پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | نکات طلایی

نکات طلایی





۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۲:۳۷

صمیمیت با همسر
همه همسران دوست دارند این گونه باشند؛ اما بعضی ها دقیقا نمی دانند که معنی صمیمیت چیست؟ بسیاری از مشاوران خانواده هم در پاسخ به سوالات زوج ها، یک جمله مشترک دارند: «اگر با همسرتان صمیمی تر باشید، این مشکل به راحتی قابل حل است.»
به گزارش روزنامه خراسان، عبدالحسین ترابیان؛ روان شناس با بیان تعریف علمی صمیمیت بین همسران به بیان راهکارهایی برای افزایش این مهارت در زندگی مشترک می پردازد.
صمیمیت دقیقا یعنی چه؟
صمیمیت به احساس نزدیکی، رودربایستی نداشتن و شریک شدن در دنیای خصوصی دیگری گفته می شود. افرادی که با یکدیگر صمیمی می شوند، می توانند بدون کنترل کردن یکدیگر با هم ارتباط برقرار کنند، حرف دلشان را به یکدیگر بگویند و ارتباطی عاشقانه، دوستانه و لذت بخش با همدیگر داشته باشند. شکل پخته صمیمیت که در ارتباط بین زن و شوهر دیده می شود، شامل هشت قسمت است: «همکاری صمیمانه زوج ها با هم؛ تعهد و پایبندی آن ها به یکدیگر و نسبت به زندگی مشترک؛ رضایت از رابطه عاطفی، احساس استقلال زن و شوهر برای ارتباط با خانواده و دوستان؛ اعتماد به نفس و عزت نفس زن و شوهر، میزانی که زوج ها می توانند عقاید و نگرش های خود را ابراز، اختلاف نظرهای خود را حل و فصل و احساسات و عواطف خود را برای یکدیگر بیان کنند.»
صمیمیت مهم است؟
صمیمیت باعث می شود ارتباط بین زن و شوهر محکم تر شود و آن ها به یکدیگر وفادارتر و متعهدتر باشند. زن و شوهرهای صمیمی بیشتر با هم می سازند، از زندگی مشترک خود راضی تر هستند و زندگی شان دوام بیشتری دارد و دلیلش این است که صمیمیت، حال کلی رابطه را خوب می کند و وقتی حال کلی رابطه خوب شود، معمولا توجه بیشتری به یکدیگر خواهند داشت و کمتر از هم دلخور میشوند. حالا که اهمیت صمیمیت با همسر برایتان روشن شد، راهکارهای رسیدن به آن را بررسی می کنیم.
تنهایی تصمیم نگیرید
شما و همسرتان یک گروه هستید؛ بنابراین تا جایی که می توانید با هم و در کنار هم باشید. باید احساس کنید که با همسرتان کامل می شوید و دو بخش از وجود یک نفر هستید، پس وقتی نیمۀ دیگر وجودتان حضور ندارد، تصمیم گیری نکنید. شرایط را با هم بسنجید و با هم تصمیم گیری کنید درباره همه چیز، خواه موارد کوچک و خواه بزرگ باشد. خود را مشتاق سازش و سازگاری نشان دهید.
در برقراری ارتباط خیلی دقت کنید
هرچه شما صریح تر و روشن تر افکار، احساسات، نیازها و خواسته هایتان را با همسرتان در میان بگذارید، رابطه صمیمانه تری خواهید داشت. همچنین باید سعی کنید به همسرتان و نیازهایش توجه کنید، آنچه را می گوید درست و کامل بشنوید، در برابر انتقادهایش به سرعت موضع دفاعی نگیرید و هنگام بروز مشکلات و سوءتفاهم ها فقط وی را مقصر و مسئول ندانید تا بخش بزرگی از راه رسیدن به صمیمیت با همسرتان را پیموده باشید.
کنار هم بودن های دو نفره را هرگز از دست ندهید
یکی از کارهایی که به افزایش صمیمیت شما منجر می شود، تلاش برای ساختن یک فضای دونفره و خصوصی است. گاهی قید بودن در کنار دوستان و خانواده و حضور در جمع را بزنید و فضایی بسازید که فقط شما و همسرتان در آن حضور داشته باشید. اگر فرزند دارید، گاهی چند ساعتی از یک فرد معتمد بخواهید که از فرزندتان مراقبت کند تا شما وهمسرتان با هم وقت بگذرانید. در این فضای دونفره مهم نیست که شما دقیقا چه کارهایی انجام می دهید، مهم با هم بودن شماست. با هم بیرون رفتن، تفریح و مسافرت کردن، مشارکت در فعالیت هایی همچون آشپزی، تعمیر وسایل منزل و نظافت می تواند نمونه کارهایی باشد که در این فضای دونفره، شما و همسرتان انجام می دهید.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *