پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | بخشدار لاله زار: گلاب لاله زار از نظر توسعه اقتصادی اهمیت دارد

بخشدار لاله زار: گلاب لاله زار از نظر توسعه اقتصادی اهمیت دارد





۲۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۰:۵۷

بخشدار لاله زار:
گلاب لاله زار از نظر توسعه اقتصادی اهمیت دارد

بخشدار لاله زار در گفت و گو با خبرنگار ما در تشریح ظرفیت های گردشگری لاله زار گفت:«لاله زار یکی از مناطق خوش آب و هوای گردشگری استان کرمان به شمار می‌رود که با ۱۵۰۰۰هزارجمعیت و ۲۰روستای پرجمعیت دارای شورای اسلامی وبیش از ۱۵۰آبادی درمناطق کوهستانی و جنگلی از اهمیت خاصی برخوردار است. این بخش در ۷۵ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان بردسیر و۱۳۰کیلومتری جنوب غربی کرمان با وسعت ۱۱۶۷کیلومترمربع واقع شده است. با وجود خشکی هوا در شهرستان بردسیر، در ارتفاع حدود۳۰۰۰ متری منطقه لاله زار گل محمدی به دست می‌آید.»
اکبر معاذ اللهی اسانس گل محمدی لاله زار را از اسانس های با کیفیت بر شمرد و افزود:«ارتفاع بالا در لاله زار سبب می‌شود که آب در ۸۵ درجه به جوش آید و به همین دلیل گلاب، اسانس و عطری که از گل‌های محمدی این منطقه به دست می‌آید ۲۵ درصد بیشتر از سایر نقاط است. عطر گل محمدی یا عیار آن نیز از سایر کشورها ۵۰ درصد بیشتر است و هر ساله گلاب این منطقه توسط کشورهایی چون انگلستان، آلمان، روسیه و کانادا خریداری می‌شودکه ازنظرتوسعه اقتصادی بسیار حائز اهمیت می باشد. از دیگر قابلیت ها وپتانسیل های اقتصادی لاله زار در زمینه گردشگری وجود چشمه های آب گرم است. ارتفاعات پیرامون روستاها و بخش لاله زار و منطقه هزار رشته کوه لاله زار فضاهای مناسبی برای کوهنوردی و صخره‌نوردی است. به طوری قله تخت عبدالبیگی(کوشا)با ارتفاع۴۳۵۰متر و در نزدیکی روستای هزاران قله سنگ عشق با ارتفاع ۳۶۰۰متر وجود دارند. دره‌های سرسبز پیرامون روستاها و بخش و تخت سردشتک، لاله‌زار را به بهشت گردشگران و مأمنی برای آرامش تبدیل کرده است.»
وی گردشگری مذهبی را از دیگر وجوه گردشگری برشمرد و ادامه داد:«زیارتگاه و آثار تاریخی لاله زار نیز از جمله جاذبه‌های تاریخی این بخش به شمار می‌رود که در طول سال میزبان گردشگران بسیاری از اقصی نقاط کشور است. امامزاده سید شمس الدین یکی از زیارتگاه‌های قابل احترام مردم روستاست که در مجاورت گورستان عمومی روستاهای بخش قرار دارد.»
بخشدار لاله زار خاطر نشان کرد:«فعالیت های زیست محیطی و فضای سبز دهیاریهای بخشداری لاله زار نیز بخشی دیگر از عملکرد بخشداری در سال ۹۴ بوده است. باهمکاری فرمانداری شهرستان بردسیر-دفترامور روستایی کرمان-اداره منابع طبیعی-اداره آبفار-اداره برق، برگزاری جلسات ان جی او حفظ محیط زیست درروستای هراران ۲۱/۶/۹۴،هماهنگی وهمکاری درخصوص تکمیل پرونده و جذب اعتبارات جهت ساخت بوستان های روستایی که اعتبارات جذب شده برای ۸بوستان درشهرستان که به بخش لاله زار(روستاهای قلعه عسکر،جغدری،باغابر) سه سهمیه تعلق گرفته است. از جمله فعالیت های سال 94 بوده است.»
معاذ اللهی اهم فعالیت های اقتصادی واشتغالزایی بخشداری لاله زار در سال ۹۴ را چنین بر شمرد:
 پیگیری و همکاری در خصوص احداث کارخانه گلاب و چیپس قلعه عسکر
 پیگیری و همکاری درخصوص راه اندازی کارگاه گلاب یاس یاس چمن
 برگزاری جلسه هماهنگی تعیین نرخ گل باکشاورزان و مسئولین بخش ،شهرستان واستان
 معرفی متقاضیان وام وتسهیلات اشتغال زایی به فرمانداری شهرستان بردسیر ۷۰فقره نامه
 راه اندازی شرکت تعاونی و توسعه دهیاریهای گل هزار بخش لاله زار و اشتغال زایی 10نفر به صورت مستقیم

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





پیشنهاد سردبیر

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *