سایت خبری پیام ما آنلاین | خبر

خبر





۲۳ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۲۶

رئیس پلیس راهور ناجا اعلام کرد:
توقف اجرای طرح ترافیک و زوج و فرد در نوروز ۹۵
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به تغییر و کاهش اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی همچون طرح ترافیک و طرح زوج و فرد در شهرهای مختلف کشور بنا به تصمیم مسئولان محلی، از اجرایی شدن این طرح مشابه سنوات گذشته در تهران و سایر شهرهای کشور خبر داد.
سردار تقی مهری با اشاره به چگونگی اجرای طرح‌های ترافیکی همچون طرح زوج و فرد و طرح ترافیک در ایام نوروز گفت: «در حال حاضر طرح‌های ترافیکی اینچنینی در برخی از شهرهای کشور ازجمله تهران، اصفهان، مشهد و… به اجرا در می‌آید، ولی با توجه به فراهم کردن تسهیلات عبور و مرور در بخش عمده‌ای از این شهرها، طرح‌های مذکور در ایام عید قطعا کاهش خواهد یافت.» رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: «البته نحوه اجرای این طرح‌ها در ایام نوروز به تصمیمات مسئولان شهری بستگی دارد و ممکن است در شهری همچون مشهد به واسطه افزایش تردد به این شهر، اجرای این طرح‌ها در ایام عید نوروز تشدید هم شود. طرح ترافیک و طرح زوج و فرد در تهران و شهرهای دیگر عمدتا به شکل و شیوه‌ سال گذشته اعمال خواهد شد.» سال گذشته طرح‌های ترافیک و زوج و فرد از ۲۸ اسفند تا ۱۵ فروردین در تهران بزرگ اجرایی نشد.

راننده اتوبوس نیکوکار مهربانی به مسافران هدیه می‌کند
راننده مهربان اتوبوس نه‌تنها از دانش‌آموزان که از سربازانی که لباس فرم تنشان باشند، از پلیس، سالمندان و افرادی که به‌نظر می‌رسد، وضع مالی خوبی ندارند، هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.
علی‌اصغر موسی‌خانی، ۵۳ ساله، اهل گلپایگان است. او همان راننده اتوبوس نیکوکار است: «حدود ۵، ۴‌سال است که وارد عرصه اتوبوسرانی شدم. قبلا راننده کامیون بودم و در بیابان کار می‌کردم، از ابتدای شروع کار هم در خط میدان جمهوری- پل کریم‌خان فعالیت کرده‌ام.»
او با بیان این‌که در این مسیر دانش‌آموزان زیادی سوار اتوبوس می‌شوند، می‌گوید: «این دانش‌آموزان در زمان رفتن به مدرسه و زمان برگشت به خانه سوار اتوبوس من می‌شوند، برخی نیز همراه مادران خود هستند. در طول این سال‌ها کم‌کم آنها را شناختم و متوجه شدم که خانواده‌ها در طول ماه هزینه زیادی را بابت آمد و شد دانش‌آموزان خود متحمل می‌شوند، از این رو پس از کمی فکر به این نتیجه رسیدم که با دریافت نکردن هزینه اتوبوس شاید به خانواده‌ای کمک شد.» موسی‌خانی از خوشحالی دانش‌آموزان می‌گوید؛ زمانی که از آنان کرایه اتوبوس را نمی‌گیرد: «گاهی برخی دانش‌آموزان به دلایل مختلف توانایی پرداخت کرایه اتوبوس را نداشتند و این موضوع مشکلاتی را برای آنان ایجاد می‌کرد و این موضوع هم از دیگر دلایلی بود که باعث شد تصمیم بگیرم از دانش‌آموزان کرایه‌ای دریافت نکنم.» او ادامه می‌دهد: « اتوبوسی که روی آن کار می‌کنم، اجاره‌ای است و هر شب باید اجاره آن را بپردازم و این اجاره نیز از پول دریافتی از مسافران پرداخت می‌شود.»
این راننده اتوبوس نیکوکار، به‌طور میانگین از ۳۰ یا ۴۰ نفر در روز پول نمی‌گیرد، البته گاهی تعداد از این بیشتر یا کمتر می‌شود، اما معتقد است خداوند حتما از جای دیگر خیر و برکت را به زندگی‌اش وارد می‌کند. موسی‌خانی حرف‌های دیگری هم می‌زند: «دوست دارم انسان‌ها خوشحال باشند و سعی می‌کنم با کاری هرچند کوچک به انسان‌ها کمک کنم و وقتی لبخند رضایت را روی لبان آنها می‌بینم، احساس می‌کنم، اجر کار خود را گرفته‌‌ام و خوشحالی آنان به من منتقل می‌شود.»

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور:
۱۳‌درصد دانش‌آموزان دیرآموزند
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: آموزش قبل از دبستان می‌تواند تا ۱۵‌درصد نمره هوشی دانش‌آموزان را ارتقاء دهد.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مجید قدمی در گردهمایی روسا و مدیران نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان در باشگاه فرهنگیان استان گفت: جنس تربیت متفاوت از صنعت است و روح به محض این‌که با جسم ترکیب می‌شود نفس را تشکیل می‌دهد و این نفس نیازمند تربیت است. او گفت: نقش تربیت این است که نفس را ارتقاء دهد و آن را از نفس اماره به نفس مطمئنه برساند. قدمی با اشاره به میزان اهمیت عقلانیت در برنامه‌های آموزشی گفت: در آموزش و پرورش باید بر مبنای عقلانیت و تدبیر حرکت کرد، مسیر ساختن ایران آباد، آموزش و پرورش است و محور تربیت، عقلانیت است. این مقام عالی وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش گفت: بیش از ۱۳‌درصد از ۱۳میلیون دانش‌آموز، دیرآموزند یعنی ۱۵ نمره هوشی از حد معمول پایین‌ترند. او افزود: آموزش قبل از دبستان یعنی از تولد تا دبستان می‌تواند تا ۱۵‌درصد نمره هوشی را ارتقاء دهد و با این آموزش‌ها می‌توان دانش‌آموزان دیرآموز را به عادی تبدیل کرد. قدمی اذعان کرد: رویکرد آموزش و پرورش استثنایی تلفیق دانش‌آموزان استثنایی با دانش‌آموزان عادی است.رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: آموزش و پرورش یعنی آماده کردن فرد برای زندگی و صرفا سواد خواندن، نوشتن و حساب کردن مدنظر نیست.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *