پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۱۸ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۱۳

افتتاح مرکز سلامت روستایی توکل آباد شهرستان عنبرآباد
چهارشنبه چهاردهم بهمن ماه به مناسبت دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انتقلاب شکوهمند اسلامی با حضور صادقی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه و مدیر روابط عمومی دانشگاه و مسئولان شهرستان عنبرآباد مرکز سلامت روستایی توکل آباد جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی شامل خدمات پزشک ، ماما، تزریقات و پانسمان و داروخانه به جمعیتی بالغ بر پنج هزار نفر که شامل 1100 خانوار می باشد افتتاح شد.

افزایش اعتبار اختصاص داده شده به حوزه بهداشت زرند
در یک سال اخیر
رییس شبکه و مرکز بهداشت و درمان زرند در مورد اقدامات انجام شده این مرکز در یک سال اخیر گفت: در این یکسال یک مرکز سلامت جامعه و یک پایگاه سلامت افتتاح شد که بیش از 6 هزار نفر را پوشش می دهد. دکتر مجید دهقانی ادامه داد: بهسازی مراکز بهداشتی و درمانی در راستای اجرای طرح تحول بهداشت از جمله اقدامات انجام شده است که با تلاش و همتی جهادی همه مراکز بهداشتی دستخوش تغییرات مثبت و رو به جلویی شده اند که پس از 30 سال این فرصت مغتنم مهیا شد. به گفته وی تاکنون بیش از 30 میلیارد ریال صرف بهسازی و نوسازی و تجهیز مراکز شده است. دهقانی راه اندازی پایگاه سلامت دهان و دندان شهرستان با 2 یونیت دندانپزشکی، افتتاح ساختمان جدید بهسازی شده آزمایشگاه مرکز بهداشت و مشاوره پیش از ازدواج شهرستان زرند و راه اندازی اتوماسیون اداری و صرفه جویی بسیار ارزشمند در مصرف کاغذ را از دیگر اقدامات انجام شده در یکسال اخیر عنوان کرد. رییس شبکه و مرکز بهداشت و درمان زرند ضمن قدردانی از حمایت های خیرین حوزه سلامت در این شهرستان گفت: به این منظور اولین همایش خیرین سلامت در این شهرستان برگزار شد. وی ادامه داد: از اقدامات خیرین این شهرستان در حوزه بهداشت می توان به بهسازی آزمایشگاه مرکز بهداشتی و درمانی خانوک و تجهیز آن به پیشرفته ترین دستگاه های روز دنیا اشاره کرد که در مجموع 2 میلیارد و 800 میلیون ریال هزینه شده است. دهقانی در ادامه گفت: در مصوبات کمیته برنامه ریزی شهرستان در سال 93 فقط 700 میلیون ریال به بهداشت اختصاص داده شده بود که با تلاش همکاران به بیش از یازده میلیارد ریال در سال 94 افزایش پیدا کرد. وی اضافه کرد: این اعتبارات شامل ساخت مرکز بهداشتی و درمانی شماره 2 شهری، ساخت خانه پزشک و سرایداری بهاءآباد، ساخت خانه سرایداری دشتخاک، ساخت خانه پزشک سربنان و حصارکشی خانه های بهداشت توابع زرند است.
رییس شبکه و مرکز بهداشت و درمان زرند بیان کرد: شهرستان زرند دارای 2 بیمارستان سینا (دولتی) و امام علی (ع) (تامین اجتماعی) است ؛ بیمارستان سینا با قدمت بیش از 60 سال دارای 84 تخت فعال و بیمارستان امام علی (ع) با قدمت تقریبی 15 ساله دارای 110 تخت فعال است. وی تعداد کل نیروهای موجود بیمارستان سینا را 305 نفر ذکر کرد و گفت: تعداد کل متخصصان حاضر در شهرستان 38 نفر است. وی اضافه کرد: بیمارستان سینا دارای همه بخش های تخصصی مورد نیاز به جز ICU است که به لطف خیرین در حال احداث است و امیدواریم به زودی شاهد بهره برداری از آن باشیم. دهقانی به اقدامات انجام گرفته در یک سال اخیر در حوزه درمان این شهرستان اشاره کرد و گفت: جذب بیش از 16 پزشک متخصص و رفع کمبود های پزشک متخصص شهرستان و بهسازی بخش های داخلی و جراحی بیمارستان سینا در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت از جمله اقدامات انجام شده است.
گفتنی است آنچه در بالا آمده بخشی از اقدامات مرکز بهداشت درمان زرند در یک سال اخیر می باشد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *