سایت خبری پیام ما آنلاین | با سرمایه‌گذاری گروه مالی گردشگری؛ آغاز عملیات ساخت بزرگترین مجموعه تفریحی و گردشگری جنوب‌شرق کشور در سیرجان

با سرمایه‌گذاری گروه مالی گردشگری؛ آغاز عملیات ساخت بزرگترین مجموعه تفریحی و گردشگری جنوب‌شرق کشور در سیرجان





۷ دی ۱۳۹۴، ۲۳:۲۰

با سرمایه‌گذاری گروه مالی گردشگری؛
آغاز عملیات ساخت بزرگترین مجموعه تفریحی و گردشگری جنوب‌شرق کشور در سیرجان

عملیات اجرایی یک پروژه‌ی گردشگری به همت گروه مالی گردشگری در شهر سیرجان آغاز به کار کرد. در این آیین معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور، استاندار کرمان و معاون عمرانی وی، رییس گروه مالی گردشگری، مدیرکل میراث فرهنگی استان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان، فرماندار سیرجان، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر و جمعی دیگر از مقامات محلی حضور داشتند.
چهار تفاهم‌نامه با گروه مالی گردشگری امضا کرده ایم
در آیین آغاز این عملیات استاندار کرمان گفت: «در استان کرمان، یکی از سیاست‌های ما، جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و احترام به کارآفرینان بوده؛ گفتیم فرش قرمز پهن می‌کنیم و اکنون نتیجه آن شده که ۷۵ هزار میلیارد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری در استان امضا شده است». وی افزود: «در این راستا، چهار تفاهم‌نامه‌ با گروه مالی گردشگری امضا کرده‌ایم که در حال اجراست». رزم‌حسینی ادامه داد: «اولین آن، خرید یک بنای قدیمی در کرمان و تبدیل آن به اقامت‌گاه سنتی بوده که به زودی کار اجرایی آن آغاز می‌شود». رزم‌حسینی ورود گروه مالی گردشگری در معدن شماره پنج گل‌گهر و همچنین معدن مس چاه‌فیروزه را از دیگر مواد این تفاهم‌نامه‌ها دانست و اظهار کرد: «این مجموعه تفریحی و فرهنگی در سیرجان نیز از دیگر پروژه‌های گروه مالی گردشگری است که ظاهرا از قبل کلنگ‌زنی شده و مدتی معطل مانده بود، اما امروز عملیات اجرایی آن آغاز شده و امیدواریم که سرعت بگیرد تا مردم از یک هتل خوب و آبرومند بهره‌مند شوند». استاندار کرمان در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به توجه استان به میراث فرهنگی و بخش گردشگری اشاره کرد. وی با بیان این‌که کار بزرگی در بازار تاریخی کرمان در حال انجام است، احیای باغ فتح‌آباد، باغ بیرم‌آباد، خانه خشتی حاج‌آقاعلی رفسنجان را از جمله دستاوردهای این توجه برشمرد.
رزم‌حسینی اظهار کرد: «ما می‌دانیم بروکراسی نحس اداری مانع پیشرفت است؛ هر دولتی هم که روی کار می‌آید، در چنبره‌ی این بروکراسی گرفتار می‌شود». وی افزود: «دولت‌ها باید مسیر توسعه را هموار کنند؛ اما ما در کشور آمده‌ایم و دولت‌ها را توسعه و کارمندان را از یک میلیون نفر به سه میلیون نفر افزایش داده‌ایم!». استاندار کرمان با این‌حال از بهبود فضای کسب و کار در استان طی دو سال اخیر خبر داد و گفت: «من امروز در یک جلسه‌ی بسیار مهم در جنوب استان باید حضور می‌یافتم اما اینجا آمدم تا در عمل نشان بدهم که برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کرده‌ایم». وی تصریح کرد: «هم‌اکنون استان کرمان نیازمند همراهی فعالان اقتصادی بوده و از نظر ما سرمایه‌گذار یک مجاهد اقتصادی است». وی خطاب به گروه مالی گردشگری اظهار کرد: «هرجای کار با مانع و مشکلی روبه‌رو شدید، از فرمانداری آن را پیگیری کنید؛ فرمانداران ما ماموریت رفع موانع توسعه را دارند».
یک روز هم عملیات ساخت این مجموعه تعطیل نخواهد شد
مهدی جهانگیری، رییس گروه مالی گردشگری هم گفت: تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا ساخت مجموعه تفریحی و گردشگری سیرجان حتی یک‌روز هم تعطیل نشود و طبق برنامه‌ی زمان‌بندی کار را جلو می‌برند. وی با بیان این‌که پروژه نامبرده بزرگترین مجموعه‌ی تفریحی و گردشگری در جنوب‌شرق کشور است، اظهار کرد: «در گام اول، بالغ بر ۶۰۰ نفر شغل در این پروژه ایجاد می‌شود». وی بیان کرد: «پیمانکار به من گفت که در برخی روزها تا بیش از هزار نفر هم مشغول می‌شوند». جهانگیری افزود: «در مرحله‌ی بهره‌‌برداری نیز چیزی در حد همین آمار، اشتغال‌زایی می‌شود».
رییس گروه مالی گردشگری همچنین، از همراهی مسوولین دولت یازدهم برای اجرای این پروژه قدردانی و اشاره‌ی کوتاهی به برخی چالش‌های پیش‌روی بخش خصوصی کرد. وی گفت: «روزی که ما هتل بین‌المللی فرودگاه امام را شروع کردیم، در طرحی که به وزارت راه دادیم، ۶۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری پیش‌بینی کردیم». جهانگیری با بیان این‌که پیمانکار همان پروژه امروز به سیرجان آمده است، افزود: «تا این لحظه اما، برای هتل فرودگاه، ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده‌ایم و هنوز هم بدهکاریم!». رییس گروه مالی گردشگری اظهار کرد: «بخشی از این افزایش هزینه‌ها به دلیل تحریم‌ها و تورم ۴۰ درصدی بود که در دولت قبل آن را تجربه کردیم؛ همان تحریم‌هایی که با افتخار آن را کاغذ پاره می‌خواندند، بخش خصوصی را این‌گونه گرفتار کرد». وی در ادامه، با بیان این‌که پروژه‌ی سیرجان، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد، تصریح کرد: «بنای کار ما این است نگذاریم پروژه حتی یک روز تعطیل بشود». جهانگیری به موقعیت جغرافیایی شهرستان سیرجان نیز اشاره و بیان کرد: «با توجه به پتانسیل‌های موجود، چنین پروژه‌ای در سیرجان خیلی دیر شروع شده است». وی با این‌حال گفت: «این سرمایه‌گذاری بزرگ، حق مردم سیرجان و منطقه بوده است». رییس گروه مالی گردشگری از افرادی چون «واحدی و پالیزدار» و دیگر شرکا و سهام‌داران این گروه قدردانی و اظهار کرد: «امروز استاندار محترم کرمان جلسه‌ی مهمی در کهنوج و جنوب استان داشتند اما با نهایت بزرگواری دعوت ما را پذیرفتند و در مراسم شرکت کردند؛ البته کارنامه‌ی عملکرد ایشان با توسعه و سازندگی گره خورده است». وی از حضور «ابراهیم جهانگیری» در این مراسم نیز قدردانی کرد.
رییس گروه مالی گردشگری در بخش دیگری از سخنان خود، به ضرورت‌های توجه و توسعه‌ی صنعت گردشگری اشاره کرد. جهانگیری گفت: «یکی از بزرگترین مشکلات صنعت گردشگری، بالا بودن ریسک سیاسی در کشور ما است که خوشبختانه در دولت یازدهم به حداقل رسیده است؛ اثری که این ریسک در فعالیت‌های اقتصادی به جا می‌گذارد، در مورد صنعت گردشگری به صورت آنی لمس می‌شود». وی با بیان این‌که در ۱۰ سال گذشته، تحریم‌های ظالمانه و بالا بودن ریسک سیاسی در کشور، رنج و عذاب فراوانی برای فعالان اقتصادی و به خصوص گردشگری ایجاد کرد، افزود: «یکی از الزامات اساسی توسعه هر منطقه‌ای از جمله کرمان و سیرجان، توجه به صنعت گردشگری است». جهانگیری افزود: «اگر می‌خواهید سیرجان را قطب فولاد کشور بکنید، زیربنای آن، صنعت گردشگری است؛ اگر به فرض مهندس شما نتواند محل اقامت و آرامش مناسبی داشته باشد، در تصمیم‌گیری هم نمی‌تواند آرامش داشته باشد». مدیر گروه مالی گردشگری، در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: «سیرجان باید در فولاد حرف اول را بزند، باید شرایط برای توسعه‌ی همه‌جانبه‌ی این منطقه و کل استان فراهم شود، اما تحقق این امر، راهی جز کوتاه کردن فرآیندهای اداری ندارد».
جهانگیری ادامه داد: «اگر می‌خواهیم در حوزه‌ی سرمایه ‌گذاری به جایگاه قابل قبولی دست پیدا کنیم، باید تجربه‌ی کشورهای پیشرفته‌ای را مدنظر قرار دهیم که یک زمانی جزو کشورهای جهان سوم بودند». وی با تاکید بر این‌که دوره‌ی آزمون و خطا گذشته است، از کشور مالزی نام برد و اظهار کرد: «مالزی کشوری بود که ایران یک‌زمانی کمک مالی به آن می‌کرد؛ باید ببینیم چه کرده‌ است؟ یا کشور ترکیه که مردم ما از بدو ورود از فرودگاه‌های آن، توسعه‌یافتگی را لمس می‌کنند، بررسی شود که چه تجربیاتی دارند؟». رییس گروه مالی گردشگری تاکید کرد: «باید توسعه‌ی کشور و استان را فارغ از نقطه نظرات فردی جلو ببریم و باور کنیم که دوره‌ی آزمون و خطا گذشته است».
این پروژه برگ زرین دیگری در تاریخ سازندگی کشور است
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور نیز در این مراسم بر اهمیت صنعت گردشگری تاکید کرد. مرتضی رحمانی‌موحد با بیان این‌که درآمدهای گردشگری ۹ درصد از تولید ناخالص داخلی برخی کشورها را تشکیل می‌دهد، تصریح کرد؛ گردشگری صنعت پردرآمدی است که به راحتی نمی‌توان از کنار آن گذشت.
وی سپس به ظرفیت‌هایی که استان کرمان و سیرجان برای توسعه‌ی این صنعت دارند اشاره کرد و تاکید کرد که از این ظرفیت‌ها استفاده بشود. وی افزود: «سیرجان محور مواصلاتی و یک مرکز اقتصادی بوده؛ محلی است که با اقتصاد زیرزمینی و رو زمینی، به یک مزیت تبدیل شده است». رحمانی‌موحد به مفاخر این شهرستان نیز اشاره و اظهار کرد: «از همه مهم‌تر، همت‌های بلندی در این شهرستان داریم که امروز برای ارج نهادن به یکی از این همت‌ها اینجا دور هم جمع شده‌ایم». وی شروع پروژه‌ی ساخت مجتمع تفریحی و گردشگری سیرجان را برگ زرین دیگری در تاریخ سازندگی کشور دانست و ادامه داد: «به‌خاطر این اقدام بزرگ، باید به آقای جهانگیری تبریک گفته و از همراهی ایشان قدردانی کنم». معاون گردشگری کشور گفت: «نیروهای استان کرمان همه یک ید واحد را تشکیل داده‌اند و از این بابت، برای سایر مناطق کشور، به یک نمونه‌ی خوب رفتاری تبدیل شده‌اند».
رحمانی‌موحد اضافه کرد: «در کنار این همدلی و همزبانی مدیران و نمایندگان همگی زیر چتر استاندار کوشای کرمان در حال خدمت‌رسانی به این خطه هستند». وی تصریح کرد: «اینها دارایی‌های بزرگی بوده که استان کرمان از آن بهره‌مند است». معاون گردشگری کشور با قدردانی از عوامل اجرای این پروژه، تاکید کرد که؛ ساخت مجموعه‌ی تفریحی و گردشگری سیرجان زودتر از برنامه‌ی زمان‌بندی صورت گیرد.
از حضور سرمایه گذاران
حمایت می کنیم
شهباز حسن‌پور، نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس نیز از گروه مالی گردشگری تشکر کرد. وی با بیان این‌که سیرجان به خوبی مسیر رشد و توسعه را دارد طی می‌کند، گفت: «ما دست سرمایه‌گذاران و کارآفرینان را می‌بوسیم و از آنها برای حضور در بخش‌های مختلف شهرستان و استان، حمایت می‌کنیم». وی در ادامه، اظهار کرد: «شهادت می‌دهم که آقای جهانگیری در دولت قبل و از زمان آقای رئوفی‌نژاد (اولین استاندار دولت نهم در کرمان) به دنبال اجرای پروژه‌هایی در پنج نقطه‌ی استان بود، اما سیستم پوسیده اداری این سرمایه‌گذاران را هفت سال معطل گذاشت». حسن‌پور افزود: «سیرجان باز هم به چنین سرمایه‌گذاری‌هایی نیاز دارد و برای حمایت از آن، اعلام آمادگی می‌کنیم». نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس بیان کرد: «در ۳۵ سال گذشته، امسال سخت‌ترین دوران برای دولت بوده و هیچ‌وقت تا این حد شرایط دشوار نبوده است». وی تصریح کرد: «ما تازه متوجه شدیم که تحریم‌های ظالمانه چه مشکلاتی برایمان ایجاد کرده است».
در آینده شاهد توسعه همگون سیرجان خواهیم بود
فرماندار سیرجان هم با بیان این‌که استاندار محترم کرمان عنایت ویژه‌ای به شهرستان سیرجان دارند، گفت: «در سال‌های گذشته با وجود تحریم‌های ظالمانه، شهرک‌های صنعتی و منطقه‌ی ویژه اقتصادی سیرجان پویایی خود را حفظ کردند». منصور مکی‌آبادی افزود: «اما توسعه‌ی سیرجان، تک بعدی صورت گرفته و ما باید برای این مساله، چاره‌ای بیاندیشیم». وی به رویکردی که در دولت یازدهم در مورد این شهرستان به کار گرفته گرفته اشاره و اظهار کرد: «با اقدامات دولت تدبیر و امید، ما در آینده شاهد توسعه‌ همگون شهرستان خواهیم بود». مکی‌آبادی در پایان، با قدردانی از گروه مالی گردشگری برای اجرای این پروژه در سیرجان، گفت: «فقدان یک اقامت‌گاه مناسب و در شان مردم مهمان‌نواز سیرجان، برای شهرستان دغدغه‌ای بود که آقای جهانگیری و همکارانشان در راستای رفع آن قدم بزرگی برداشته‌اند».
گفتنی است شرکت توسعه مجتمع‌های خدماتی و رفاهی «پارس زیگورات»، وابسته به گروه مالی گردشگری و با مدیریت منصور زیدآبادی، پیمانکار پروژه‌ی ساخت «مجموعه تفریحی و گردشگری سیرجان» است. این پروژه ۶۲ هزار مترمربع زیربنا دارد؛ هتل چهار ستاره در ۱۲ طبقه شامل ۸۲ اتاق دو نفره، ۱۶ سوئیت، ۲۰ اتاق تک نفره، اتاق ویژه‌ی معلولین، لابی، رستوران و کافی‌شاپ؛ بخش‌هایی از این مجتمع است. سالن ورزشی شامل استخر، سونا، جکوزی، بدن‌سازی، بولینگ و بیلیارد، تالاری با هشت هزار نفر گنجایش، مرکز خرید شامل مجموعه‌ای از مغازه‌های خرده ‌فروشی، رستوران‌ها، استودیوهای عکاسی، سالن‌های آرایشی و دیگر کسب‌وکارها نیز به عنوان دیگر اجزای این پروژه تعریف شده است. فودکورت و هایپرمارکت نیز در این پروژه دیده شده است. تاکنون ۲۲۰ هزار مترمکعب خاکبرداری برای احداث این مجموعه انجام شده و به زودی فونداسیون و اسکلت آن اجرا می‌شود.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

بیماران «آتروفی عضلانی نخاعی» معطل پاس‌کاری وزارت بهداشت برای تدوین پروتکل‌های توزیع دارو هستند

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *