پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | بازی‌های ویدیویی در ایران پس از برجام و رفع تحریم‌ها

بازی‌های ویدیویی در ایران پس از برجام و رفع تحریم‌ها





۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۰۲

بازی‌های ویدیویی در ایران پس از برجام و رفع تحریم‌ها

بالاخره برجام (برنامه جامع مشترک) به فرجام رسید و تحریم‌ها ازامروز برداشته خواهد شد. اما لغو تحریم‌هاچه تاثیری بر فضای بازی‌های ویدیویی در ایران خواهند داشت؟ برداشته شدن تحریم‌ها و پیوستن دوباره ایران به جامعه جهانی مفاد بسیاری خواهد داشت اما نکته‌ای که در این بین برای ما و شما کاربرانی که علاقه‌مند به حوزه بازی و سرگرمی هستید، مهم‌تر است، گشایش در زمینه تبادل اطلاعات با کشورهای دیگر و همینطور وارد شدن کمپانی‌های بزرگ، سرمایه و نیروی آموزش دیده به کشور است.بسیاری از ما در چند سال اخیر مشکلات زیادی را در زمینه تهیه بازی، کنسول و سرویس‌های مرتبط به آن‌ها داشته‌ایم اما حال نوبت به سر رسیدن این محدودیت‌ها است. نوبت به این رسیده تا کمپانی‌های بزرگی مانند سونی، مایکروسافت و نینتندو وارد ایران شده و دفاتر رسمی خود را در کشورمان تاسیس کنند. ما اطلاعاتی داریم که نیروهای مایکروسافت چند وقتی هست در ایران حضور دارند و در حال آماده کردن شرایط برای تاسیس دفتر رسمی در ایران هستند. اما این موضوع چه تاثیری بر روند سرگرمی و بازی‌های ویدیویی در ایران خواهد داشت؟
تاسیس دفاتر شرکت‌های بزرگ حوزه بازی می‌تواند موجب تثبیت و سلامت بازار شود. این گشایش در روابط با کشورهای خارجی می‌تواند موجب این شود تا بازی‌ها و کنسول‌ها سریع‌تر و با قیمتی بهتر به گیمرهای ایرانی عرضه شوند و ما را از شر فروشنده‌های ناشی و فروشگاه‌های بی‌کیفیت رها کند. اگر این اتفاق بیافتد و این شرکت‌ها که بدون حتم از بازار فعال و پرسود ایران آگاه هستند، وارد آن شوند، ما نیز می‌توانیم بازی‌ها و دستگاه‌های مرتبط با بازی را با قیمتی مناسب‌تر تهیه کنیم و البته از خدمات پس از فروشی که هیچگاه نتوانستیم مزه آن را در ایران بچشیم، استفاده کنیم.
توافق هسته‌ای می‌تواند منجر به اشتغال‌زایی در حوزه بازی‌های ویدیویی شود
اما در حوزه بازی‌های آنلاین چه اتفاقی خواهد افتاد؟ با رفع تحریم‌ها می‌توانیم شاهد به رسمیت شناخته شدن در بازار بازی‌های ویدیویی باشیم. اینکه هنگام ثبت نام یا خرید بازی‌ها در شبکه‌هایی مانند پلی‌استیشن و ایکس‌باکس لایو، به عنوان یک ایرانی وارد شویم. در نهایت بتوانیم کارت‌های از پیش پرداخت شده را با قیمتی متعادل و تثبیت شده تهیه کنیم. در کنار این موارد، با باز شدن فضای سیاسی بین کشورمان و کشورهای اروپایی و آمریکا، می‌توانیم شاهد ورود کارت‌های اعتباری مانند ویزا یا مسترکارت باشیم. کارت‌هایی که علاقه‌مندان به ساخت بازی می‌توانند از آن برای تهیه ابزار مورد نیاز خود اقدام کنند.اما این تمام ماجرا نیست. استودیو‌های بازی‌سازی و افراد مطرح در این حوزه می‌توانند پس از توافق و رفع تحریم‌ها وارد ایران شده و دانش خود را در اختیار علاقه‌مندان و بازی‌سازان ایرانی قرار دهند. می‌توانند به برگزاری کارگاه‌های آموزشی بپردازند و تکنولوژی‌های روز بازی‌های ویدیویی را در اختیار بازی‌سازان مستقل و غیرمستقل ایرانی قرار دهند. در این صورت است که ما نیز می‌توانیم به بازی به چشم یک صنعت پرسود و اشتغال‌زا نگاه کنیم. همه ما می‌دانیم که چه افراد با استعدادی در داخل کشورمان حضور دارند و با وجود فضای بسته و بی‌توجهی که نسبت به بازی‌های ویدیویی وجود دارد، در حال فعالیت هستند. در آینده و با ورود تکنولوژی‌های روز و بازی‌سازهای برتر این حوزه، این افراد می‌توانند نسبت به شکوفا کردن استعدادهای خود بپردازند و حتی با ساخت بازی‌های طراز اول و بومی، به ارزآوری بپردازند.با رفع تحریم‌ها و بازشدن فضای مراودات مالی و فرهنگی، بازی‌سازان مطرح خارجی می‌توانند به کنکاش در فرهنگ باریشه و قدیمی ایران بپردازند و بازی‌هایی در خور ایران و ایرانی تولید کنند و ما را آن‌طور که واقعا هستیم، به جهانیان نشان دهند.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

بیماران «آتروفی عضلانی نخاعی» معطل پاس‌کاری وزارت بهداشت برای تدوین پروتکل‌های توزیع دارو هستند

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *