پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | میز خبر

میز خبر





۱۲ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۳۹

مصباح یزدی: قسم‌ یاد می‌کنم در عالم احدی را اشبه به امام معصوم، از مقام معظم رهبری نمی شناسم
انتخاب نوشت:‌ آیت الله مصباح یزدی، با بیان این‌که در عصر حاضر مصادیق بارز مبلغ رسالات الله که «یخشونه و لا یخشون احدا الا الله» باشند، امام (ره) و بعد از ایشان مقام معظم رهبری هستند، گفت: با توجه به تجربیاتی که در طول هشت دهه از زندگی خود داشته‌ام، می‌توانم قسم یاد کنم که در عالم احدی را اشبه به امام معصوم، از مقام معظم رهبری نمی شناسم.
وزیر سابق اطلاعات مطرح کرد: تلاش یک جاسوس برای نفوذ با جلب همکاری برخی ائمه جمعه و استانداری‌ها
تسنیم نوشت: وزیر سابق اطلاعات گفت:یک جاسوس در کشور دستگیر شده که این جاسوس ماموریت داشت تا از طرف آمریکا چندصد میلیون دلار فقط برای شهر تهران خرج کند.این جاسوس به تمام استانها و به سراغ خیرین، امام جمعه‌ها و استانداران رفته بود. حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات با اشاره به موضوع انتخابات 7 اسفند تاکید کرد: شبکه‌های ماهواره‌ای در بحث انتخابات 7 اسفند مدام به مردم می‌گفتند که رای ندهید؛ چرا، چون رای دادن شما به معنی پذیرش نظام است ولی امروز می‌گویند که رای بدهید و حتی آدم تعیین می‌کنند؛ اینجا بحث التقاط فکری و نفوذ است چرا که به این نتیجه رسیده‌اند که از این راه می‌توانند موفق شوند. مشکل اینجاست که دستگاه‌های امنیتی در التقاط فکری نمی‌توانند بگیر و بببند راه بیندازند.
وزیر سابق اطلاعات با اشاره به دستگیری یک جاسوس در کشور گفت: در چند وقت گذشته شنیده شد که یک جاسوس در کشور دستگیر شده که این جاسوس ماموریت داشت تا از طرف آمریکا چندصد میلیون دلار فقط برای شهر تهران خرج کند تا در مباحث مختلف فرهنگی و اجتماعی جریان‌سازی کند و شبکه جریانی ایجاد کند؛ این جاسوس به تمام استانها و به سراغ خیرین، امام جمعه‌ها و استانداران رفته بود تاسمن و تشکیلات مردمی راه بیندازد و رویکردشان خیریه‌ای باشد و آمریکا میلیونها دلار به این جاسوس داده بود تا در مسائل فرهنگی و اجتماعی کار کند.
ایران به این کشورها ویزا نمی دهد
حسین جابری انصاری، سخنگوی وزارت خارجه گفت که ایران در یک اقدام ملی تصمیم بر این گرفته که برای شهروندهای کشورهای مختلف جهان به جز ۹ کشور ویزای فرودگاهی اعطا کند و این اقدام در راستای گسترش توریسم و شناساندن هر چه بیش‌تر ظرفیت‌های توریستی ایران صورت گرفته است. این دیپلمات عالی‌رتبه کشورمان از نام بردن کامل ۹ کشور مورد اشاره خودداری کرد و فقط اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا و انگلیس جز این ۹ کشور محسوب می‌شوند. در این چارچوب خبرنگار ایسنا اطلاع پیدا کرد که در حال حاضر نام کشورهایی چون کانادا، افغانستان، پاکستان، هند، کلمبیا و عراق نیز جز این فهرست قرار دارند. البته به نظر می‌رسد برخی دلایل مانند نداشتن روابط دیپلماتیک مستقیم و ناامنی برخی کشورهای مبدا دلیل این تصمیم باشد.
