پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | امام جمعه کرمان: شرط ضروری عمل به امر به معروف و نهی از منکر رعایت ادب است

امام جمعه کرمان: شرط ضروری عمل به امر به معروف و نهی از منکر رعایت ادب است





۲۲ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۴۷

امام جمعه کرمان:
شرط ضروری عمل به امر به معروف و نهی از منکر رعایت ادب است

نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: رسانه ها به منظور نقد افراد یا دستگاه ها هرگز از حریم قانون و شرع تجاوز نکنند. به گزارش ایرنا آیت الله سید یحیی جعفری دیرور در دیدار با اعضای شورای مرکزی بسیج رسانه ضمن گرامیداشت یاد و نام خبرنگار شهید غلامرضا رهبر و اشاره به اینکه منبر و تربیون نماز جمعه نیز رسانه است، افزود: تکلیف نخست و اساسی همه رسانه ها ترویج اسلام ناب محمدی (ص) است. وی با اشاره به اینکه دغدغه تبلیغ دین در اصحاب رسانه وجود دارد افزود: خبرنگاران از نخبگان جامعه هستند و نباید در امور افراط و تفریط پیشه کنند زیرا افراد تند همیشه برای کشور مشکل به وجود می آورند.
امام جمعه کرمان اظهار کرد: اصحاب رسانه می تواند نقش بزرگی در مسائل سیاسی، اجتماعی و غیره داشته باشند. وی اظهار کرد: انتقاد خوب است اما توصیه می کنم مطبوعات و رسانه ها انتقاد سازنده، واقع بینانه و مخلصانه داشته باشند. آیت الله جعفری تاکید کرد: اگر انتقاد در جامعه وجود نداشته باشد جامعه مرده است و معایب باید با زبان ادب و موازین شرعی و اسلامی بیان شوند. وی گفت: کار رسانه ها باید روشنگری، امر به معروف و نهی از منکر بر اساس رعایت شرایط و ضوابط باشد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان ضمن تاکید بر افزایش کیفیت نشریات افزود: نشر مطبوعات بدون کیفیت تکرار مکررات است. وی گفت: مطبوعات باید خلاقیت و ابتکار را مدنظر قرار دهند و با وجود همه دشمنی ها و هجمه های دشمن باید وحدت و انسجام خودمان را حفظ کنیم. آیت الله جعفری تاکید کرد: رسانه ها باید توجه کنند که وحدت جامعه خدشه دار نشود و به مسئولان اهانت نکنند اما انتقاد مخلصانه، سازنده و واقع بینانه داشته باشند. وی ابراز امیدواری کرد، اصحاب رسانه به وظیفه دینی، اخلاقی و سیاسی خود بیش از پیش جامع عمل بپوشانند.
امام جمعه کرمان تصریح کرد: رسانه ها می تواند جامعه را به سعادت و کمال برساند و حتی می تواند عامل بدبختی جامعه باشند. وی گفت: رسانه ها با توجه به نزدیک شدن به موعد برگزاری انتخابات باید مستقل باشند و همه یک جهت و یک زبان، مردم را برای حضور پرشور در انتخابات دعوت کنند. وی حضور مردم را در انتخابات بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: این حضور دشمنان را مأیوس می کند. وی بر انتخاب نامزد اصلح نیز تاکید کرد و سهم رسانه ها را در تنویر افکار عمومی تاثیرگذار دانست. وی افزود: باید از بین نامزدها افراد عالم، دانشمند و با تجربه را انتخاب کنیم و خط بازی های سیاسی را در این زمینه کنار بگذاریم.
آیت الله جعفری همچنین رعایت ادب را موضوعی مهم عنوان کرد و گفت: همه ملزم به رعایت ادب هستیم حتی شرط ضروری برای عمل به امر به معروف و نهی از منکر نیز رعایت ادب است. نماینده ولی فقیه در استان کرمان با بیان اینکه نباید با هر ادبیات، لحن و زبانی امر به معروف و نهی از منکر کرد، افزود: تجربه نشان داده اگر این اصول را رعایت نکنیم کار بدون نتیجه و کم اثر می شود. وی گفت: یکی از دلایل و علل تأثیرگذار نبودن امر به معروف و نهی از منکر در برخی اوقات، شیوه و روش پرداختن به این دو فریضه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به دیدار ائمه جمعه کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: معظم له در این دیدار در زمینه دو مسئله مهم نماز جمعه و انتخابات سفارش هایی داشتند. وی همچنین به شهادت آیت الله النمر نیز اشاره و تصریح کرد: همه دنیا برای شهادت آیت الله نمر عکس العمل نشان دادند و رژیم سعودی که وهابیت فکر و ذهنش است رژیم بسیار خطرناکی است. وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بین ما و دولت سعودی رابطه ای وجود ندارد و البته عده ای نادان و جاهل در تهران به سفارت سعودی حمله کردند و اصل کار را زیر سئوال بردند. وی افزود: حمله به سفارت سعوی و کنسولگری در مشهد از غلط ترین و اشتباه ترین اقدامات بود. وی به مسئله برجام نیز اشاره و تصریح کرد: تیم مذاکره کننده هسته ای با هدایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی مذاکره کردند هر چند معظم له به این مذاکرات خوش بین نبودند و سرانجام مذاکرات به نتیجه رسیدند. آیت الله جعفری گفت: برجام نیز تا آخردی ماه اجرایی خواهد شد که امیدواریم به خیر و خوبی انجام شود و گشایشی برای مردم از نظر اقتصادی حاصل شود. وی گفت: بیشتر گرفتاری و مشکلات ما ناشی از این است که مردم آنطور که باید با دین و معارف دینی به درستی آشنا نشدند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *