پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | دکتر مظفر اسکندری زاده رییس ستاد احداث بیمارستان شفای جدید هزار میلیارد تومان برای پروژه شفا

دکتر مظفر اسکندری زاده رییس ستاد احداث بیمارستان شفای جدید هزار میلیارد تومان برای پروژه شفا





۸ بهمن ۱۳۹۴، ۱۷:۲۲

دکتر مظفر اسکندری زاده رییس ستاد احداث بیمارستان شفای جدید
هزار میلیارد تومان برای پروژه شفا

پیام ما- یکی از لوازم مهم پیشرفت هر کشور همکاری بخش خصوصی با دولت است. حال اگر این همکاری در مسائل ضروری کشور باشد قطعاً بار زیادی از دوش دولت برداشته شده و از تصدی گری دولت در امور خواهد کاست. یکی از اموری که بخش خصوصی می تواند در آن مشارکت کند و ضریب سلامت جامعه را بالا ببرد، فعالیت در زمینه بهداشت و درمان است. در قرن اخیر بسیاری از بیمارستان های کرمان نام خیّری را بر پیشانی خود دارند، که در شماره های گذشته پیام ما به آن ها پرداخته شده است.
اما چندی پیش در نشستی که استاندار کرمان، رییس اتاق بازرگانی ایران، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان، ایازی(معاون وزیر بهداشت) و جمعی از فعالان حوزه سلامت با وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی حضور داشتند، از خیّرانی که در راستای ارتقای حوزه سلامت اقداماتی را انجام داده اند، تقدیر گردید. تقدیر از این نیکوکاران که در حوزه سلامت فعالیت می کنند، آن هم در روزگاری که استان کرمان در این زمینه ضعف دارد امری نیکوست و شاید مشوقی باشد برای کسانی که می توانند به سلامت جسمی و روحی جامعه خود کمک کنند.
حضور سرمایه گذاران و خیرین در بخش سلامت ضرورت دارد
«سید حسن قاضی زاده هاشمی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، یکی از مهم ترین دردهای جامعه وضعیت حوزه سلامت امروز کشور عنوان کرد و گفت: واقعا جای تأسف دارد که در استانی مانند کرمان با این همه ظرفیت، گزارش هایی این چنینی از حوزه سلامت آن به گوش می رسد.
وی حضور سرمایه گذاران و خیرین را در این بخش بسیار ضروری ارزیابی کرد و ادامه داد: نقشه راه و آنچه باید انجام شود آماده است. این استان به 3 هزار تخت بیمارستانی نیاز دارد؛ بخش دیالیز، اورژانس، تجهیزات سرمایه ای، مراکز بهداشت و مراکز جامع خدمات سرطان از جمله نیازهای این استان در بخش سلامت هستند.
وی در ادامه با اشاره به تلاش وزارت بهداشت برای حضور سرمایه گذاران ایرانی در این حوزه از اعلام آمادگی شرکت های خارجی برای سرمایه گذاری در بخش بهداشت و سلامت خبر داد.
استان کرمان از کمبود زیرساخت های
سلامت رنج می برد
«علیرضا رزم حسینی» استاندار کرمان، با بیان این نکته که این استان علی رغم مزیت های اقتصادی، گردشگری و سرمایه انسانی، در حوزه زیرساخت های سلامت با کمبود روبروست، تشریح کرد: درحال حاضر بیش از 50 درصد تقاضای بیمارستانی یزد به شهروندان کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان مربوط می شود.
وی ادامه داد: در این استان تقاضای نهفته ای در بخش بهداشت و درمان وجود دارد که در این مدت با ایجاد ستاد سرمایه گذاری در حوزه سلامت توانسته ایم گام های خوبی برداریم و تعدادی از بانک ها همکاری خود را در این رابطه آغاز کرده اند. بر اساس اظهارات این مقام مسئول تا کنون به دلیل ناآگاهی افراد از زوایای کار، سرمایه گذاران اندکی به این بخش ورود کرده اند، بنابراین اطلاع رسانی می تواند به بهبود وضعیت کمک کند.
نقشه سلامت و سند آینده نگاری درمان
استان کرمان آماده است
رییس اتاق بازرگانی ایران: کشورهای همسایه نیاز دارند که ایران در مباحث درمانی پیشرو باشد
محسن جلال پور با تأکید بر لزوم توجه فعالان اقتصادی به مسئولیت اجتماعی که برعهده دارند و از طرفی اهمیت ورود سرمایه گذاران به بخش بهداشت و سلامت که از مهم ترین شاخص های توسعه یافتگی به شمار می آید، گفت: خوشبختانه طی دو سال اخیر اتفاقات خوبی در این زمینه روی داده است که از آن جمله می توان به ایجاد مرکز پیوند اعضا اشاره کرد.
وی بر این باور است که بخش خصوصی می تواند با توجه به سه ظرفیت نهفته در استان و کشور گام های مؤثری برای بهبود وضعیت حوزه سلامت بردارد. در ابتدا اجرایی شدن برجام و خروج کشور از شرایط بد تحریم است که خوشبختانه طی همین روزها محقق می شود.
اتاق ایران در طول ملاقات هایی که با هیأت های اقتصادی مختلف داشته همواره بر این نکته تأکید کرده است که حوزه سلامت و بهداشت در ایران جزو محورهای سرمایه گذاری مناسب محسوب می شود.
رییس پارلمان بخش خصوصی کشور خاطرنشان کرد: ایران در منطقه ای قرار گرفته که از نظر امنیت در بهترین شرایط به سر می برد و کشورهای همسایه نیاز دارند که ایران در مباحث درمانی پیشرو باشد.
به اعتقاد جلال پور، ورود بخش خصوصی به پروژه های نیمه تمام ظرفیت دومی است که باید مورد توجه قرار گیرد. این بخش قادر است تکمیل 30 درصد پروژه های مذکور را بر عهده گیرد.
گفتنی است؛ بخش زیادی از این طرح ها مربوط به بیمارستان هایی است که نیمه کاره رها شده اند.
رئیس اتاق ایران، وجود «سید حسن قاضی زاده هاشمی» در سمت وزارت بهداشت را به عنوان ظرفیت سوم برشمرد.
رییس اتاق ایران در پایان سخنان خود اعلام کرد که اعضای کمیسیون و انجمن احداث اتاق ایران آمادگی هرگونه کمک در این زمینه را دارند.
مظفر اسکندری زاده: هزار میلیارد تومان بودجه برای ساخت پروژه بیمارستان شفا تعیین شده است
از جناب استاندار و هم چنین وزیر محترم بهداشت و درمان که افتخار جهادی ها هستند سپاسگزارم. من پس از انقلاب به فعالیت های سیاسی و فرهنگی روی آوردم. سال ها خارج از کشور زندگی می کردم. پس از بازگشت به ایران، باز هم احساس کردم که کار سیاسی در اولویت است. اما پدرم من را به رییس ستاد ساخت پروژه بیمارستان شفا انتخاب کرد. در راهپیمایی 22 بهمن سال گذشته نیز جناب آقای رزم حسینی استاندار محترم کرمان را دیدم که به بنده پیشنهادهایی دادند و من را در عمل انجام شده قرار داد و خیال سیاسیون را راحت کرد. اما این گونه هم نیست. بعداً با آقای دکتر ایازی و آقای دکتر علی اسکندری(قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی کرمان) ملاقات کردم و طرحی برای ساختن بیمارستان شفا آماده شد. خیریه «قمر بنی هاشم رفسنجان» هم به کمک آمد و تفاهم نامه ای بین خیریه و دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر ساخت 230 هزار متر مربع ساختمان که شامل بیمارستان 550 تخت خوابی، 2 کلینیک تخصصی، هتل پنج ستاره، یک سالن همایش ها و یک مرکز تجاری نمونه در این مجموعه منعقد شد. قرار شد که ما 10 هزار متر زمین بگیریم و 60 هزار متر ساختمان سازی کنیم.
بودجه ای نیز که برای این کار تعیین شده است در ابتدا 300 میلیارد تومان بود که پدرم از دارایی خود به این کار اختصاص داد و معادل تمام ثروت او بود. تعدادی از خیّران رفسنجانی هم به مدد آمدند و این مبلغ به 1000 میلیارد تومان رسید. ما برای پیشبرد این پروژه، تنها به خیریه قمر بنی هاشم اکتفا نخواهیم کرد و در پی شناسایی ایرانیان خیّر مقیم دیگر هستیم.
بسیاری از خیرین با پروژه بیمارستان شفا مخالف بودند و این کار را فاقد توجیه اقتصادی می دانستند. اما با دیدارها و هماهنگی هایی که با دکتر ایازی و دکتر حیدری(مدیرعامل بیمارستان نور) داشتیم از آن ها راهنمایی گرفتیم. ده بیمارستان خوب جهان را نیز مطالعه کردیم و تیمی از بهترین جهادگران دانشگاهی را نیز به کار گرفتیم. به این ترتیب بستری برای ایجاد پروژه بیمارستان شفا در بهترین نقطه کرمان فراهم شد.
دلیل این که خیّرین ما در زمینه بیمارستان سازی و در حوزه درمان چندان فعال نیستند، این است که نمی دانند جامعه در چه شرایطی قرار دارد. مثلاً کسانی که در امر مسجدسازی فعالیت می کنند می دانند که مسجد یک ضرورت در جامعه است؛ اما باید به خیّران آموزش داده شود که بیمارستان هم برای مردم ضروری است.
در حال حاضر طرح سیصد و سیزده خیّر را در نظر داریم. آن هم خیّرانی که در امر بیمارستان سازی سابقه دارند. به این ترتیب پروژه بیمارستان را آغاز خواهیم کرد و جزو افتخارات ما کرمانی ها خواهد بود.
لازم به ذکر است؛ در خاتمه با حضور وزیر بهداشت از برخی خیّران حوزه بهداشت و درمان از جمله «محسن جلال پور»، «وحید نظری»، «یوسفی»، «منوچهر ارجمند»، «شیخ علی هاشمیان» و «علی پهلوان زاده» به دلیل اقداماتی که در راستای ارتقای حوزه سلامت استان کرمان انجام داده اند، با اعطای لوح، تقدیر شد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





پیشنهاد سردبیر

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *