حل ناترازی‌ها مهمترین اولویت انرژی کشور در ۱۴۰۳





حل ناترازی‌ها مهمترین اولویت انرژی کشور در ۱۴۰۳

۸ فروردین ۱۴۰۳، ۱۲:۱۱

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: از جمله اقدامات مهمی که باید در دستور کار قرار گیرد اینکه طرح های نیمه تمام بخصوص در حوزه گاز به بهره برداری برسند، در غیر این صورت زمستان سال آینده با مشکل کمبود گاز مواجه می‌شویم.

به گزارش پیام ما به نقل از ایلنا علی بختیار درباره مهمترین برنامه هایی که صنعت نفت کشور در سال آینده باید در دستور کار قرار دهد، اظهار داشت: صنعت نفت و گاز یک صنعت بین المللی است و ابتدا باید رویکرد این صنعت به سمت جهانی شدن باشد. وضعیت جهانی تولید و میزان سرمایه گذاری که باید در صنعت نفت و گاز انجام شود را باید تحت ‌نظر قرار دهیم و متناسب با آن در بازارهای جهانی حضوری فعال داشته باشیم.

او افزود: موضوع مهم اینکه چه در بعد صادرات و چه در بعد تبدیل نفت و گاز به ارزش افزوده و تولید فراورده باید اقدامات جدی انجام شود. همچنین باید برای سرمایه گذاری در حوزه بالادست و پایین دست برنامه ریزی صورت گیرد.

این کارشناس حوزه انرژی گفت: ما اکنون مشکلی در کشور داریم و آن عدم توازن تولید و مصرف در حوزه گاز است و باید برای این موضوع اقداماتی انجام شود، باید در پارس جنوبی سیستم فشارافزایی را سریع تر به اجرا برسانیم تا افت تولید اصلاح شود.

او با تاکید بر لزوم توسعه میادین گازی غیر از پارس جنوبی بیان داشت: در این حوزه باید اقدامات و برنامه های جدی تری در دستور کار قرار گیرد تا ناترازی حل شده و همچنین مشکلی برای عمل به تعهدات صادراتی نداشته باشیم.

بختیار افزود: از جمله اقدامات مهمی که باید در دستور کار قرار گیرد اینکه طرح‌های نیمه تمام بخصوص در حوزه گاز به بهره برداری برسند در غیر این صورت زمستان سال آینده با مشکل کمبود گاز مواجه می شویم و از طرف دیگر صنعت کشور وابسته به گاز است و ما در اقصی نقاط کشور شهرک‌های صنعتی را داریم که با تداوم ناترازی دچار اختلال می‌شوند، همچنین اکثر نیروگاه های کشور وابسته به گاز هستند و باید سوخت مطمئن برای این بخش در دسترس قرار گیرد.

او اظهار داشت: برق به عنوان زیرساختی است که بخش‌های صنعتی و تجاری برای تداوم‌ فعالیت ابتدا وابسته به گاز هستند، بنابراین باید برای رونق بخش تولید؛ تولید گاز را جدی بگیریم، ضمن اینکه استفاده بهینه از مصرف را در دستور کار قرار دهیم و برای بهینه سازی مصرف هم باید اقدامات جدی انجام شود و این یک اولویت برای انرژی کشور است.

این عضو پیشین کمیسیون انرژی مجلس گفت: در طی سال های گذشته با فراز و نشیب های زیادی در حوزه مصرف مواجه بوده ایم، هرچند اقداماتی در حال انجام است اما همچنان مصرف انرژی در کشور ما نسبت به متوسط دنیا بالاست، به عبارت دیگر مصرف انرژی در کشور ما علاوه بر بخش خانگی در حوزه صنایع نیز بهینه نیست و باید برای حل موضوع مصرف برق و گاز که در سال های اخیر که در حوزه حمل و نقل، صنعت، خانگی، تجاری و کشاورزی چالش برانگیز شده؛ اقداماتی انجام شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

هشدار جوی برای شمال خلیج فارس

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی

هشدار درباره پیامدهای دوقطبی‌سازی اجتماعی

ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی

یزد از خط قرمز گرما عبور کرد؛ سهم ۳۰ درصدی تجهیزات سرمایشی و هشدار ایمنی

مدیریت مصرف انرژی و ایمنی در فصل گرما

یزد از خط قرمز گرما عبور کرد؛ سهم ۳۰ درصدی تجهیزات سرمایشی و هشدار ایمنی

مرکز جهانی بر احیای زمین، آب و تاب‌آوری اقلیمی با مشارکت یونسکو

مرکز جهانی بر احیای زمین، آب و تاب‌آوری اقلیمی با مشارکت یونسکو

زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری هنوز مشخص نیست

اظهارات سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش درباره کنکور و امتحانات

زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری هنوز مشخص نیست

مهاجرانی: مذاکره نشانه عقب‌نشینی نیست/ وحدت نیازمند هم‌افزایی در عمل است

یادداشت سخنگوی دولت درباره انسجام ملی

مهاجرانی: مذاکره نشانه عقب‌نشینی نیست/ وحدت نیازمند هم‌افزایی در عمل است

سخنگوی دولت: مردم اعتماد ویژه‌ای به سازمان حفاظت محیط زیست دارند / دولت باید بیشتر به مردم گزارش دهد

در جلسه شورای معاونان سازمان حفاظت محیط زیست مطرح شد

سخنگوی دولت: مردم اعتماد ویژه‌ای به سازمان حفاظت محیط زیست دارند / دولت باید بیشتر به مردم گزارش دهد

آماده‌باش صددرصدی هلال‌احمر در پی پیش‌بینی بارش باران و رعدوبرق

هشدار هواشناسی و آمادگی نیروهای امدادی

آماده‌باش صددرصدی هلال‌احمر در پی پیش‌بینی بارش باران و رعدوبرق

هشدار سازمان محیط زیست درباره پیامدهای زیست‌محیطی تنش‌ها در خلیج فارس

محیط زیست و دیپلماسی

هشدار سازمان محیط زیست درباره پیامدهای زیست‌محیطی تنش‌ها در خلیج فارس

خلیج‌فارس و کابوس ناتمام جنـــــگ

جنگ، نشت نفت، آلودگی صوتی و تهدید رادیواکتیو؛ ترکیبی مرگبار برای اکوسیستم شکننده خلیج‌فارس

خلیج‌فارس و کابوس ناتمام جنـــــگ