پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در کرمان

اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در کرمان





۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷

اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در کرمان
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان گفت: طرح نان سالم از مزرعه تا سفره طی مدت پنج سال در این استان اجرا می شود. به گزارش ایرنا مجید نژاد بیگلری در نشست سند بخشی امنیت غذایی (سند نان) که به ریاست استاندار کرمان در استانداری برگزار شد افزود: هدف از اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره، تولید نان سالم است. وی اظهار کرد: بهینه سازی کاشت، داشت و برداشت در مناطق شمال و جنوب استان، استانداردسازی ناوگان حمل و نقل، حمایت از توسعه و بهبود سیلوهای گندم، ارتقای پروسه آردسازی و افزایش کیفیت آرد و ارتقای بهداشت و کیفیت نان پنج هدف اصلی از اجرای طرح سالم سازی نان است. وی گفت: هر کدام از اهداف این طرح چند استراتژی را در حوزه استانداردسازی صنعت نان دنبال می کنند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *