سایت خبری پیام ما آنلاین | میز خبر

میز خبر





۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۵۸

سخنگوی قوه قضاییه: سخنان رییس جمهور درباره یک دستگاه فاسد، تشوش اذهان عمومی است
محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری روز گذشته خود در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور از نقش یک دستگاه در قاچاق کالا خبر داد. گزارشی در این باره به قوه قضاییه داده شده؟ عدم برخورد توسط رئیس جمهور جرم است؟ گفت: این که در ناحیه مسئولان عالی مانند ریاست جمهور به صورت مبهم و کلی سخن بگویند این حرف صحیحی نیست. اخلاقا هم وقتی یک مسئولی می خواهد به صورت مبهم و کلی چیزی بگوید که ممکن است ذهن مردم به جاهای مختلف برود، صحیح نیست. شاید در مواردی هم تشویش اذهان عمومی هم باشد که طبق قانون جرم است. به گزارش خبرآنلاین وی افزود: درباره قاچاق کالا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز داریم که رئیس آن، رئیس جمهور است. اگر ایشان اطلاعاتی درباره قاچاق کالا توسط فرد یا گروه یا جریانی دارد، ستاد زیرنظرشان است. می توانند بگوید. از سوی دیگر وزارت اطلاعات جزئی از دولت است و می تواند پیگیری کند. هر مسئولی اگر اطلاعاتی از مجموعه های حکومتی دارد و به خصوص کسانی که به خودشان وابسته هستند، دارد و این اطلاعات را ندهد، خلاف است. اگر از وظایف خودش است باید اقدام کند. اگر نیست باید اطلاع بدهد. این متاسفانه در برخی دوره های قبل هم بود که مثلا لیست مفسدان در جیب من بود. جیب تو به چه درد می خورد؟ شما مسئولید و باید شفاف کنید تا بررسی و دنبال شود. لذا اگر ایشان اطلاعاتی دارند بر اساس وظایف قانونی و اخلاقی و اینکه انگشت اشاره به جاهای مختلف نرود، اگر کسی متخلف است، سراغش بروند. چرا اجازه می دهند هر کسی یک طوری تحلیل کند و انگشت اشاره به جاهای مختلف می رود. اگر ثابت شود، باید یک گروه و جریان مورد سئوال قرار گیرد. تاکنون مورد خاصی با این عنوان به قوه قضاییه منتقل نشده که ما پیگیری نکرده باشیم.
آیت الله جنتی: پراید دست‌دومی خریدم و هنوز از آن استفاده می‌کنم
آیت الله احمد جنتی در فیلم تبلیغاتی خود گفت: خانه‌ای در قم دارم که وقفی است و ساختمان آن نیز خشتی گلی است؛ این خانه را در ابتدای انقلاب خریدم و الان نیز به همان حال مانده است؛ پراید دست‌دومی هم خریدم و هنوز از آن استفاده می‌کنم. به گزارش انتخاب نامزد انتخابات دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه قاطعیت و عدم انعطاف در عمل به قانون را مدنظر داشته‌ام، تصریح کرد: در انتخابات خیلی‌ها فشار می‌آورند و سفارش می‌کنند، اما پاسخ من این است که قانون تکلیف همه را معلوم می‌کند و ما نیز مجری قانون هستیم. آیت‌الله جنتی با بیان اینکه این کارها دشمن‌تراشی دارد و خیلی‌ها ناراحت می‌شوند، گفت: برخی‌ها انتظار دارند که ملاحظه حالشان را بکنیم، اما اینجا جای دوستی و دشمنی نیست و جای قانون است. وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: امیدواریم مقام معظم رهبری پرچم پیروزی انقلاب را به دست حضرت ولیعصر (عج) بسپارند و ما نیز آن روز را به چشم خود ببینیم که بساط آمریکا و اسرائیل و آل‌سعود برچیده شود و دیگر مظلومی در جهان نباشد.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در لیست نامزدهای مورد حمایت جامعه روحانیت
جامعه روحانیت مبارز لیست مشترک با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای انتخابات خبرگان را در حالی منتشر کرد که نام آیت الله هاشمی و 7 نفر دیگر تنها مورد حمایت جامعه روحانیت قرار گرفته است. به گزارش خبرآنلاین محمد امامی کاشانی، ابراهیم امینی، علیرضا اعرافی، محمدباقر باقری کنی، احمد جنتی، قربانعلی دری نجف‌آبادی، حسن روحانی، محمد ری‌شهری، محسن قمی، محمدعلی موحدی کرمانی، محمدتقی مصباح یزدی، محمدرضا مدرسی، ابوالفضل میرمحمدی، غلامرضا مصباحی مقدم، اکبر هاشمی بهرمانی و محمد یزدی در این لیست هستند.