198 نماینده مجلس نهم از ورود به مجلس دهم بازماندند
از میان 290 نفر نماینده مجلس نهم، 198 نفرشان دیگر نتوانستند به مجلس دهم راه یابند. 69 نفر ابقا شده و 23 نفر هم به مرحله دوم راه یافته‎اند. به گزارش خبرآنلاین اگرچه تعداد محدودی از آنها دیگر ثبت نام نکرده و یا رد صلاحیت شدند اما عموما پس از مشارکت در امر کاندیداتوری با پاسخ منفی اهالی حوزه انتخابیه شان روبرو شدند. ابقای تنها 24 درصد از نمایندگان را تنها در مجالس ششم و هفتم شاهد بودیم که ترکیب نمایندگان نسبت به دور پیش از آن دچار تغییرات عدیده و عمده شد. اگرچه در حال حاضر برخی اصرار دارند که مجلس دهم را «اصولگرا» بدانند، اما این حجم تغییر که نمونه مشابهش را در گذشته شاهد بودیم، موید سخنان آنان نیست. مگر آنکه از 21 نماینده مجلس نهم که به مرحله دوم راه یافته اند، تماما یا بخش زیادی از آنها در آن مرحله پیروز شوند.
محمد غرضی: رقابت لیست ها در انتخابات یک نوع انحصار طلبی است
«در انتخابات 7 اسفند ماه، با پدیده ای که من بر آن نام سونامی لیست ها می گذارم مواجه شدیم. این لیست ها همچون یک سیل بزرگ آمدند و همه منفرد ها را با خود بردند.» محمد غرضی با بیان این مطلب به «انتخاب» در مورد انتخابات 7 اسفند گفت: سونامی لیست ها منجر به یک نوع انحصار در رقابت ها شد. به این شکل که تنها دو لیست بزرگ با هم به رقابت پرداختند و باقی اشخاص و حتی گروه ها و لیست های کوچک تر از رقابت محروم شدند. این امر یک نوع انحصار طلبی در انتخابات است. این نامزد انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی گفت: در گذشته همواره رسم بر این بود که در جمهوری اسلامی اشخاص از حق انتخاب خود و داشتن رقابت بین نامزد های مختلف استفاده می کردند. اما این دفعه این لیست ها بودند که حق انتخاب شدن را از اشخاص منفرد گرفتند. این امر به ضرر اشخاص تمام شد.
غرضی در پاسخ به این پرسش که آیا رفتار حزبی و تشکیلاتی مردم در رای دادن به لیست ها نشان از توسعه سیاسی ندارد، گفت: این لیست ها نماینده احزاب نیستند. ما در ایران احزاب قوی نداریم که بتوانند لیست بدهند. فرق ایران با کشور های توسعه یافته این است که در آن جا احزاب حضور دارند و لیست های کامل حزبی می دهند. اما در ایران این لیست ها به شکلی نا مشخص و غیر شفاف تهیه شده است، در نهایت افراد منفرد مثل من از حق انتخاب شدن محروم شدند.غرضی در مورد انتخابات خبرگان نیز گفت: دشمن خارجی تلاش کرد که مردم کمتر در انتخابات خبرگان شرکت کنند. اما همین که مردم بسیار خوب با رای میلیونی خود در این انتخاب شرکت کردند تمام توطئه های دشمن را خنثی کرد. من خیلی افتخار می کنم که اشخاص بزرگی در انتخابات خبرگان توسط مردم انتخاب شدند و به مجلس خبرگان راه یافتند. این یک فرصت بزرگ برای نظام و مردم بود که با همکاری یکدیگر یک انتخابات با شکوه را برگزار کنند. غرضی در مورد آینده سیاسی خودش هم در انتها توضیح داد: من 60 سال سرباز نظام وانقلاب بوده ام. همچنان هم به عنوان یک سرباز ساده به انقلاب و نظام خدمت خواهم کرد. حتما قرار نیست که پست و مقام داشته باشم.
محمدرضا عارف: هاشمی رفسنجانی در سیاست یک مهندس واقعی است
روزنامه اعتماد خلاصه ای از مصاحبه با محمدرضا عارف را که قرار است در ویژه نامه نوروز منتشر شود،منتشر کرد. عارف به اعتماد گفت: چند روز مانده به انتخابات هاشمی‌رفسنجانی در دیدار با کاندیداهای فهرست امید بیشترین نقش در ریاست‌جمهوری روحانی را متعلق به ایثار سیاسی عارف دانست و حالا نوبت عارف است که به نقش هاشمی اشاره کند. ضمن اینکه به ما خبر می‌دهد یکشنبه ظهر تماسی میان این دو انجام شده و در آن تماس عارف تحلیلش را از وضعیت نتیجه انتخابات مجلس در کل کشور به هاشمی ارایه کرده است. در مورد هاشمی می‌گوید: او یک مهندس واقعی است. هم مهندسی سیاسی را می‌فهمد و هم درک دقیقی از عدد و رقم دارد.
هاشمی رفسنجانی: دنیا می‌تواند از تجربیات ایران برای مبارزه با تروریسم استفاده کند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با «لازار کومانسکو»، وزیر امور خارجه رومانی، با ارائه تحلیلی از شرایط ایران در نخستین سال‌های پس از پیروزی انقلاب که تروریست‌ها با هدف تجزیه ایران، شورش‌های کور و همچنین حذف نیروهای مؤثر در نظامی نوپا، امنیت کشور را مختل کرده بودند، گفت: انقلاب اسلامی با تکیه بر مردم، به ویژه جوانان پرشور، خیلی زود بر همه‌ی آن اقدامات فائق آمد و امروزه تجربه‌ی بسیار ارزشمندی دارد که می‌تواند در کم کردن خطر این گروه‌ها از جوامع انسانی مؤثر باشد و دنیا می‌تواند از این تجربیات استفاده کند.
به گزارش ایسنا آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان این مطلب که «شریان اقتصادی جهان از طریق خطوط لوله نفت و گاز جریان دارد»، گفت: اگر جلوی تروریست‌ها گرفته نشود، دیر یا زود مسایل اقتصادی، صنعتی و تجاری جهان را نیز محدود و چه بسا مختل کنند.
یک نماینده مجلس دهم: ناامیدان از کارآمدی دولت به اصولگرایان رأی دادند!
منتخب مردم مشهد و کلات در مجلس دهم گفت: اگر دولت به فکر ارتقای عدالت اجتماعی، توجه به مناطق محروم و فقرزدایی نباشد، محرومان باعث تغییر دولت خواهند شد. به گزارش فارس امیرحسین قاضی‌زاده با اشاره به پیروزی اصولگرایان در بیشتر نقاط کشور از جمله مشهد اظهار کرد: من انتخابات فعلی را یک انتخابات سیاسی ندیدم بلکه به نظرم، ملاک رأی مربوط به زاویه امیدی بود که مردم نسبت به عملکرد دولت در حوزه اقتصادی و معیشتی داشتند.
وی ادامه داد: در انتخابات اخیر اینگونه توسط دولت تبلیغ شد که تمایلشان، رأی دادن به اصلاح‌طلبان معتدل است و مخالفان را در طول مدت گذشته به شدت کوبیدند، آقای رئیس جمهور و دولت یک دو قطبی طرفدار دولت و مخالف دولت در سراسر کشور ایجاد کردند که این دوقطبی‌سازی خود را نشان می‌دهد. منتخب مردم مشهد در مجلس دهم با بیان اینکه مناطق پیرامونی و محیطی به مخالفان دولت رأی دادند، گفت: در مناطقی که مردم از کارآمدی دولت ناامید شدند برای حل مشکلات معیشتی به مخالفان دولت رای دادند که بیشتر شامل مناطق محروم بود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *