پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۷:۲۸

مدیرکل دفتر امور عشایر وزارت آموزش و پرورش خبر داد:
وجود ۸۰۰ مدرسه چادری در کشور
به گزارش مهر: مدیرکل دفتر امور مناطق کمتر توسعه یافته و عشایر وزارت آموزش و پرورش از وجود ۸۰۰ مدرسه چادری و ۴۲ کپری در مناطق عشایری خبر داد. علی نقی یزدان پناه با بیان این‌که باد و طوفان مشکلات زیادی برای این مدارس به وجود می‌آورد، گفت: «اکنون با وزیدن باد و طوفان مشکلات زیادی برای مدارسی که با چادر احداث شده‌اند به وجود آمده است، در خوزستان و ایلام تعدادی از چادرها آسیب دیده‌اند که درحال بازسازی و تعمیر آنها هستیم.» او ادامه داد: «در سال‌های گذشته خرید چادر توسط خیرین بود اما امسال سازمان نوسازی مدارس، خرید چادر را در دستور کار خود قرار داده است. چادر مدارس عشایری باید هر‌سال تعویض شود چراکه عمر چادر بیش از یک‌سال نیست.» یزدان پناه با بیان این‌که حدود ۴۲ مدرسه کپری داریم، گفت: «البته لازمه برخی از مناطق عشایری به دلایل شرایط جغرافیایی و اقلیمی کپر است اما برای تعدادی از این کپرها مدرسه پیش ساخته نیز می‌توان ساخت.

رئیس دیوان عدالت اداری کشور:
شکایت از مدیران در حال
افزایش است
رئیس دیوان عدالت اداری گفت: در سال‌های اخیر میزان شکایت از مدیران دولتی افزایش یافته است. حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری در جلسه شورای اداری بابل با بیان اینکه باید بصیرت، بینش و دشمن‌شناسی داشته باشیم، اظهار کرد: مدیران باید نسبت به مسئولیتی که می‌پذیرند آگاه باشند و وظایف خود را در قبال مردم انجام دهند. به گزارش ایسنا، رئیس دیوان عدالت اداری با انتقاد از کم‌کاری‌ها، فساد اداری و انجام ندادن کار مردم در زمان مقرر را از مشکلات نظام اداری کشور بیان کرد و افزود: در هفته ۴۴ ساعت کار می‌کنیم که ساعت کار مفید در ایران را اگر بررسی کنیم واقعا این میزان نیست. کار نکردن کارمندان به اشکال مختلف فساد اداری محسوب می‌شود. او با اعلام این‌که میزان شکایت از مدیران روز‌به‌روز درحال افزایش است گفت: در‌ سال ۹۱ مجموع شکایات در استان مازندران ۳۳۰۰ شکایت، در‌ سال ۹۲ تعداد ۳۴۰۰، در‌ سال ۹۳ تعداد ۳۹۱۳ و در ‌سال ۹۴ تعداد تا به امروز ۲۷۰۰ شکایت بوده که به دیوان عدالت اداری فرستاده شد. منتظری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات کشور مصوباتی است که شوراهای اسلامی تصویب می‌کنند، تصریح کرد: این مصوبات رصد کامل نمی‌شود و در نتیجه برخی به دیوان عدالت اداری فرستاده می‌شود. از سویی شهرداری‌ها نیز در مدیریت شهری ضعف‌هایی دارند که یکی از آنها این است که در ساخت‌و‌سازها نظارت کامل ندارند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:
تعیین تکلیف ۵۰ پرونده زمین‌خواری در دولت قبل
ایلنا- رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست در پاسخ به سوالی درباره سرانجام ۵۰ پرونده زمین‌خواری که در منزل یکی از مقامات دوره قبل مخفی شده بود، گفت: این بحث تمام شد و در تمام موارد آن آزادسازی اتفاق افتاد و در اختیار طبیعت قرار گرفت. معصومه ابتکار در پاسخ به سوالی درخصوص حل نشدن وضع پسماندهای بیمارستانی و پزشکی در برخی استان‌های کشور ازجمله استان قم نیز گفت: ما این موضوع را از طریق وزارت بهداشت و با همکاری دکتر ‌هاشمی در دستور کار قرار دادیم. جلسات کار‌شناسی و تخصصی درباره این موضوع برگزار شده و ان‌شاءالله برای حل معضل پسماندهای پزشکی و بیمارستانی، سیاست مشترکی را در سطح ملی و همین‌طور استان‌ها به کار خواهیم گرفت.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی:
۲۰‌هزار آرایشگاه زنانه بدون
مجوز وجود دارد
شهروند- کارگروه دولت و مجلس برای برخورد با متخلفان بهداشتی با حضور رئیس سازمان تعزیرات در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تشکیل شد. جمشیدی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در این نشست بر لزوم آسیب‌شناسی قوانین از سوی مجلس تاکید کرد و در مورد وضع آرایشگاه‌های زنانه گفت: ۲۰‌هزار آرایشگاه زنانه بی‌مجوز و ۱۰۳۴ آرایشگاه دارای مجوز وجود دارد که مواد تقلبی و قاچاق فراوانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
معاون وزیر دادگستری گفت: وجود دستگاه‌های موازی و متعدد برای رسیدگی به تخلفات حوزه بهداشت، درمان و دارو از مشکلات جدی این عرصه است. دادگا‌ه‏های عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان غذا و دارو و اصناف و حتی سازمان نظام پزشکی دارای صلاحیت‌های موازی و پراکنده‌ای هستند که ناکارآمدی را در این حوزه سبب شده است. او گفت: ازجمله مشکلات دیگر رسیدگی به تخلفات این حوزه، ناکارآمد بودن مجازات‌های اسلامی است به‌طوری که برخی موارد قوانین مربوط به ۶۰‌سال قبل است و تاکنون بازنگری نشده است و در موارد دیگر جرایم متناسب و بازدارنده نیست؛ برای مثال گرانفروشی دارو از سوی داروخانه‌ها در مرتبه اول حداکثر تا ۵۰‌هزار تومان جریمه دارد. جمشیدی درمورد بازدارنده نبودن مجازات‌ها در تعزیرات حکومتی اظهار کرد: در سازمان تعزیرات باید فرآیند رسیدگی کوتاه، اما موثر باشد و آنچه ضرورت دارد بازبینی قوانین و درجه‌بندی مجازات‌هاست و اعلام می‌کنم که برای برخورد و نظارت آماده‌ایم. رئیس سازمان تعزیرات حکومتی وضع فعلی کشف، صدور حکم و وصول محکومیت‌های قاچاق در کشور را غیرقابل قبول خواند و اظهار کرد: بنا به برآوردهای انجام شده به ازای هر یک‌میلیارد دلار قاچاق، حدود ۱۰۰‌هزار نفر بیکار می‌شوند. این بدان معناست که حدود ۲‌میلیون و ۲۰۰‌هزار نفر فرصت شغلی از بین می‌رود و وجود سیستم یکپارچه به‌خصوص در گمرک به کنترل پدیده قاچاق کمک شایانی خواهد کرد.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

صدای ما را بشنوید

فعالان محیط‌زیست در «دادگاه بین‌ آمریکایی» از تأثیر تغییراقلیم بر زندگی مردم می‌گویند

صدای ما را بشنوید

پلاستیک، آفتی برای حیات

شعار امسال روز زمین «متحد شدن برای آینده‌ای بدون پلاستیک» است

پلاستیک، آفتی برای حیات

نسخه پایداری در «کندوان»

معماری سنتی ایران چگونه به اقلیم توجه می‌کرد؟

نسخه پایداری در «کندوان»

معماری ایران دچار تجمل‌گرایی شده است

گفت‌وگو با فرزانه سفلایی، استاد دانشکده معماری دانشگاه همپتون ویرجینیا:

معماری ایران دچار تجمل‌گرایی شده است

در معماری پایدار از همسایه‌ها عقب افتادیم

گفت‌وگو با وحید قبادیان، معمار، مولف و استاد دانشگاه:

در معماری پایدار از همسایه‌ها عقب افتادیم

معدن‌کاوی در کمین«دره‌برفی»

در منطقه‌ای که فعالان محیط زیست خوزستان پیشنهاد تأسیس ژئوپارک داده‌اند، مجوز برداشت معدن صادر شد

معدن‌کاوی در کمین«دره‌برفی»

فصل تعارض پلنگ در هرمزگان

گرمای تابستان در میناب،‌ طعمهٔ گوشتخواران وحشی این منطقه را کاهش می‌دهد

فصل تعارض پلنگ در هرمزگان

پلاستیک‌، فاجعه‌ای برای سلامتی و محیط‌زیست

پلاستیک‌، فاجعه‌ای برای سلامتی و محیط‌زیست

یوزپلنگ‌آسیایی؛ شکستی تمام‌ عیار؟

یوزپلنگ‌آسیایی؛ شکستی تمام‌ عیار؟

گرد مرگ بر «باغ عدن»

ناقوس مرگ تالاب‌هایی که میزبان نخستین تمدن‌ها بودند، به‌صدا درآمده است

گرد مرگ بر «باغ عدن»

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *