پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۲۷ بهمن ۱۳۹۴، ۸:۲۷

اُپل در فکر حکمرانی است

در این تقریبا چهار سالی که از عرضه موکا می گذرد، کراساوور سابکامپکت اُپل همواره یکی از محبوب ترین های کلاس خود در قاره سبز بوده است. با موکای 2017، اُپل حال به دنبال حکمرانی در این کلاس است. موکا از مدل 2017 با پسوند X عرضه خواهد شد، پسوندی که قرار است حرف مشخصه شاسیبلند های ساخت اُپل باشد. و این، آغاز تغییرات موکا برای مدل سال 2017 بوده.

اصلی ترین تغییر موکا در مدل 2017، ژست تهاجمی تری است که با طراحی کاملا بهروز شده رُخ جلو به خود گرفته. در کنار این خشم مدرن تر چهره که طرح بومرنگشکل وارونه LED های روشن در روز چراغ های جلو نیز در آن بیتاثیر نبوده، موکای 2017 در نمای عقب هم تغییراتی هرچند جزئی داشته که مشخص ترین آنها، استفاده از طلق شفاف برای چراغ های عقب است. درست مثل رُخ جلو، در کابین نیز داشبوردی با طراحی کاملا تازه پیش روی سرنشینان قرار دارد، شبیه به آنچه که پیشتر در نسل جدید آسترا دیده ایم.

این طراحی نه تنها به مراتب شیک تر جلوه می کند، بلکه به لطف صفحه نمایش لمسی 7 یا بصورت آپشنال، 8 اینچی سیستم اطلاعات و سرگرمی (با رابط کاربری اندوید و iOS)، چیدمان دکمه ها بر روی آن نیز به مراتب خلوت تر شده. در مدل 2017، اپل بهینهسازی هایی در سیستم تشخیص علائم جاده اعمال کرده.

در کنار این مشخصه ایمنی فعال، موکای 2017 با نشانگر فاصله از خودرو مقابل، هشدار احتمال تصادف از روبرو و هشدار خروج از لاین مسیر نیز عرضه می شود.در مدل جدید، یک موتور 1.4 لیتری توربو 152 اسبی جدید به جمع پیشرانه های موکا اضافه شده که متصل به گیربکس 6 سرعته اتومات، سیستم چهارچرخ متحرک تطبیقپذیر و سامانه استاپ/استارت، صدی تنها 6.6 لیتر بنزین می سوزاند. این موتور بنزینی جدید در کنار موتور 1.6 لیتری توربودیزل فعلی موکا قرار می گیرد که در دو سطح قدرت 110 و 136 اسببخار برای این کراساوور سابکامپکت آلمانی قابل سفارش است.

مزدا تولید کراس اوور 9 CX-2016 را شروع کرد

مزدا تولید کراس اور جدید هفت نفره 9CX- را که برای افزایش فروش این شرکت و آوردن لذت رانندگی خودروهای سواری مزدا به بخش کراس اورهای این شرکت طراحی شده شروع کرد.

به گزارش از لفتلین نیوز، اولین نسخه های این خودرو خط تولید آن در هیروشیما را ترک کرده و قرار است روانه بازار آمریکای شمالی شوند.مزدا می گوید 80 درصد فروش جهانی این کراس اور در بازار آمریکا صورت خواهد گرفت که معادل 400 هزار دستگاه در سال است.  این کراس اور سه ردیف صندلی مشخصا برای بازار آمریکا و کانادا در نظر گرفته شده است.وقتی این خودرو به بازار آمریکا برسد خانواده خودروهای مزدا را در این کشور بهبود خواهد بخشید.

CX- جدید که از زبان طراحی جدید مزدا(کودو) بهره می برد جانشین مدل کنونی این خودرو خواهد شد. مهندسان مزدا مدعی هستند که این کراس اور بهترین هندلینگ را در کلاس خود خواهد داشت. CX-9 جدید از یک موتور 2.5 لیتری توربو تزریق مستقیم بهره می برد که 250 اسب بخار نیرو را به وسیله یک گیربکس شش دنده اتوماتیک به چرخها منتقل می کند.مزدا امیدوار است خانواده کراس اور این شرکت متشکل از CX-5 ،  CX-3 جدید و همچنین CX-9 سهم بازار این شرکت را افزایش دهد. مزدا کراس اور CX-9 انتظار میرود بهار امسال روانه بازار شود.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

مطالب مرتبط

تقلای حذف نظارت محیط‌زیست

وزارت صنعت بهره‌برداری از معادن بدون عملیات فراوری را مشمول ارائهٔ گزارش ارزیابی محیط زیستی ندانست

تقلای حذف نظارت محیط‌زیست

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

تقلا برای کشتن آبخوان‌ها

پیش از پایان مطالعهٔ دانشگاه شیراز، استاندار یزد از مطالعهٔ جدید برای راه‌اندازی «معدن مس دره زرشک» خبر می‌دهد

تقلا برای کشتن آبخوان‌ها

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

بلاتکلیفی سد باطلهٔ معدن مهراصل

بلاتکلیفی سد باطلهٔ معدن مهراصل

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

سرمایه‌گذاری در معدن بازنده

بار دیگر تلاش‌ها برای فعال‌کردن معدن مس دره‌زرشک در دامنهٔ شیرکوه آغاز شد

سرمایه‌گذاری در معدن بازنده

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

درختان، قربانیان جاده «گلیران»

جاده‌ ۲۷ کیلومتری معدن گلیران که قرار بود ۶.۷ متر عرض داشته باشد، ۲۰ متری شد

درختان، قربانیان جاده «گلیران»

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *