پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | برگزاری آزمون «استخدام»۷۲هزار معلم در اسفند

وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

برگزاری آزمون «استخدام»۷۲هزار معلم در اسفند





برگزاری آزمون «استخدام»۷۲هزار معلم در اسفند

۱ بهمن ۱۴۰۲، ۱۱:۵۲

وزیر آموزش و پرورش از برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ برای جذب ۷۲ هزار معلم در اسفند ماه سال جاری خبر داد و اعلام کرد که اینگونه بیشترین استخدام تاریخ کشور رقم می‌خورد.

به گزارش پیام ما به نقل ار ایسنا رضامراد صحرایی درباره برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ و سهمیه جذب معلم از این طریق برای ورودی مهر ۱۴۰۳ در مدارس، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ما بیشترین استخدام تاریخ کشور را خواهیم داشت.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مطابق پیش بینی‌های اولیه سال آینده ۷۲ هزار نفر جذب آموزش و پرورش می‌شوند، گفت: حدود ۷۲ هزار نفر در آزمون‌های مختلف استخدامی، اعم از گروه ابتدایی، گروه دبیری، هنرآموزان و گروه پرورشی و تربیت بدنی به استخدام آموزش و پرورش درخواهند آمد.

احتمال برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ در اسفند ماه سال جاری

او خاطر نشان ‌کرد: البته تلاش مشترک وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور استخدامی این است که آزمون سال آینده، پیش از اسفند برگزار شود و بخش تکمیلی آن حداکثر تا خردادماه به پایان برسد، تا برای نخستین بار پس از یک دهه، آموزش‌های پیش از ورود به کلاس انجام شود.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه خیلی از داوطلبان آزمون استخدامی سال جاری به روند ارزیابی تکمیلی امسال اعتراض داشتند، آیا در آزمون آینده نیز ارزیابی تکمیلی همانند امسال انجام می‌شود؟، توضیح داد: موضوع اعتراض داوطلبان به نتایج ارزیابی تکمیلی طبیعی به نظر می‌رسد. وقتی که در آزمون ابتدایی حدود ۵۳۵ هزار نفر شرکت کرده و تنها ۲۷ هزار نفر، پذیرفته شده‌اند، طبیعی است که بقیه خصوصا افرادی که نمره آنها در مرز قبولی باشد، نسبت به نتایج اعتراض داشته باشند.

صحرایی تاکید کرد: البته ما هم موظف هستیم نسبت به اعتراضات رسیدگی کنیم، ولیکن تجربه امسال مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و طبق این بررسی‌ها، سال آینده به گونه‌ای اقدام خواهد شد که فرآیند بیش از امسال شفاف باشد و زمینه ایجاد اعتراض کمتر شود.

ماجرای ایرادات وارد شده طی ارزیابی تکمیلی به فعالیت داوطلبان معلمی در فضای مجازی چه بود؟
وی همچنین در پاسخ به اینکه برخی داوطلبان معترض بودند که علیرغم کسب نمره علمی در آزمون استخدامی، در مرحله ارزیابی تکمیلی خیلی به آنها سخت گرفته شد و بعضا به فعالیت‌های شخصی و خصوصی آنها نظیر فعالیت در فضای مجازی ایراد وارد شده است، علت این سخت گیری‌ها چیست؟، تصریح کرد: ارزیابی تکمیلی سختگیرانه نبوده بلکه مبتنی بر ماموریت اصلی که معلم بر عهده دارد، برنامه ریزی شده است. معلم اصلی ترین محور تحول در نظام تعلیم و تربیت و آینده کشور است.

گزینش داوطلبان معلمی مطابق قانون اجرا شد

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این حق مردم است که بهترین افراد برای آموزش فرزندانشان انتخاب شوند، بنابراین سخت گیری بدون منطق را نمی پذیریم اما دقت در انتخاب افرادی که دارای عشق و علاقه و ذات معلمی هستند را وظیفه خود می دانیم. موضوع گزینش نیز در این دوره مطابق قانون اجرا شد. قانون به صراحت می گوید گزینش جزیی از فرآیند استخدام است و باید پیش از اقدام نتایج صورت گیرد.

صحرایی معتقد است: معلمان ما در آینده هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی با دانش آموزان در ارتباط خواهند بود بنابراین افرادی که انتخاب می شوند باید از هر حیث مصداق معلم به مفهوم «فردی که آموزنده نیکی هاست» باشند. البته در این موضوع نیز سختگیری نخواهیم کرد و تلاش خواهیم کرد فردی که شایسته ترین است را برای شغل شریف معلمی برگزینیم.

او با بیان اینکه در بررسی صلاحیت‌های عمومی، آموزش و پرورش تابع نظرات مراجع نظارتی است و هرگاه احساس شود فردی حقش ضایع شده، این نهادها راه بررسی مجدد را باز گذاشته‌اند، افزود: پرونده برخی از این افراد که معتقد بودند پرونده آنها باید مجددا رسیدگی شود، رسیدگی شد و بعضا پذیرفته شده‌اند؛ بنابراین آنچه که مهم است، انتخاب معلم خوب به عنوان یک امانتدار قابل اعتماد برای مردم شریف ایران است که در اجرای آن به غایت خواهیم کوشید.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نهایی‌شدن مشکلات پرونده ثبت جهانی فلک‌الافلاک تا مردادماه

استاندار لرستان اعلام کرد

نهایی‌شدن مشکلات پرونده ثبت جهانی فلک‌الافلاک تا مردادماه

سیل آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نکرده است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان:

سیل آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نکرده است

سرنوشت نامعلوم شهر باستانی جیرفت

ساخت یک شهرک جدید در عرصۀ شهر باستانی «دقیانوس» آغاز شده است

سرنوشت نامعلوم شهر باستانی جیرفت

مرمت غیراصولی یک یخدان ۲۲۰ ساله

مرمت غیراصولی یک یخدان ۲۲۰ ساله

سیل، بلای جان تاریخ

با نگاهی به تجربه‌های تخریب ناشی از سیلاب در کشورهای مختلف

سیل، بلای جان تاریخ

میانکاله روی خط بحران

محیطبانان پناهگاه حیات‌وحش میانکاله جلوی ورود مصالح غیرمجاز به منطقه را گرفتند

میانکاله روی خط بحران

تغییر اقلیم؛ بحران جدید بناهای تاریخی

در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی مطرح شد

تغییر اقلیم؛ بحران جدید بناهای تاریخی

روزگار سپری‌شدهٔ مخمل‌

هنر مخمل‌بافی در ایران بیش از هزار سال قدمت دارد

روزگار سپری‌شدهٔ مخمل‌

باستان‌شناسِ حکیم

تأملی بر اندیشه‌های «حکمت‌الله ملاصالحی»

باستان‌شناسِ حکیم

نگهبان باستان‌شناسی ایران

مراسم بزرگداشت «حکمت‌الله ملاصالحی»، باستان‌شناس پیشکسوت برگزار شد

نگهبان باستان‌شناسی ایران

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *