سمپاشی در بوستان ۶۰۰ هکتاری برای نجات کاج‌ها





سمپاشی در بوستان ۶۰۰ هکتاری برای نجات کاج‌ها

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۳:۵۰

 درختان بوستان ۶۰۰ هکتاری سرخه‌حصار با هدف حفاظت از پوشش گیاهی و ارتقای کیفیت فضای سبز سم‌پاشی می‌شود.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا، مجتبی فتحی با بیان اینکه بوستان جنگلی سرخه‌حصار به دلیل وسعت، پوشش گیاهی متنوع و نقش مؤثر در تلطیف هوای پایتخت، از ظرفیت‌های مهم محیط‌زیستی شهر تهران به شمار می‌رود، افزود: طرح پایش و کنترل آفات درختان کاج این مجموعه با بهره‌گیری از نیروهای تخصصی فضای سبز و تحت نظارت کارشناسان مربوطه آغاز شده است.

 معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری منطقه افزود: در قالب این طرح، اقدامات پیشگیرانه و کنترلی برای جلوگیری از گسترش آفات آسیب‌زا و کاهش خسارت به درختان سوزنی‌برگ در حال انجام است.

 بر اساس گزارش سایت شهر، معاون شهردار منطقه ۱۳ هدف از اجرای این طرح را حفظ سلامت درختان کاج، پیشگیری از شیوع آفات احتمالی و ارتقای کیفیت فضای سبز این بوستان ارزشمند عنوان کرد و یادآور شد: برخی آفات چوب‌خوار طی سال‌های اخیر بخشی از درختان کاج این بوستان را در معرض آسیب قرار داده‌اند و در مواردی نیز موجب ضعف و خشکیدگی تعدادی از درختان شده‌اند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *