پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | مدیریت بحران معطل قانون

مدیریت بحران معطل قانون





۲۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۲۸

مدیریت بحران معطل قانون

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بلا تکلیف ماندن قانون مدیریت بحران انتقاد کرد

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بلا تکلیف ماندن قانون مدیریت بحران کشور در مجلس انتقاد کرد.

اسمائیل نجار در سومین جلسه کارگروه برنامه کاهش خطر فرو ریزش و افزایش ایمنی شریان های حیاتی شهر تهران گفت: اگر شهر تهران با این وسعت و مخاطرات، بدون برنامه مشخص پیش رود، نمی‌توان آن را در مواقع بحران مدیریت کرد و لازم است تمام  پیش بینی‌ها و پیشگیری‌ها از قبل انجام شود.

نجار با بیان اینکه در مصوبه هیات دولت برنامه‌های اولویت‌دار کاهش خطرپذیری شریان‌های حیاتی شهر تهران مشخص و به دستگاه‌ها ابلاغ شده است، افزود: اتخاذ رویکرد پیشگیرانه در خصوص افزایش ایمنی شریان‌های حیاتی شهر تهران ضروری و با اهمیت است و به همین دلیل نیازمند تامین اعتبار از بودجه عمومی کشور هستیم.

وی افزود: سازمان ها و دستگاه ها موظف هستند نسبت به تامین بودجه طرح های خود در حوزه کاهش خطرپذیری شریان های حیاتی اقدام کنند و سازمان‌هایی که از تامین بودجه لازم برخوردار نیستند نیازمند تامین اعتبار از محل بودجه عمومی کشور از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم.

نجار با بیان اینکه طرح‌های خوبی از سوی شرکت گاز و شرکت آب و فاضلاب در شهر تهران انجام شده است، افزود: شرکت آب و فاضلاب با طراحی مخازن آب و شیرهای اضطراری و نصب آن در زیر زمین کار خوبی انجام داده است که البته کافی نیست و باید بر میزان آن افزوده شود.

وی گفت: در شهر تهران موضوع فرونشست و فروریزش یک مسئله جدی و مانند یک زلزله خاموش است و با وجود زیر ساخت‌های موجود، این مسئله نگران کننده است.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین با انتقاد از معطلی قانون مدیریت بحران در مجلس شورای اسلامی گفت: در حالیکه کشور با مخاطرات زیادی از جمله سیل، زلزله، فرونشست و فرو ریزش روبرو است، اما همچنان قانون مدیریت بحران در مجلس بلاتکلیف مانده است

ایران بر روی گسل‌های

 مختلف زلزله قرار دارد 

رئیس فراکسیون مدیریت بحران مجلس گفت: با توجه به بحران‌های مختلف مثل سیل و زلزله در کشور، به دنبال این هستیم تا فضای حمایتی بیشتری برای مقابله با بحران در مجلس فراهم کنیم.

سیدمهدی مقدسی در در تشریح عملکرد فراکسیون مدیریت بحران گفت: واقعیت این است که در زمان بروز بحران دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شویم و معمولا همه ارگان‌ها از جمله کشاورزی، منابع مسکونی، زیرساخت‌ها و ادارات در شرایط بحرانی درگیر رفع حوادث بحران می‌شوند. ضمن اینکه قانون مدیریت بحران خوشبختانه مراحل پایانی را طی می‌کند و مجلس آن را تصویب کرده و به شورای نگهبان رفته و امیدواریم که از شورای نگهبان زودتر بیرون بیاید تا بتوانیم هر چه زودتر اجرایی شدن این قانون را ببینیم چراکه قانون نسبتا خوبی است.

با توجه به بحران‌ها در کشور، به دنبال این هستیم تا فضای حمایتی بیشتری برای مقابله با بحران در مجلس فراهم کنیم

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس تصریح کرد: البته آنچه که زاییده فکر بشر است، بهتر آن همواره متصور است اما احساس کردیم برای اینکه در مجلس یک فضای حمایتی بیشتری برای کنترل بحران‌ها داشته باشیم، این فراکسیون تشکیل شود؛ مطلع هستید که ایران در گسل‌های مختلف زلزله قرار دارد و آسیب‌پذیری در برابر حوادث طبیعی مثل سیل، زلزله و آتش‌سوزی‌ها تاکنون بسیار بوده و همین باعث شده تا بحران‌هایی در طول سال داشته باشیم.

رئیس فراکسیون مدیریت بحران با بیان اینکه در مجلس باید فضای حمایتی بیشتری فراهم شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه در کشور با بحران‌های مختلف و مشکلات ناشی از سیل، زلزله و آتش‌سوزی مواجه هستیم، باید در مجلس فضای حمایتی بیشتری فراهم شود بنابراین چنین فراکسیونی را در مجلس با کمک نمایندگان تشکیل دادیم تا فضای حمایتی بیشتری را در مجلس فراهم کنیم. در حال حاضر نیز با تعدادی از اساتید دانشگاه جلساتی را برگزار کردیم که رویکرد علمی بر این موضوع باشد و به دنبال این هستیم تا در شرایط اضطراری فعالیت‌هایی را انجام دهیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با وزیر کشور صحبت کردیم و قرار است تا جلسه مشترکی برگزار شود و یک سری اقدامات را در مجلس با همکاری وزارت کشور دنبال می‌کنیم.

این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: در مجموع به دنبال این هستیم تا بحران‌هایی که در سال خسارت‌های فراوانی به زیر ساخت‌ها می‌زند، در مجلس برجسته کنیم و امیدوارم که فعالیت این فراکسیون بیشتر از گذشته ادامه یابد.

 

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *