پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | آیت الله هاشمی رفسنجانی: کسی نباید از حضور مردم در صحنه بترسد

آیت الله هاشمی رفسنجانی: کسی نباید از حضور مردم در صحنه بترسد





۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۵۹

آیت الله هاشمی رفسنجانی: کسی نباید از حضور مردم در صحنه بترسد

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ظلم را خروج از اعتدال و غلطیدن در دامن افراط و تفریط دانست و گفت: دامن زدن به کارهای افراطی در اداره جامعه که مردمی معتدل دارد، مصداق روشن ظلم است. گزیده صحبت های آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای مرکزی استان های جبهه حماسه تدبیر و توسعه ایران اسلامی را در ادامه به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام بخوانید:
حق الناس در انتخابات علاوه بر جنبه فردی، جنبه اجتماعی نیز دارد و به گونه ای است که هر تصمیم امروز مسؤولان مربوطه، در آینده جامعه تأثیرگذار خواهد بود.
مقام معظم رهبری به همه حتی ضد انقلاب ها هم می گویند که برای انتخابات بیایند، اما مردم چگونه در بعضی از استان ها که فقط یک نامزد در میدان باقی مانده، در انتخابات شرکت کنند.
کسی نباید از حضور مردم در صحنه بترسد که یک روز راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب است و روزی دیگر انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری.
باید مجلسی داشته باشیم که با توسعه کشور همراهی کند. شاید در شرایط فعلی نتوانیم با سرعت دنیا به توسعه مناسب برسیم، اما تلاش برای آمادگی سیاسی، علمی، فرهنگی و اجتماعی جامعه، یک کار عقلانی است و همه مردم در هر سطحی باید در این امر شریک شوند.
اصلاح طلب و اصولگرا مهم نیست، مهم تقویت پایه های کشور است و هر تفکری که می تواند در این راه، ایران را به جایگاه اصلی خود برساند، مقبول مردم است و جناح ها به جای تخریب همدیگر باید خود را به خواسته های مردم نزدیک کنند.
اگرچه عده ای همیشه در مسیر حرکت جامعه مانع تراشی می کنند، اما قاطبه ی مردم که در سالهای اخیر آگاه تر نیز شده اند، با دلسوزان واقعی نظام همراه می شوند.
دولت تدبیر و امید با تأکید بر فرهنگ منطقی مردم ایران، تحریم ها را که مخالفان علیه ما در جهان تبلیغات سوء زیادی می کردند، خیلی خوب شکست و هفت قطعنامه را در یک جلسه شورای امنیت برداشت.
در انتخابات سال 92 مردم با هوشیاری تمام، حرکت اجرایی نظام را در راستای اهداف بلند انقلاب اصلاح کردند و دولتی را بر سر کار آوردند که با نگاه عاقلانه به مسائل داخلی، از دامن زدن به شعارهای تحریک کننده در مسائل خارجی می پرهیزد.
نظم همه آفرینش، بر پایه تدبیر و اعتدال است، هر آنچه که از میانه روی خارج شود، به قول حضرت علی(ع) ضلالت و گمراهی است.
تدبیر، توسعه، اعتدال و تعقل از ضرورت های جامعه انسانی است و خوب است احزاب به اعضا و هواداران آموزش دهند تا با اعتقاد عقلی، برای اهداف اساسی تلاش کنند.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *