سایت خبری پیام ما آنلاین | محمد صنعتی فعال اجتماعی، سیاسی و ورزشی در گفت و گو با پیام ما: استاندار کرمان را در توسعه استان یاری کنید

محمد صنعتی فعال اجتماعی، سیاسی و ورزشی در گفت و گو با پیام ما: استاندار کرمان را در توسعه استان یاری کنید





۱۴ دی ۱۳۹۴، ۱۷:۴۱

سال 1392 با روی کار آمدن دولت حسن روحانی، پس از هشت سال، سکان استانداری کرمان به دست یک کرمانی افتاد.
رزم حسینی استانداری است که به کرمان عشق می ورزد. این عشق را در کارها و فعالیت های او به وضوح می توان دید. دو سال است که او استاندار کرمان شده است؛ اما کمتر روزی بوده است که رسانه های استان از فعالیت های او چیزی ننویسند و یا مردم در سطح شهر و استان فعالیت چشم گیری را به چشم خود نبینند.
روابط عمومی استانداری آرام و قرار ندارد و شبانه روز در کار تهیه خبر، گزارش و کلیپ است. کارشناسان و متخصصان اجرایی که عمری را در استان کرمان گذرانده اند و عملکرد استانداران زیادی را به چشم دیده اند تلاش و کوشش رزم حسینی را ستایش می کنند. به مناسبت 24 آذرماه که آغاز فعالیت طولانی ترین تونل انتقال آب خاورمیانه بود با محمد صنعتی گفت و گو کرده ایم.
محمد صنعتی؛ فعال سیاسی، اجتماعی، ورزشی که موی خود را در دنیای سیاست و فرهنگ و ورزش استان سپید کرده آینده روشنی را برای استان تحت مدیریت رزم حسینی پیش بینی می کند. وی رزم حسینی را از خانواده های قدیمی کرمانی معرفی می کند و علت عشق و علاقه او به توسعه استان را همین کرمانی بودن استاندار می داند.
صنعتی در خصوص ترسیم مثلث توسعه اقتصادی که از ابتکارات علیرضا رزم حسینی است می گوید:«روز اولی که رزم حسینی مثلث توسعه اقتصادی را عنوان کرد، بسیاری از مردم و حتی مسوولان شاید به چشم یک شعار به این مثلث نگاه می کردند؛ اما پیگیری های استاندار کرمان و مجموعه تحت مدیریت او ثابت کرد مدت زمانی را که صرف طرح این مثلث کرده زمان هدر رفته ای نبوده است.
رزم حسینی با هوش و زکاوت و با تجربه های گهرباری که از فعالیت در بخش خصوصی به دست آورده و با استفاده از شیوه های مدیریت اقتصادی و بخش خصوصی، استانداری کرمان را به یک اداره فعال، پویا، با نشاط و… تبدیل کرد.
او با استفاده از همه ظرفیت های قانونی، اجرایی و تبلیغاتی استان برای ترسیم مثلث توسعه اقتصادی و پیشبرد برنامه های توسعه ای استان بهره برد.»
وی ادامه داد:«در حال حاضر قریب دو سال از انتصاب رزم حسینی به استانداری کرمان می گذرد. شاید عملکردهای سیاسی او مورد انتقاد چپ و راست باشد؛ اما فعالیت های اقتصادی و عمرانی او مورد قبول همه گروه ها و جناح های سیاسی است. هنر رزم حسینی در اجرای مثلث توسعه ترسیمی او، کشاندن سرمایه های بخش خصوصی به عرصه سازندگی استان است.»
صنعتی تفاهم نامه های سرمایه گذاری با شرکت های خصوصی را از نقاط قوت استانداری کرمان دانست و افزود:«طبق آماری که استانداری در مهرماه 1394 ارائه کرده، تفاهم نامه های سرمایه گذاری که تاکنون توسط استانداری کرمان با شرکت های خصوصی و غیر دولتی بسته شده بیشتر از 81 هزار میلیارد تومان می باشد که تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان آن که معادل 4/12 درصد از مبلغ کل سرمایه گذاری است، محقق شده است. این تفاهم نامه ها در زمینه های صنعت، گردشگری، کشاورزی، خدماتی، عمران شهری و انرژی اجرایی شده است. آن طور که از محتوای کتاب «گام های اقتصادی در راستای طرح مثلث توسعه اقتصادی استان» که توسط استانداری منتشر شده است بر می آید، بیش از 4 هزار و 900 میلیارد تومان در بخش های مختلف هزینه شده و از این رهگذر بیش از 4 هزار و 900 شغل ایجاد شده است. »
این فعال اجتماعی با اشاره به دشواری های مدیریت در استان کرمان گفت:«کار کردن در استانداری به عنوان نماینده دولت سختی ها و دشواری های خاص خود را دارد. رسیدگی کردن به استان پهناوری مانند استان کرمان که بزرگترین استان کشور محسوب می شود دشوارتر است. فرهنگ های مختلف، محرومیت ها، عقب ماندگی ها و بحران های موجود در استان قطعاً کار را برای یک استاندار دشوارتر می کند. اما در این گونه فضایی، ایجاد اعتماد کردن و کانون اعتماد شدن کاری بسیار تا بسیار نفس گیرتر است که رزم حسینی به خوبی از عهده آن برآمده است.»
صنعتی افزود:«بیش از دو دهه فعالیت در بخش خصوصی از رزم حسینی شخصیتی شکست ناپذیر، فعال، پویا و با طراوت فکری ساخته است که نیک می داند برای کار کردن در جامعه باید از اتاق مدیریت بیرون آمد و به دیدار سرمایه گذاران رفت و در تدارک فرش قرمزی بود که باید پیش پای سرمایه گذاران پهن شود. آموخته است که نباید به سرمایه گذاران به چشم مجرم نگاه کرد، بلکه آن ها پتانسیل های بالقوه ای هستند که می توان در جهت کارآفرینی برای جوانان از آن ها استفاده نمود.»
صنعتی در ادامه گفت و گو، نگرش رزم حسینی مبنی بر جلب مشارکت مردمی را نگرشی قابل ستایش ارزیابی کرد و خاطر نشان ساخت:«رزم حسینی به خوبی می داند که بدون همکاری مردم نمی تواند مدیری موفق شود. او در سال های متمادی در جبهه نظامی و اقتصادی این واقعیت را دریافته که بسیج مردمی معجزه می کند. رزم حسینی به عنوان قائم مقام لشکر 41 ثارالله در سال های جنگ این معجزه را به چشم دیده است.
او بسیجیانی را دیده که اگر نبودند تمام نقشه های عملیاتی علیه دشمن بعثی نقش بر آب می شد. همین آموزه ها بود که باعث شد پس از جنگ نیز که به کار اقتصادی در بخش خصوصی روی آورد، از این مهم غافل نباشد و حالا او با این نگرش استاندار کرمان شده است تا کار کند نه اینکه استان را عرصه آزمون و خطای خود قرار دهد. بدون شک سردار سلیمانی شناختی همه جانبه از رزم حسینی داشته که او را برای استانداری کرمان پیشنهاد داده است.
این پیشکسوت ورزش اعتقاد به خرد جمعی را نیز یکی دیگر از عوامل موفقیت استاندار کنونی کرمان برشمرد و گفت:«همه این اطلاعات و مهارت ها و دانش ها از رزم حسینی انسانی مغرور و متعصب نساخته و با بزرگان ایثارگری مانند «عطا احمدی» و… هم به مشورت نشسته است تا از تجارب پیران میدان سازندگی استان کرمان استفاده کند و این دقیقاً همان خرد جمعی است که هر مدیر موفقی باید به آن تمسک بجوید. نگرش خرد جمعی استاندار تاکنون منجر به رویدادهای بزرگ اقتصادی، عمرانی و گردشگری در سطح استان شده است.»
وی توجه استاندار به بناهای تاریخی را شاهدی بر علاقه مندی استاندار به تاریخ استان کرمان عنوان کرد و افزود:«در جلسه شورای عمرانی شهر کرمان که در محل احداث تقاطع غیر هم سطح جنب پل راه آهن تشکیل شد، به طور ویژه به بافت قدیمی و تاریخی کرمان پرداخته شد و توسعه شهر با محوریت تاریخی شهر مورد اتفاق مسوولانی استانی قرار گرفت.»
وی ضمن تقدیر از احیای باغ فتح آباد گفت:«بازسازی باغ فتح آباد که بنای آن یکی از بناهای قدیمی و تاریخی کرمان است و الگوی ساخت عمارت باغ شاهزاده ماهان بوده یکی از کارهای بزرگی است که با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان صورت گرفته است و بنایی تاریخی را که عنقریب در آستانه تخریب و نابودی قرار گرفته بود را دوباره بازسازی و احیا و به یک قطب گردشگری تبدیل نمود و مقدمات ثبت ملی این بنای تاریخی نیز در حال شکل گیری است.»
این فعال اجتماعی با اشاره به اهمیت عملیات انجام شده ادامه داد:« این کار آن قدر مورد توجه قرار گرفت که در بیست و دوم مهرماه سال جاری تعدادی از استادان بین المللی حاضر در ششمین کنفرانس سازه و زلزله که با همت جهاد دانشگاهی کرمان برگزار شد، از باغ فتح آباد بازدید به عمل آوردند. این استادان از کشورهای آلمان، انگلستان، آرژانتین، آمریکا، مجارستان، لهستان، دانمارک، ترکیه، کره جنوبی، اسپانیا و ژاپن به کرمان آمدند و از مجموعه باغ فتح آباد دیدن کردند. این نحوه عملکرد استاندار قابل تقدیر است که محیطی دور افتاده و از یاد رفته را به یک مرکز گردشگری زیبا و مفرح تبدیل نموده و بنای تاریخی باغ را از خطر نابودی حفظ کرده است. مورد دیگر از توجه ویژه استاندار به آثار تاریخی و گردشگری کرمان همانا رسیدگی ایشان به وضعیت بازار کرمان و بازسازی و بهسازی آن، در مدتی بسیار کوتاه تر از آن که تصور می رفت، است. خانه حاج آقا علی، باغ سنگی سیرجان، باغ بیرم آباد، قبه سبز و سایر بناهای تاریخی کرمان نشانگر آن است که استاندار کرمان به حفظ میراث فرهنگی توجه جدی دارد. علاوه بر این بناهای تاریخی، رزم حسینی توجه ویژه ای به بازار کرمان و مشتاقیه دارد و ساماندهی این دو مکان را در دستور کار خود قرار داده است.»
صنعتی با قوی برشمردن مدیریت استاندار در زمینه اقتصاد مقاومتی ابراز داشت:«یکی دیگر از اقدامات استاندار فعلی کرمان، ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در استان است. ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی می تواند ارائه دهنده کمک های موثر مادی، فرهنگی و معنوی به مستضعفان و محرومان و ایجاد اعتماد در جلب مشارکت کسانی باشد که تمایل به سازندگی شهر خود دارند. ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در قلعه گنج کرمان توسط استاندار مطرح شده و با مشارکت بنیاد مستضعفان عملیات آن آغاز گردیده است. عملیات اجرایی این شهر شش ماه است که آغاز شده است. و تاکنون هم در جلب مشارکت موفق بوده و امیدواریم شهرستان قلعه گنج در حوزه های مختلف پیشرفت کند. که این امر از نظر امنیتی هم برای استان قابل توجه است.»
وی طرح های عمرانی میدان آزادی، چهارراه تهماسب آباد و باغ ملی را از آرزوهای دیرینه مردم کرمان دانست و گفت:«این طرح ها از آرزوهای دیرینه مردم بوده و اجرایی شدن آن به هیچ عنوان برای کسی متصور نبود. اما امروز می بینیم که این آرزو هم در حال دست یابی است.»
این پیشکسوت عمران استان کرمان ضمن اشاره به طرح انتقال آب به کرمان اظهار داشت:«آخرین طرح بزرگی که اخیراً آغاز شده ، عملیات حفاری طولانی ترین تونل انتقال آب خاورمیانه است. این طرح با اینکه از سال های گذشته کلید خورده بود؛ اما به هر دلیل معطل مانده و عملاً متوقف شده بود. سال 93 با همت رزم حسینی این پروژه دوباره به جریان افتاد. در صورت به سر انجام رسیدن این طرح، مشکل کم آبی استان کرمان برطرف خواهد شد. این هم یکی از فعالیت های جناب آقای رزم حسینی است که تلاشگر بودن او را می رساند.»
وی ادامه داد:«اعتبارات استانی و ملی از سال 83 الی 93 با توجه به آمار دفتر برنامه و بودجه استان کمتر از 4 هزار میلیارد تومان بوده است در حالی که هزینه طرح انتقال آب 2 هزار 700 میلیارد تومان با توجه به کتابچه «گام های اقتصادی در راستای طرح مثلث توسعه اقتصادی استان» می باشد که این رقم معادل 70 درصد کل اعتبار ده ساله ملی و استانی کرمان است.»
صنعتی در پایان ضمن آرزوی توفیق و استمرار دوران استانداری و آینده درخشان استان خواستار حمایت گروه های سیاسی از استاندار شد و گفت:«همه جریان های سیاسی استان استاندار را در جهت توسعه استان، یاری کنند و خدای ناکرده در مسیر پیشرفت استان کرمان کارشکنی و سنگ اندازی نکنند.»

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *