پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | اخبار آبفا

اخبار آبفا





۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۱۸

عناوین هفته صرفه جویی در مصرف آب اعلام شد
در آستانه فصل تابستان و همزمان با شروع فصل گرما، صرفه جویی در مصرف آب اهمیت مضاعف پیدا می کند که بر این اساس اول تا هفتم تیرماه به عنوان هفته صرفه جویی در مصرف آب تعیین شده است. به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی آبفای کشور در همین راستا فعالیت های فرهنگی به منظور جلب توجه همگانی به اهمیت صیانت از این عنصر حیات بخش گسترش یافته و شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی برنامه های متنوعی در سراسر کشور اجرا خواهند کرد. مسئولان و دست اندرکاران حوزه تأمین و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی امیدوارند با همراهی مردم و رسانه های جمعی در این راستا اهداف این مهم محقق گردد. عنوان های روزهای این هفته که در نشست های تخصصی بین روابط عمومی های دو شرکت مادر تخصصی مهندسی آب و فاضلاب کشور و مدیریت منابع آب ایران ، انتخاب شده که در راستای شعار سال ۹۴ بوده و به این شرح می باشد:
دوشنبه ۱/۴/۱۳۹۴: آب،‌رسانه، مدیریت مصرف (شرب،‌کشاورزی،‌صنعت)
سه‌شنبه ۲/۴/۱۳۹۴: آب،‌خانواده، همدلی و همزبانی دولت و ملت
چهارشنبه ۳/۴/۱۳۹۴: آب،‌ اقتصاد و توسعه پایدار
پنجشنبه ۴/۴/۱۳۹۴: آب،‌محیط زیست و سلامت همگانی
جمعه ۵/۴/۱۳۹۴: آب و آموزه‌های دینی
شنبه ۶/۴/۱۳۹۴: آب،‌مدیریت و چالش‌های منابع آب زیرزمینی
یکشنبه ۷/۴/۱۳۹۴: آب،‌ قانون و حقوق شهروندی

مدیریت نامناسب، منابع آب جیرفت را ناپایدار کرد
مدیر امور آب و فاضلاب شهری جیرفت گفت: منابع آب جیرفت کاملا نا پایدار است و باید اقدامات و مدیریت مناسب منابع آب صورت گیرد. احمد سنجری مدیر امور آب و فاضلاب جیرفت گفت: با توجه به اینکه میانگین سطح برخورد آب در کشور سالانه با یک متر کاهش روبه‌رو بوده است اما در شهر جیرفت سطح برخورد آب در سال 88 به 45 متر در سال 93 به 143 متر رسیده که بیانگر افت شدید سطح برخورد آبی دبی چاه ها و کیفیت آب استحصال شده نسبت به میانگین کشوری می‌باشد. مدیر امور آب و فاضلاب جیرفت با اشاره به افت شدید سطح برخورد آبی در جیرفت بیان کرد: افت شدید سطح برخورد آب زنگ خطری است برای تامین آب شهر جیرفت در صورتی که مسئولان چاره اندیشی در زمان مقرر نکنند تنش‌های ناشی از بی آبی دامن گیر شهرستان خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: آب و فاضلاب شهرستان جیرفت با سه برنامه کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت آماده خدمت‌رسانی به مردم است و در صورت تامین اعتبار از طریق مسئولین استانی و کشوری این مهم محقق خواهد شد. سنجری تصریح کرد: در حال حاظر منابع آب جیرفت محدود به منطقه دشت ملنتی است که به زون آبی شهر مشهور است و ضرورت دارد تا منابع جدیدی کشف و نسبت به تامین آب اقدام گردد. وی یکی از اقدامات ضروری برای تامین آب در کوتاه مدت تخصیص حداقل 500 لیتر بر ثانیه آب از سد هلیل برای شرب دانست و عنوان کرد: برای رفع مشکل اضطراری مردم نیز چاه‌های جدید باید حفر شود و ذون آبی شماره 2 جیرفت هم شناسایی و کار کارشناسی لازم بر آن را انجام شود. سنجری با اشاره به مشکلات آب جیرفت اظهار داشت: همچنین در دراز مدت هم حداکثر تا سال 1405 آب دریای عمان تصفیه و به شهر جیرفت منتقل گردد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *