پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | برنامه دولت برای تولید خودرو در سال آینده چیست؟

برنامه دولت برای تولید خودرو در سال آینده چیست؟





۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۳۵

برنامه دولت برای تولید خودرو در سال آینده چیست؟
معاون وزیر و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: برنامه سال آینده وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ تولید سه میلیون خودرو است که یک میلیون آن صادر و دو میلیون آن در بازار داخلی عرضه می‌شود.
نوروززاده در حاشیه بازدید از نمایشگاه قطعات خودرو گفت: تا سه سال پیش، به دلیل تغییر نرخ ارز و ارزهایی که در اختیار بخش تجاری کشور قرار می‌گرفت و همچنین واردات قطعات از خارج کشور تولیدکنندگان خودرو با نقصان جدی مواجه شد به طوری که در انتهای سال 92 تولید خودرو به زیر 600 هزار دستگاه رسید و این در حالی است که ما تولید یک میلیون و 800 هزار خودرو را نیز در کشور تجربه کرده بودیم. وی افزود: با حرکت جدی در سال گذشته توانستیم یک میلیون و 200 هزار خودرو تولید کنیم و امسال نیز با پشت سر گذاشتن رکود؛ هدف ما تولید یک میلیون و 400 هزار دستگاه خودرو است.
نوروززاده تصریح کرد: اگر به تولید هدفگذاری شده نرسیم قطعه سازان و خودروسازان هر دو متضرر می‌شوند. وی گفت: ‌ کاهش قیمت خودرو جمله‌ای سیاسی است چرا که انتظار مردم از خودرو سازان تحویل کالای کیفی با قیمت تمام شده است. کاهش قیمت موضوعی تحمیلی و بخشنامه‌ای نیست و به نظر ما قیمت مسئله جدی مردم هم نیست چرا که دستگاه‌های نظارتی به نیابت از مردم قیمت و کیفیت خودرو را کنترل می‌کنند.
معاون وزیر و رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اظهار کرد: قانون خودرو در سال 1370 نوشته شد و آن قانون موجب ایجاد تعداد زیادی قطعه ساز شد و بر اساس آن نظام مهندسی بر ساخت حاکم بود اما وقتی که ارزهای بی‌رویه و ارزان قیمت در اختیار بخش تجاری قرار گرفت، آن نظام منسجم تولیدی نیز به هم ریخت.
نوروززاده افزود: مستقر کردن نظام منسجم تولیدی خودرو همانند گذشته زمان بر است و به نوسازی دستگاه‌ها و بکارگیری متخصصان با تجربه نیاز دارد. رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: هر دو هفته یکبار با حضور خودروسازان و قطعه سازان و وزیر صنعت، معدن و تجارت در زمینه صنعت خودروی کشور جلسه برگزار می‌کنیم و سازمان‌های نظارتی و کنترل کنندگان کیفیت به نمایندگی از مردم کالا‌ها را ارزیابی، رفع عیب و نقاط ضعفشان را مشخص می‌کند.وی درباره اینکه هم اکنون از چه نسلی از تکنولوژی و ماشین آلات و روش‌ها و تولید خودرو استفاده می‌شود، گفت: ‌ اینکه بگوییم نسل چندم تکنولوژی هستیم، مشکل مردم حل نمی‌شود اما همه مردم انتظار دارند کالایی را که دریافت می‌کنند، از رقبای خارجی عقب‌تر نباشد.
نوروززاده تصریح کرد ‌: دنیا به سمت جهش فناوری در حال حرکت است و در بخش خودرو هم این صنعت روز به روز در حال هوشمندشدن است و در ایران نیز قطعه سازان و خودروسازان در مراکز تحقیقاتی خود به این موضوع توجه دارند تا بتوانند کالاهای موردنیاز جامعه و همسطح با تکنولوژی‌های روز دنیا را ارائه کنند اما زمان بر است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه صنعت خودرو لوکوموتیو توسعه است، گفت: دو خودروساز بزرگ ما سالانه معادل 22 هزار میلیاردتومان قطعه از قطعه سازان تحویل می‌گیرند که عدد بزرگی است.رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: انتظار داریم قطعه سازان و خودروسازان در یک تعامل سازنده با پیگیری انتقادات و رفع نقایص خود به تولید کالای با کیفیت کمک کنند.نوروززاده تصریح کرد: در قطعات الکترونیک خودرو نیازمند همکاری خارجی هستیم.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





پیشنهاد سردبیر

مطالب مرتبط

سنگ‌نگاره‌های «تیمره» در خطرند

تا کنون ۶ هزار بوم سنگی در محوطۀ تاریخی «تیمره» از بین رفته است

سنگ‌نگاره‌های «تیمره» در خطرند

تیشه بر سقف بنای قاجاری

خانۀ تاریخی «مدیری» در لنگرود در خطر تخریب قرار دارد

تیشه بر سقف بنای قاجاری

زنگ‌ خطری جدی برای باغستان سنتی قزوین

زنگ‌ خطری جدی برای باغستان سنتی قزوین

امید به پیمان‌سپاری ۲۰ درصدی صنایع‌دستی

بانک مرکزی کورسوی امید به رونق صادرات صنایع‌دستی را کلید زد

امید به پیمان‌سپاری ۲۰ درصدی صنایع‌دستی

کشف ظروف شیشه‌ای در نزدیکی سواحل بلغارستان

کشف ظروف شیشه‌ای در نزدیکی سواحل بلغارستان

رفع خطر تخریب از تیمچه تاریخی امین‌الدوله کاشان

رفع خطر تخریب از تیمچه تاریخی امین‌الدوله کاشان

به ثبت جهانی «هگمتانه» امیدواریم

پاسخ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان به «پیام ما»:

به ثبت جهانی «هگمتانه» امیدواریم

تنور خاموش تنورسازان

تنورسازی شاخ‌ه­ای هنر سفالگری است که با ورود صنعت نان ماشینی از تب و تاب افتاد

تنور خاموش تنورسازان

وزیر باید الفبای گردشگری را بداند

گفت‌و‌گوی «پیام ما» با دو فعال صنعت گردشگری دربارهٔ ویژگی‌های وزیر آیندۀ میراث فرهنگی

وزیر باید الفبای گردشگری را بداند

ارتقاء فعالیت هتل‌ها در مسیر گردشگری سبز

دبیر کمیتۀ ملی طبیعت‌گردی و گردشگری سبز به «پیام ما» خبر داد:

ارتقاء فعالیت هتل‌ها در مسیر گردشگری سبز

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین بازنشر