پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | طرح ها به گونه ای ارائه شوند که کسی ایراد نگیرد

طرح ها به گونه ای ارائه شوند که کسی ایراد نگیرد





۲۱ دی ۱۳۹۴، ۱۸:۰۴

استاندار کرمان در شورای توسعه استان:
طرح ها به گونه ای ارائه شوند که کسی
ایراد نگیرد
استاندار کرمان با تاکید لزوم توجه به خلق ثروت و رفع فقر در طرح های توسعه ای، گفت: کارهای توسعه ای را باید با روش هایی متفاوت از قبل انجام داد تا در رسیدن به اهداف مورد نظر موفق شویم. به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، علیرضا رزم حسینی دیروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان افزود: به عنوان مثال در جنوب استان کرمان با وجود همه مزیت های موجود باید دید که چرا مردم فقیر هستند و درآمد آنها متناسب با هزینه های آنها نیست. وی بر توسعه مشارکت های مردمی و استفاده حداکثری از منابع آب موجود در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و اظهار داشت: در بخش کشاورزی باید به جایی رسید که راندمان این بخش با تکیه بر اجرای طرح همیاران آب افزایش یابد و در کنار آن به مسائل جنبی از جمله حمل و نقل و سایر موضوعات مرتبط نیز توجه شود. استاندار کرمان تاکید کرد: طرح ها یا نباید ارائه شود و یا باید به گونه ای کارشناسی شوند که کسی نتواند به آنها ایرادی بگیرد. معاون امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این نشست گفت: در موضوع تغییر الگوی کشت باید بر اساس بررسی های تخصصی اقدام شود. محمدرضا فتوت بر توجه به نقش مردم در برنامه ریزی ها نیز تاکید کرد افزود: در بحث اقتصاد مقاومتی نیز تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر توسعه مشارکت های مردمی است و در برنامه ها باید به حضور بخش خصوصی و تقویت این بخش توجه لازم صورت گیرد.
لزوم افزایش بسترهای گردشگری برای حضور گردشگران خارجی
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این نشست گفت: استان کرمان دارای سه اثر ثبت جهاین است که دو اثر نیز در آستانه ثبت جهانی قرار دارند و به همین دلیل باید بستر و زمینه های گردشگری برای گردشگران خارجی در استان توسعه یابد. محسن موحدی نیا افزود: تخمین زده می شود که در استان کرمان بیش از پنج هزار اثر تاریخی وجود دارد که 650 اثر ثبت ملی شده اند. وی خاطرنشان کرد: 10 درصد از آثار تاریخی استان کرمان زمینه و بستر لازم برای بازدید گردشگران را دارد.
منطقه نمونه گردشگری استان کرمان، آماده جلب سرمایه گذاران
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر 10 منطقه نمونه گردشگری دارای سرمایه گذاری در استان وجود دارد و 31 منطقه نیز آماده جلب سرمایه گذاری است. محمدحسین تجلی افزود: ضریب اشغال واحدهای اقامتی استان کرمان در سال گذشته 22 درصد بوده که در نیمه نخست امسال به 27 درصد افزایش یافته است. وی با اشاره به ظرفیت های گسترده استان کرمان در حوزه صنایع دستی، بیان کرد: 13 هزار و 102 نفر تاکنون کارت شناسایی مهارت و جواز تاسیس فعالیت در این زمینه را دریافت کرده اند. تجلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سطح ملی هر گردشگر 160 دلار هزینه می کند که این میزان در استان کرمان 78 تا 85 دلار است.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *