پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | میز خبر

میز خبر





۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۲۲:۳۷

جهانگیری: دولت مصوبه ای منجر به واردات کالاهای لوکس نداشته است
معاون اول رییس جمهور با انتشار مطلبی در اینستاگرام تاکید کرد که دولت مصوبه‌ای که منجر به واردات کالاهای لوکس به کشور شود، نداشته است. به گزارش ایسنا مطلب نوشته شده توسط اسحاق جهانگیری در اینستاگرام به شرح زیر است: در دومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال جدید گفتم، با وجود تخریب‌ها و اتهامات ناروا مبنی بر عدول از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، دولت در حمایت از تولید داخلی جدی بوده و مصوبه‌ای که منجر به واردات کالاهای لوکس به کشور شود نداشته است.
روزنامه رسالت: قرار است ایران،اسرائیل را به رسمیت بشناسد و شورای نگهبان منحل شود
روزنامه رسالت به نقل از آنچه اندیشکده های تخصصی وزارت خارجه آمریکا تدوین کرده اند در باره آینده برجام نوشت:در برجام دیگر، بتون شدن صنایع موشکی ایران مد نظر است، چرا که زمانه، زمانۀ مذاکره است و اصلا احتیاجی به موشک نیست. در برجام سوم، حزب الله و حماس و مقاومت فلسطین و انصارالله یمن و بشار اسد حذف می شوند، چون افراطی و تروریست و خطر ناک اند و نظم جهانی را تهدید میکنند. در برجام چهارم امام و اندیشه های امام و تفکر انقلاب اسلامی از صحنۀ سیاست گزاری کشور حذف می شود و با احترام به موزه تاریخ سپرده می شود. در برجام پنجم، قانون اساسی ایران تغییرمی کند، شورای رهبری جایگزین رهبر می شود، سپاه در ارتش و شورای نگهبان در شورای مصلحت ادغام می شود. در برجام بعد، اسرائیل به رسمیت شناخته می شود چون ما دعوایی با اسرائیل نداریم. این برجام ها، همه طراحی شده اند و حتی زحمت تدوین پیش نویس آنها را هم، مثل برجام اول، اندیشکده های تخصصی وزارت خارجه آمریکا کشیده اند و این برجام ها فقط منتظر جلسات رسمی، چانه زنی های معمول، امضاء دوطرف و اجرایی شدن هستند. هر برجامی که اجرایی شود، یکی از تحریم ها به طور موقت برداشته می شود و ما جشن می گیریم. طی مذاکرات برجام اول، طرف مقابل با استفاده از فضای ایجاد شده، راه نفوذ خود به مراکز تصمیم سازی کشور و رسانه های همسو را هموار کرد تا زمینه ساز برجامهای بعدی شوند. شخصیت هایی و مشاورانی و رسانه هائی، مأموریت یافتند برای قبح زدائی از برجامهای بعدی اقدام کنند و افکار عمومی را آماده سازند که نمونه های آن را مشاهده میکنیم. اکنون دراطاقهای فکر و برخی مراکز مهم تصمیم سازی و تصمیم گیری، چهره ها و شخصیت هایی به طور صریح، برجامهای بعدی را در دستور کار قرار داده اند. هدف نهایی آنها در خوشبینانه ترین حالت، باز گرداندن ایران به جایگاه قبلی خود، یعنی تبدیل شدن به یکی از اقمارحاشیه ای آمریکا است. بسیاری از این شخصیت ها، با تفکر و محاسبات کاسبکارانه و ملاحظه قدرت آمریکا، عافیت طلبی را برگزیده و در جدول شیطان، قرار گرفته اند. آنها بدون دریافت حقوق، به طور رایگان به آمریکا و اسرائیل خدمت می کنند، البته گروه دیگری هم کنار اینها هستند و بوده اند که ارتباط های تشکیلاتی با سفارتخانه ها و سازمانهای اطلاعاتی بیگانه دارند. اینها هم، گاه به دام می افتند و به سزای خیانتشان می رسند و گاه فراری شده وبه دشمنان ملت پناهنده می شوند. ده ها چهره سرشناس و معروف که قبلا عضو این اطاقهای فکر بوده اند امروزدر زندان ها ی ایران و یا در استخدام اطاق های فکر وزارت خارجه آمریکا و رسانه های بیگانه هستند. این مجموعه در داخل و خارج کشور، زمینه سازان برجامهای بعدی هستند و مسئولان را در چنبرۀ ترفندهای روانی خود مدیریت می کنند.
یک نماینده مجلس: برخی مدیران بانک ها حقوق 50 میلیونی دارند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از حقوق ۴۰ تا ۵۰میلیون تومانی برخی مدیران عامل بانک‌ها خبر داد و گفت: با مصوبه اخیر مجلس مجازات متخلفان امور بانکی کیفری می‌شود. به گزارش تسنیم احمد توکلی با اشاره به اینکه برخی از مدیران عامل بانکها 40 تا 50 میلیون تومان حقوق می‌گیرند، افزود: این دسته از مدیران چه در بانک‌های دولتی و چه خصوصی به‌عناوین مختلف برداشت‌های بیشتری دارند.
فرمانده کل سپاه پاسداران: برجام هرگز سند افتخار نبوده و نخواهد بود
ایسنا نوشت: سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اولین جلسه شورای عالی فرماندهان سپاه در سال ۹۵ گفت: برجام هسته‌ای اگر به عنوان یک الگو تلقی شود، نشانهٔ کوتاهی فکر و نوعی خود تحقیری است. افرادی هم که امروز از سریال برجام‌ها سخن می‌گویند، ناخواسته‌ همان مسیر ضدانقلاب را در پیش گرفته‌اند و می‌خواهند مردم بزرگ ما را تحقیر نمایند. وی افزود: برجام هرگز به عنوان یک سند افتخار تلقی نشده و نخواهد شد. هرچند مقاومت هسته‌ای ملت ایران که دشمن را مجبور به تغییر استراتژی ساخت، یک افتخار بود اما این مقاومت با بخشی از نتیجه آنکه برجام بود متفاوت است. جعفری همچنین گفت: برجام یک نسخه دیپلماسی است که با فرجام نامعینی که بخش اعظم آن تعهدات دشمن بدعهد و کینه توز است، نمی‌تواند مدل رفتار حاکمیتی نظام در موضوعات دیگر قلمداد شود. در سالهای دور و نزدیک، ما هرگز به برجام‌های دیگر فکر نمی‌کنیم و به غلبه بر دشمن و خاموش کردن صداهای تهدیدآمیز آنان و ایستادگی روی اصول و ارزشهای انقلابیمان می‌اندیشیم. مردم ما با اکراه این برجام را پذیرفتند مگر این برجام تاکنون چه نتایجی برای مردم داشته که برجام‌های دیگری را بپذیریم؟
17 نماینده به رئیس جمهور تذکر دادند: چرا مفاد برجام به صورت مکرر نقض می‌شود؟
جمعی از نمایندگان مجلس نهم دیروز در تذکری کتبی از حسن روحانی خواستند توضیح دهد که چرا در برابر نقض برجام، اقدام متقابلی انجام نمی دهد. به گزارش خبرآنلاین، ابراهیم کارخانه، جواد کریمی قدوسی، اسماعیل کوثری، نقوی حسینی، احمد سالک، شهریاری، فولادگر، موسوی لارگانی، حاجی دلیگانی، بشیری، کولیوند، رضایی، پورمختار، ابوترابی، اکبریان، ملکشاهی و دهقان، به ترتیب نمایندگان همدان، مشهد، تهران، اصفهان، زاهدان، فلاورجان، شاهین شهر، پاکدشت، کرج، خمین، کبودرآهنگ، نجف آباد، کرج، کوهدشت و طرقبه به رئیس جمهور در خصوص توضیح علت عدم انجام اقدام قاطع و متقابل در برابر نقض مکرر مفاد برجام از سوی هیات رئیسه نظارت بر اجرای برجام تذکر دادند.
چرا جلسه کمیته ۷ نفره اصولگرایان مجلس دهم با لاریجانی تشکیل نشد؟
تسنیم نوشت: سخنگوی کمیته ۷ نفره همگرایی اصولگرایان مجلس دهم گفت: جلسه این کمیته که قرار بود با رئیس مجلس تشکیل شود به دلیل جلسه اضطرای رئیس قوه‌مقننه تشکیل نشد. سیدحسین نقوی‌حسینی از برگزار نشدن جلسه اعضای این کمیته با رئیس مجلس خبر داد و گفت: این نشست به دلیل جلسه اضطراری آقای لاریجانی که از سوی دفتر وی اعلام شد، تشکیل نشد. وی با بیان اینکه قرار است نشست کمیته همگرایی اصولگرایان مجلس دهم با رئیس مجلس در روزهای آینده برگزار شود، افزود: رایزنی‌ها برای برگزاری این جلسه در روزهای آینده ادامه دارد. سیدحسین نقوی‌حسینی پیش از این از برگزاری نشست اعضای کمیته 7 نفره همگرایی اصولگرایان مجلس دهم با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی خبر داده بود که این جلسه دیروز برگزار نشد.
وزیر اطلاعات: برخی دوستان درباره برجام کم‌لطفی می‌کنند
وزیر اطلاعات گفت: برخی دوستان درباره دستاوردهای برجام کم لطفی کرده و طوری عنوان می‌کنند که گویی برجام هیچ دستاوردی برای جمهوری اسلامی ایران نداشته است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت‌الاسلام سیدمحمودعلوی در جریان سفر به استان خوزستان و در جمع مردم مسجدسلیمان اظهار داشت: برجام فشار‌ها را از جمهوری اسلامی ایران برداشت و ایران هراسی را که سال‌ها قدرت‌های جهانی روی آن کار کرده بودند خنثی کرد. او گفت: هم اکنون با رفع محدودیت‌های مالی و اقتصادی، صادرات نفت ایران به دو میلیون بشکه در روز رسیده در حالی که پیش از توافق هسته‌ای صادرات نفت تا ۸۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود و قدرت‌های جهانی قصد داشتند تا صادرات نفت کشورمان را با تداوم فشار‌ها و محدودیت‌ها به ۴۰۰ هزار و سپس به صفر برسانند. وزیر اطلاعات افزود: اگر توافق هسته‌ای حاصل نمی‌شد، صادرات نفت خام ایران بطور قطع متوقف می‌شد و فشار‌ها نیز شدید‌تر می‌شد.
پاسخ باهنر به رسایی در جلسه دیروز مجلس
نماینده مردم تهران در واکنش به اعتراض یک نماینده دلواپس درمورد بی‌اثر ماندن برجام و برداشته نشدن تحریم‌ها گفت: هیاتی برای نظارت بر برجام تشکیل شده وشورای عالی امنیت ملی وظایف خود را در این زمینه انجام می‌دهد. به گزارش خبرآنلاین، رسایی، یکی از نمایندگان عضو جبهه پایداری که صلاحیتش برای ورود به انتخابات مجلس دهم، رد شد؛ دیروز در صحن علنی مجلس در تذکر و اخطار قانون اساسی خود در خصوص نقض برجام از سوی طرف قرار داد غربی و ندادن گزارش از سوی دولت در این خصوص با وجود گذشت 6 ماه از تصویب برجام گفت: بر اساس مصوبه مجلس و نظر رهبر معظم انقلاب برای نظارت بر برجام باید هیاتی تشکیل می شد که این کار صورت گرفته است و تمامی اعضای آن غیر از آقای روحانی گفته اند که آمریکا برجام را نقض کرده زیرا تحریم های جدیدی صورت گرفته و مجلس باید جلوی این موضوع را بگیرد. محمدرضا باهنر رییس جلسه نیز به تذکر و اخطار رسایی این پاسخ را داد که هیاتی برای نظارت بر برجام تشکیل شده وشورای عالی امنیت ملی وظایف خود را در این زمینه انجام می دهد و اگر قرار باشد مجلس هم اقدامی کند قطعا وظیفه خود را انجام خواهد داد.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *