پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | میزخبر

میزخبر





۱۸ اسفند ۱۳۹۴، ۲۲:۰۹

آیت الله یزدی: از رای نیاوردنم خوشحالم
آیت الله یزدی با بیان اینکه از رای نیاوردنش برای حضور در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری خوشحال است، بر شایعاتی که اخیرا درباره احتمال حضور دوباره‌اش در این مجلس عنوان می‌شود، خط بطلان کشید. به گزارش خبرآنلاین او سخنانش را با اشاره به آن‌چه که در سایت‌ها در خصوص اقدام وی برای حضور در مجلس خبرگان آینده عنوان شده، ادامه داد و گفت: اینها کذب محض است. من تکذیب می‌کنم، چرا که نه از ناحیه من و نه از ناحیه جامعه مدرسین اقدامی صورت نگرفته که کسی کنار برود و من جلو بیایم و وارد خبرگان آینده شوم. متأسفانه بی‌تقوایی‌ها در بعضی از سایت‌ها بر اساس تحلیل‌های شخصی انجام می‌شود. اعلام رسمی وزارت کشور قانون است و اطاعت از قانون وظیفه همه ماست. من هم طبعاً تسلیم قانون هستم و به هیچ وجه حاضر نیستم از قانون کمترین تخلفی صورت گیرد.
آیت‌الله جنتی: برخی در انتخابات به دنبال اعمال فشار بر شورای نگهبان بودند
آیت الله جنتی اگرچه عضو مجلس خبرگان است اما دیروز در کسوت دبیر شورای نگهبان، سخنران آخرین اجلاسیه چهارمین مجلس خبرگان رهبری بود. ه گزارش خبرآنلاین، دبیر شورای نگهبان گزارشی از برگزاری همزمان دو انتخابات مجلس دهم و خبرگان پنجم ارائه داد و از اعمال فشارهایی سخن گفت که برخی به شورای نگهبان وارد کرده بودند. به گفته وی، افرادی بودند که از نظر علمی مورد تأیید بودند، اما چون در سایر شرایط، صلاحیت آن‌ها احراز نشد؛ عده‌ای همین را مستمسکی برای فشار به شورای نگهبان قرار دادند. اگرچه آیت الله جنتی از کسی نام نبرد ولی برخی رسانه ها اشاره وی را به نحوه احراز صلاحیت سیدحسن خمینی در انتخابات خبرگان تعبیر کردند. او در ادامه سخنان خود گفت: عده‌ای در تلاش بودند که شورای نگهبان را به چالش بکشند که این امر نیاز به بررسی و واکاوی بیشتری دارد. هر چند بحمدالله شورای نگهبان با تکیه بر مبانی اصیل انقلاب و آرمان‌های حضرت امام و رهنمودهای مقام معظم رهبری، این بار نیز از آزمایش سربلند بیرون آمد. جنتی با انتقاد از کثرت ثبت نام کنندگان در انتخابات خبرگان و مجلس شورا، این موضوع را مورد تحلیل و ارزیابی قرار داد و گفت: «در این ایام، فشار سنگینی بر شورای نگهبان وارد آمد، در حالی که اگر در حین ثبت نام نامزدهای دو مجلس یک چارچوب مشخص، معیّن می شد از حجم این فشار کاری کاسته می شد؛ چرا که مثلاً برای کاندیداتوری مجلس خبرگان رهبری که علمیت و شرایطی دیگر وضع شده افرادی ثبت نام کرده بودند که اساساً تحصیلات حوزوی نداشتند و در ابعاد دیگر هم فاقد شرایط اولیه بودند».
توضیحات ظریف درباره حادثه حمله به سفارت عربستان
خبرآنلاین نوشت: محمد جواد ظریف در نشست موسسه خاورمیانه سنگاپور سخنرانی کرد. مهمترین بخش های صحبت های وزیر خارجه کشورمان در ادامه می آید:
– در شکل گیری جریان های تروریستی مانند داعش و جبهه النصره برخی کشورهای منطقه نقش داشته اند. متاسفانه در منطقه کسانی هستند که فکر می کنند منافعشان در حمایت از داعش است.
– ما با عربستان اقدام به قطع رابطه نکردیم، به حمله معترضان به سفارت عربستان در تهران از سوی ما به شدت محکوم شد. هم از سوی رئیس جمهور، هم من و هم دیگر مقامات ارشد نظام، ضمن اینکه البته هیچ یک از اتباع سعودی صدمه ای ندیدند. ما معتقد به ضرورت گفتگو هستیم.
– در خصوص سوریه معتقدیم که مردم این کشور تصمیم گیر نهایی درباره سرنوشت خود هستند و بازیگران خارجی نمی توانند و نباید به جای آنها تصمیم بگیرند. این بحران هم فقط از مسیر سیاسی حل می شود.
نوه امام (ره): نتیجه انتخابات برای کسانی که در زیر پوست شهر بودند غیر منتظره نبود
انتخاب نوشت: یادگار امام خمینی با بیان اینکه در روز هفتم اسفند اتفاق مبارکی در کشور افتاد که نتایج خوبی را در پی داشت و ان شاء الله نتایج بهتری نیز در پیش داشته باشد، گفت: هفتم اسفند برای کسانی که در زیر پوست شهر بودند اتفاق غیر منتظره ای نبود، اما برای برخی غیر مترقبه بود. ویافزود: تفاوت بزرگان و استخوان خرد کرده های سیاست با دیگران در این است که آنان در اوج فشارها عصبانی نمی شوند، هدف را گم نمی کنند و منافع شخصی و زودگذر را بر منافع بزرگی که در پیش دارند ترجیح نمی دهند. سید حسن خمینی چند انتخابات اخیر را نمونه ای از این مسأله خواند و ادامه داد: اگر هدف را به درستی تبیین کنیم خواهیم دیدیم که کنش سیاسی انجام شده، کار پیچیده ای نبوده است، بلکه صرفا افراد در بزنگاه هدف اصلی را گم نکرده اند.
دفاع مجدد هاشمی از سید حسن خمینی: شورای نگهبان باید بگونه‌ای عمل می‌کرد تا اعتماد عمومی بیشتر می‌شد
ایسنا نوشت:‌رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مردم با حضور و رأی خود در انتخابات 7 اسفند ثابت کردند که از افراط و تفریط گریزانند تصریح کرد که مردم در همه شوونات خواهان اعتدال هستند که اصلی پذیرفته شده و مورد تأکید دین اسلام است. آیت الله هاشمی رفسنجانی وی با بیان اینکه از اول انقلاب تندروها برای کشور و نظام، هزینه درست می‌کردند و هنوز هم ادامه می‌دهند، گفت: تأسف بیشتر اینجاست که در مقطعی افراطیون به جای اینکه از فرهنگ اسلام و خواست و اراده مردم درس بگیرند، خود را به نهادهای قدرت نزدیک کردند و انواع رسانه، تریبون و امکانات را در اختیار گرفتند و تلاش می‌کردند نگاه افراطی خویش را به نظام نسبت دهند.
هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر این نکته که مردم ایران عزیز، انتخابات معناداری انجام داده‌اند، به فرایند ردّ صلاحیت‌ها اشاره کرد و گفت: اینکه 12 نفر در شورای نگهبان ظرف چند روز صلاحیت 12 هزار نفر را برای دو کار بسیار مهم یعنی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی بررسی کرده‌اند و نظر داده‌اند، برای اکثریت جامعه قانع کننده نبود و دیدیم که چگونه به این اقدام عکس‌العمل نشان دادند.
وی به سخنان خویش درباره آیت‌الله حاج حسن خمینی اشاره کرد و گفت: اگر چه بعضی از جریان‌ها برای سوء استفاده‌های سیاسی در صدد ایجاد موج منفی بوده‌اند، اما حقیقت این است که ایشان عالمی فرزانه و شخصیتی قابل احترام است و امتیازات انتسابی را با ویژگی‌های اکتسابی درآمیخته و مردم نیز آگاهند و از حدود 60 سال پیش بیت امام(ره) را به خوبی می‌شناسم. وی با اشاره به اینکه عدم رأی اعضای شورای نگهبان که مسؤول بررسی صلاحیت‌ها هستند، برای نظام خوب نیست، گفت: هم شورای نگهبان و هم دولت که مسؤولان قانونی نظارت و اجرای انتخابات در کشور هستند، باید به گونه‌ای عمل کنند که اعتماد عمومی را بیشتر نمایند. وی یادآور شد: بر اساس تعبیر «آنچه پیر در خشت خام بیند جوان در آینه هم نمی بیند»، تجربه در چنین موقعیت هایی به کار می آید.
لاریجانی در کنایه به قاضی‌پور: شما که حرف‌های مهم می‌زنید، چرا؟
رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز با کنایه‌ با نادر قاضی‌پور، سخن گفت. به گزارش خبرآنلاین نادر قاضی پور در جلسه علنی دیروز تذکری در جریان بررسی کلیات لایحه ارزیابی زیست‌محیطی مطرح کرد که لاریجانی این اخطار را غیر مرتبط خواند و با کنایه به او گفت: شما که اینقدر حرف‌های مهمی می‌زنید، چرا چنین اخطاری می‌دهید؟
انتقال مدیرمسئول کیهان به بیمارستان
حسین شمسیان سردبیر روزنامه کیهان گفت: آقای شریعتمداری صبح سه شنبه در مراسم زیارت عاشورا دچار کسالت شدند و پس از انتقال به بیمارستان بقیه الله مورد معاینه قرار گرفت و علت گرفتگی عروق عنوان شد. وی در سلامتی کامل به سر می برد و از بیمارستان مرخص شده است.
واکنش تند روزنامه جوان به اظهارات روحانی
روزنامه جوان در واکنش به سخنان اخبر رئیس جمهور واکنش تندی داشت و نوشت:اصحاب فتنه چنان دور بر داشته‌اند که گویی ما باید عذرخواهی کنیم برای فتنه‌ای که ایشان سال 88 علیه یک انتخابات باشکوه 40 میلیونی به راه انداختند! گویی ما باید عذرخواهی کنیم برای شعار «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»! گویی ما باید عذرخواهی کنیم که اینها نفهمیدند 24 از 13 بزرگ‌تر است! گویی ما باید عذرخواهی کنیم که اینها قواعد میدان انتخابات را رعایت نکردند، که چون با نظر اکثریت ملت مخالف بودند پس حتماً در انتخابات تقلب شده! گویی ما باید عذرخواهی کنیم که اینها با اتهام فتنه و آن همه بلوا و آشوب، زمینه‌ساز موج جدید تحریم‌ها شدند! گویی ما باید عذرخواهی کنیم که جان را بسیجی در همه این روزها فدای ایران می‌کند، آن وقت شعار «جانم فدای ایران» مال اینها باشد. آخر، با جماعتی طرفیم که روزگار فتنه، آن همه همصدایی و همراهی با دشمن کردند، آن وقت جوری گارد می‌گیرند کأنه ما به ایشان یک عذرخواهی بزرگ بدهکاریم! نظام در مواجهه با کسانی که حکمی جز حکم صادره در حق مفسدفی‌الارض برای‌شان متصور نیست، قناعت کرده به حصر در خانه‌های مجلل و یک قلم هم ممنوع‌التصویری، حالا ما یک عذرخواهی درشت هم بدهکار شده‌ایم به حضرات!

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *