اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در کرمان
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۴۷
اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در کرمان
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان گفت: طرح نان سالم از مزرعه تا سفره طی مدت پنج سال در این استان اجرا می شود. به گزارش ایرنا مجید نژاد بیگلری در نشست سند بخشی امنیت غذایی (سند نان) که به ریاست استاندار کرمان در استانداری برگزار شد افزود: هدف از اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره، تولید نان سالم است. وی اظهار کرد: بهینه سازی کاشت، داشت و برداشت در مناطق شمال و جنوب استان، استانداردسازی ناوگان حمل و نقل، حمایت از توسعه و بهبود سیلوهای گندم، ارتقای پروسه آردسازی و افزایش کیفیت آرد و ارتقای بهداشت و کیفیت نان پنج هدف اصلی از اجرای طرح سالم سازی نان است. وی گفت: هر کدام از اهداف این طرح چند استراتژی را در حوزه استانداردسازی صنعت نان دنبال می کنند.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
تبلیغات
وب گردی
- روغن صنعتی مایعی جادویی برای افزایش عمر مفید ماشین آلات
- ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک میکنند
- چاپ ترافارد؛ هر آنچه که باید درباره این نوع چاپ دستی بدانید
- اقدامات لازم برای اسباب کشی و جابجایی منزل
- بسته بندی مواد پودری با دستگاه ساشه: شغل پردرآمد این روزها
- طبع روغن زیتون در طب سنتی چیست؟ معرفی 4 خواص روغن زیتون
- خرید ساک دستی تبلیغاتی چه مزایایی برای هر برند دارد؟
- تعریف درست هوش مصنوعی (AI) چیست؟
- 10 ایده شغل دوم با سرمایه اولیه کم برای کارمندان
- مقایسه تعرفه پنلهای پیامکی و تبلیغاتی بیشتر
بیشترین نظر کاربران
معمای ریاست محیط زیست در کابینه رئیسی
بیشترین بازنشر
ستاندن حیات از غزه
پربازدیدها
1
به نام حیوانات به کام باغوحشداران
2
«بمو» را تکهتکه کردند
3
سوداگران گنج پل تاریخی ۳۰۰ ساله در بابل را تخریب کردند
4
محیطبانها با رد زنی چرخهای موتورسیکلت به شکارچیان رسیدند
5
کبوتر نماد مناسبی برای صلح است؟
دیدگاهتان را بنویسید