پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۲۶ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۵۳

غفاری در گفت‌وگو با ایلنا:
رییس مجمع باید مورد تایید همه جناح‌های سیاسی باشد
عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام تاکید کرد: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام باید فردی باشد که مورد تأیید همه جناح‌های سیاسی باشد و در دعواهای سیاسی نباید برچسب داشته باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمین هادی غفاری درباره گزینه‌هایی که این روزها بعد از رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح می‌شوند، گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین ناطق نوری برای ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام مناسب است. او شخصی است معتدل و از همه مهم‌تر متهم به باندبازی و گروه‌گرایی نیست. او در ادامه افزود: ناطق نوری دارای سوابق انقلابی است. او مورد توجه امام بود و رهبری نیز به وی اعتماد دارد. ناطق نوری شخص شایسته و با سوادی است که می‌توان گفت بهترین گزینه است. رییس موسسه الهادی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا این احتمال وجود دارد که رهبری تا اسفند ماه که موعد قانونی انتخاب رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است فردی را انتخاب نکنند؟ اظهار داشت: فکر نمی‌کنم چنین چیزی اتفاق بیفتد و رهبری تکلیف را روشن خواهند کرد.
غفاری با اشاره به این‌که آیت‌الله هاشمی با مدیریت خود هیچ‌گاه اجازه نداد دعواهای سیاسی به مجمع تشخیص مصلحت کشیده شود، گفت: جریان حقوقی باید در مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود داشته باشد زیرا خطوط کلی کشور را ترسیم می‌کند. نفس این مجمع برای مواردی است که بین مجلس و شورای نگهبان اختلاف نظر وجود دارد. او در پاسخ به اینکه چقدر احتمال ریاست حداد عادل بر مجمع گفت: حداد عادل هیچ سابقه‌ای در انقلاب ندارد و به هیچ وجه مورد قبول احزاب و جریان‌های موجود در کشور نیست، دیدیم که در انتخابات مجلس با تمامی امکاناتی که داشت رأی نیاورد و قطعا رهبری او را انتخاب نخواهند کرد. عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام خاطرنشان کرد: آیت‌الله هاشمی شخصی آزاده بود و شاهد بودیم که چگونه عمل کرد، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام باید فردی باشد که مورد تأیید همه جناح‌های سیاسی باشد و در دعواهای سیاسی نباید برچسب داشته باشد.

استرداد «ع.ز» همدست بابک زنجانی به ایران
به گزارش «انتخاب»، متهم «ع.ز» یکی از متهمان اصلی پرونده فساد بزرگ نفتی روز گذشته به کشور مسترد شد.
متهم مذکور که به دستور شعبه ششم بازپرسی دادسرای ناحیه ۲۸ تهران تحت تعقیب بین المللی قرار گرفته بود، توسط پلیس بین الملل ناجا با همکاری سایر نهادها به کشور مسترد گردید. درخواست استرداد متهم ابتدا به کشور مالزی ارسال و در آنجا دستگیر شد لیکن استرداد وی ناکام ماند تا اینکه در کشور دیگری شناسایی و دستگیر گردید. این خبر می افزاید: این دومین متهمی است که طی ۱۰ روز گذشته توسط پلیس بین الملل به کشور برگردانده شده است. خبرگزاری مهر از «ع.ز» بعنوان همدست بابک زنجانی یاد کرد.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *