پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | با طب سنتی از بوی بد دهان خلاص شوید

با طب سنتی از بوی بد دهان خلاص شوید





۶ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۰

با طب سنتی از بوی بد دهان
خلاص شوید

همه ما می‌دانیم که مراقبت از دهان و دندان جزء بهداشت فردی محسوب می‌شود اما گاهی پیش می‌آید که با وجود مراقبت‌ها باز هم دچار بوی بد دهان می‌شوید. این موضوع حضور شما را در جامعه، محل کار، دانشگاه و حتی در میان دوستان‌تان با مشکلاتی روبه‌رو می‌کند. پس اگر از جمله کسانی هستید که بوی بد دهان آزارشان می‌دهد،حتما به فکر درمان باشید. دکتر علیرضا عباسیان، متخصص طب سنتی می‌گوید؛ بوی بد دهان دلایل متفاوتی دارد. بنابراین در وهله اول باید علت را بررسی کرده و سپس درصدد درمان برآیید. گاهی حتما باید از یک دندانپزشک کمک بگیرید، چراکه از بین بردن بوی بد دهان با غذاها و قرص‌های معطر، درمانی موقتی است.
سکنجبین عسلی بخورید
زمانی که بوی بد دهان با غذا خوردن از بین نمی‌رود، غذا سر دل‌تان می‌ماند و نمی‌توانید آن را خوب هضم کنید. به عنوان نکته اول باید بدانید خواب روز برای شما بسیار بد است و بوی بد دهان‌تان را تشدید می‌کند. بهترین درمان برای این افراد خوردن شربت سکنجبین عسلی است. یعنی سکنجبین را که اصولا با سرکه و شکر درست می‌کنید، این بار با سرکه و عسل آماده و میل کنید.
استفاده از خوشبوکننده‌ها راه‌حل درمانی نیست
فردی که حرارت معده‌اش بالاست، هر خوراکی مثل هل، دارچین، بهارنارنج، گلاب و هر چیزی را که عطر ایجاد می‌کند بخورد سرپوشی می‌شود بر بوی بد دهانش. در واقع مصرف هر خوراکی معطری به صورت موقت مفید خواهد بود اما به یاد داشته باشید که خوردن این مواد معطر درمان محسوب نمی‌شود. می‌توانید از قرص‌ها، آدامس و ترکیباتی که اسانس لیمو، نعنا، دارچین و اسطوخودوس دارند هم به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده کنید. خلال کردن دندان‌ها را فراموش نکنید چون گاهی لثه فرد عفونی نیست و دندان‌هایش هم خراب و پوسیده نیستند اما مواد غذایی لای دندان باقی می‌ماند و دهانش بوی بدی می‌گیرد.
از ترکیب کف دریا و نمک دریایی کمک بگیرید
نوعی از بوی بد دهان هم به دلیل خراب شدن دندان‌ها ایجاد می‌شود. این افراد باید به دندانپزشک مراجعه کنند تا مشکل دندان‌های‌شان را رفع کنند اما راهنمای طب سنتی به این افراد این است که ترکیب کف دریا، نمک دریایی و خاکستر صدف را (اگر پیدا کردند) با هم مخلوط و روی دندان‌ها بگذارند. اگر هم خاکستر صدف پیدا نکردند، ترکیب نمک دریایی و کف دریا کفایت می‌کند. این کار کمک می‌کند مشکلات دندان‌ها کمتر و بوی بد دهان هم کاهش پیدا کند.
سرکه غرغره کنید
نوع دیگری از بوی بد دهان هم مربوط به لثه‌هاست؛ لثه‌هایی که شل و محل تجمع مواد عفونی می‌شوند. این افراد وقتی مسواک می‌زنند،سریع دندان‌های‌شان شروع به خونریزی می‌کند. درمان مناسب برای این افراد حجامت یا فصد است که خونگیری از یکسری رگ‌های خاص انجام می‌شود. به غیر از این قرقره کردن سرکه از هر نوعی برای این افراد مفید است. اگر بوی بد دهان زیاد است،می‌توانید از ترکیب گیاه مورد و سرکه برای قرقره کردن استفاده کنید. اگر پودر مورد اذیت‌تان می‌کند، این گیاه را در سرکه بجوشانید، صاف کرده و از آن برای قرقره کردن استفاده کنید.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





مطالب مرتبط

جنگل‌های خوزستان زیر تازیانۀ آتش

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خوزستان: از ابتدای امسال تا اواخر تیرماه، ۵۹ مورد آتش‌سوزی در بیش از ۵ هزار و ۳۰۰ هکتار از مناطق حفاظت‌شده رخ داده است

جنگل‌های خوزستان زیر تازیانۀ آتش

وزارت نیرو، «سیاست ساز» یا «سیاست باز»

دیدگاه کارشناسان دربارۀ ابعاد سیاسی و اجتماعی مدیریت منابع آبی کشور

وزارت نیرو، «سیاست ساز» یا «سیاست باز»

نوشیدن آب از زباله‌دان؟

مناقشه میان محیط‌زیست و مدیران استانی چهارمحال‌وبختیاری بر سر آبگیری سد «باباحیدر» بالا گرفته است

نوشیدن آب از زباله‌دان؟

انتخاب وزیر نیرو باتوجه‌به مسئلۀ اجتماعی آب

حوزۀ آب و انرژی، نیازمند دمیدن روح گفتمانی تازه است

انتخاب وزیر نیرو باتوجه‌به مسئلۀ اجتماعی آب

رونمایی و اکران مستند «غرق‌شدن در پلاستیک»

رونمایی و اکران مستند «غرق‌شدن در پلاستیک»

خطر بیخ گوش «دریای عزیز»

فعالیت معدنی در نزدیکی برکه‌های باستانی «سی‌سر» نیشابور، نگرانی از خشک شدن این برکه‌ها را افزایش داد

خطر بیخ گوش «دریای عزیز»

دولت چهاردهم و وضعیت آب کشور

دولت چهاردهم و وضعیت آب کشور

عملیات بازسازی و احیاء قنات‌های تهران آغاز شد

معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری منطقه ۶ تهران:

عملیات بازسازی و احیاء قنات‌های تهران آغاز شد

جهانِ امنِ کوچکِ من

جهانِ امنِ کوچکِ من

انتقال آب بین‌حوضه‌ای آخرین راه است

آبخیزداری و توصیه‌های کلی برای تأمین آب شرب مورد نیاز روستاها

انتقال آب بین‌حوضه‌ای آخرین راه است

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین بازنشر