اصرار وزیر کشور به شورای نگهبان در ارتباط با تایید صلاحیت ها
وزیر کشور گفت: من پنج جلسه به دفتر رهبری رفتم و دفتر رهبری هم افرادی را به شورای نگهبان فرستادند تا دیدگاه‌های وزارت کشور را آنجا مطرح کنند. به گزارش انتخاب، رحمانی فضلی با اشاره به بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان و هیات‌های نظارت گفت: در این مساله سران سه قوه و مسوولان وارد شدند. حرف ما هم این بود که باید شرایط حداقلی برای رقابت شکل بگیرد و حق کسانی که صلاحیت دارند از بین نرود. من جلسات متعددی با آقای جنتی داشتم و حتی به دفتر رهبری هم رفتم که توصیه‌ها و ارجاعات متعددی از سوی دفتر رهبری به شورای نگهبان انجام شد و این توصیه‌ها نقش موثری در بررسی صلاحیت‌ها داشت. وی ادامه داد: من پنج جلسه به دفتر رهبری رفتم و دفتر رهبری هم افرادی را به شورای نگهبان فرستادند تا دیدگاه‌های وزارت کشور را آنجا مطرح کنند. من با مسوولان نظام هم مکاتبه داشتم و لزوم رقابت انتخاباتی و تشویق مردم به حضور در انتخابات را یادآور شدم که نتیجه همه این تلاش‌ها تایید صلاحیت‌ 1500 نفر دیگر بود. وی با تاکید بر اینکه اکنون امکان رقابت در تمام حوزه‌ها فراهم است، اما رقابت‌ها هم‌سطح و هم‌وزن نیست، تصریح کرد: تعیین‌کننده نتیجه انتخابات میزان رقابت یا شهرت افراد نیست. مهم‌تر از آن بیان گفتمان غالب، هم‌دلی و همراهی با مردم و چگونگی بیان مطالبات آنهاست. کسانی همیشه رای می‌آورند که در جهت خواست عمومی مردم رفتار می‌کنند. من با شورای نگهبان مذاکره داشتم و اصرار کردم که نباید حق کسی ضایع شود البته اصرار من به معنای فشار به شورای نگهبان نیست.
تکذیب گریه سید حسن خمینی در دیدار با آیت الله یزدی
کانال تلگرام منسوب به حسن خمینی گریه وی در دیدار با آیت الله یزدی را تکذیب کرد. کانال تلگرامی سیدحسن خمینی اعلام کرد که این دیدار دو نفره بوده و هیچ کس در آن حضور نداشته است. به گزارش خبرآنلاین این کانال در ادامه به نقل از یک منبع آگاه ضمن دروغ دانستن این ادعاها نوشته است: «اگر لازم باشد و حضرت آیت الله یزدى مصلحت بدانند محتواى ان جلسه و آنچه پس از آن واقع شده مى تواند بسیارى از نقاط ابهام موجود در پرونده بررسى صلاحیت علمى یادگار امام را بگشاید. … فعلا بنای کنارزدن پرده هارانداریم وقطعادرفرصت مقتضی بامردم درمیان خواهیم گذاشت.»
این در حالی است که خبرگزاری نسیم روز گذشته مدعی شد که سیدحسن خمینی هفته گذشته در دیداری با آیت الله یزدی که به درخواست سیدحسن خمینی برگزار شد، دلایل عدم احراز صلاحیت خود برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری را از این عضو فقهای شورای نگهبان جویا شده که آیت الله محمد یزدی در پاسخ به این سوال با اشاره به قوانین موجود در خصوص بررسی صلاحیت داوطلبین مجلس خبرگان رهبری توضیحاتی را در خصوص اثبات و احراز اجتهاد داوطلبان برای فقهای شورای نگهبان ارائه کرد». به گفته این خبرگزاری آیت الله یزدی در این دیدار با تاکید بر اینکه طبق قانون سید حسن خمینی نیز از جمله کسانی بوده که باید در انتخابات خبرگان رهبری شرکت می کرده است گفت که برخی نگرانی ها در خصوص علل عدم احراز صلاحیت سید حسن خمینی بی مورد بوده و تنها علت این عدم احراز، شرکت نکردن وی در آزمون خبرگان و اثبات نشدن سطح علمی وی برای فقهای شورای نگهبان است. افزون بر این کانال تلگرامی « اخبار ویژه انتخابات» نزدیک به جبهه پایداری نوشت: «سید حسن خمینی هفته گذشته دیداری با آیت الله یزدی عضو فقهای شورای نگهبان داشته است که وی در این دیدار گریه کرده است. در این دیدار وی بخشی از دلایل ردصلاحیت خود را از آیت الله یزدی جویا می شود که این عضو شورای نگهبان توضیحاتی به وی ارایه و تأکید کرده است که «به هیچ وجه مسائلی به جز مسائل علمی چیز دیگری مطرح نبوده و نیست.»
دلیل قرارگرفتن نام آیت الله هاشمی در لیست جامعه روحانیت مبارز
انتخاب نوشت:‌ آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز، روز چهارشنبه 21/11/94 طی نامه‌ای به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نوشته است: حضرت آیت‌الله جناب آقای اکبر هاشمی بهرمانی دام عزه با عنایت به شایستگی‌های علمی، اخلاقی، سیاسی و اجتماعی جناب‌عالی، جامعه روحانیت مبارز حضرت‌عالی را به عنوان نامزد مورد تأیید خود از حوزه انتخابیه استان تهران برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری انتخاب نمود. دبیر کل جامعه روحانیت مبارز در بخش پایانی نامه خویش آورده است: تأییدات بیشتر شما را از خداوند متعال خواستارم.
سوئیس حافظ منافع عربستان در ایران
ایسنا نوشت: عادل الجبیر گفت: از این پس سوئیس حافظ منافع عربستان در ایران است. وزیر خارجه سوئیس در خصوص جزئیات طرح پیشنهادی‌اش برای نزدیک کردن روابط میان ایران و عربستان گفت: ما یک طرح ساده به دو طرف پیشنهاد دادیم که دفاتر دیپلماتیک سوئیس در ایران به عنوان حافظ منافع عربستان عمل کند و دفاتر دیپلماتیکمان در عربستان حافظ منافع ایران در ریاض باشند که این طرح ابتدا با موافقت ایران مواجه شد و در مذاکرات امروز خود با طرف عربستانی آنها نیز به شکل کلی با طرح موافقت کردند که قرار است در مذاکرات نهایی جزئیات نیز بررسی شود و رسما توافقی در این باره به امضا برسد.
اصلاح‌طلبان هنوز برای لیست انتخاباتی به توافق نرسیده‌اند
الهام فخاری مسئول روابط عمومی شورای عالی سیاستگزاری انتخاباتی اصلاح طلبان گفت: این شورا در ارائه لیست نامزدهای اصلاح طلبان هنوز به اتفاق نظر کامل نرسیده و نسبت به ۷۰درصد لیست اجماع حاصل شده است. به گزارش ایسنا وی اظهار کرد: شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان در مورد حدود ۳۰ درصد لیست به اجماع نرسیده و فهرست هنوز تکمیل نشده است و باید به صورت ائتلافی توافق حاصل شود.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *