قطع اینترنت؛ از خسارت به کسب‌وکارها تا تخلف اپراتورها در دریافت وجوه اضافی





قطع اینترنت؛ از خسارت به کسب‌وکارها تا تخلف اپراتورها در دریافت وجوه اضافی

۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۲۹

نشست کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج با حضور مسئولان حوزه ارتباطات، به بررسی خسارات ناشی از قطع اینترنت برای کسب‌وکارها و تخلفات احتمالی اپراتورها در محاسبه هزینه‌های اینترنت و دریافت وجوه اضافی از مشترکان پرداخت. فعالان اقتصادی ضمن تشریح زیان‌های مالی سنگین ناشی از این قطعی‌ها، خواستار برخورد قاطع با اپراتورهایی شدند که در زمان قطعی اینترنت بین‌الملل، وجوه اضافی از مشترکان دریافت کرده‌اند.

خسارات جبران‌ناپذیر قطع اینترنت برای فعالان اقتصادی

رئیس کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج، اردشیر عظیمی‌نیا، با اشاره به قطعی اینترنت بین‌الملل در دوران وقایع اخیر، زیان‌های مالی هنگفتی را که متوجه کسب‌وکارهای وابسته به اینترنت شده است، تشریح کرد. وی با بیان اینکه برخی شرکت‌ها تا مرز ورشکستگی پیش رفته و تعدادی از نیروهای کار متخصص بیکار شده‌اند، از اقدام غیرقانونی برخی شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت در محاسبه اینترنت داخلی به نرخ اینترنت بین‌الملل انتقاد کرد و آن را تعرض به حقوق مصرف‌کنندگان دانست.

اپراتورها زیر ذره‌بین؛ آیا وجوه اضافی از مشترکان دریافت شده است؟

در این نشست، تخلفات تعرفه‌ای اپراتورها در زمان قطعی اینترنت بین‌الملل و اخذ وجوه اضافی از مشترکان به طور جدی مورد بحث قرار گرفت. مدیرکل سازمان ارتباطات و زیرساخت کردستان، آرام حیدری، ضمن اعلام آمادگی این سازمان برای رسیدگی به تخلفات احتمالی، عدم شفافیت در فاکتورها را پذیرفت و سامانه ۱۹۵ را آماده دریافت شکایات مشترکان معرفی کرد. از سوی دیگر، نماینده ایرانسل، اکبر امیری، تشکیل ذهنیت گران‌فروشی را ناشی از اشتباهات محاسباتی دانست و عنوان کرد که اینترنت ایران ارزان‌ترین در دنیا است. معاون شرکت مخابرات کردستان، رئوف احمدی، بر لزوم تدوین موازین تشخیص تخلفات و روش‌های برخورد با متخلفین تأکید کرد.

بسته‌های جبرانی و راهکارهای آینده

در این راستا، نماینده اپراتور همراه اول، از تدوین بسته‌های ویژه رایگان و تمدید زمان استفاده برای جبران خسارات مشترکان خبر داد. همچنین، نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان، حمیدرضا سردارزاده، بر لزوم آگاهی‌بخشی به مردم در خصوص حقوقشان و تدوین راهکارهایی برای جلوگیری از تکرار این شرایط در آینده تأکید کرد.

پیشنهادات کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج

کمیسیون کسب‌وکارهای دانش‌بنیان اتاق سنندج پیشنهادات مشخصی را برای رسیدگی به این موضوع ارائه داد که شامل صدور بخشنامه تعزیراتی، استرداد وجوه اضافی در ۱۰ روز، ارائه گزارش فنی و شفاف در مدت یک هفته و قاعده‌گذاری برای آینده در سریع‌ترین زمان ممکن است.

منبع‌: سیتنا

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

حسن صادقی

دقیقا الان تو عصر قجریم کسب و کار اجر تمام. کارها تعطیل شدن کیی هم به فکر ما مردم نیست فقط و فقط کارمندا و شغلای دولتی ما بقی هر چی سرمون بیاد کسی به هیجاش نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

تعویق سراسری امتحانات منطقی نیست؛ آزمون‌ها متناسب با شرایط هر استان برگزار می‌شود

وزیر آموزش‌وپرورش: 

تعویق سراسری امتحانات منطقی نیست؛ آزمون‌ها متناسب با شرایط هر استان برگزار می‌شود

کودکی، حلقه گمشده حفاظت از محیط‌زیست

در نشست «کودکان، تجربه طبیعت و آینده حفاظت از آب» عنوان شد

کودکی، حلقه گمشده حفاظت از محیط‌زیست

فرار از آموزش رسمی با «هوم‌اسکول»

پس از اعلام ممنوعیت فعالیت هوم‌اسکول‌ها، موافقان و مخالفان از مزایا آسیب‌ها و خلأ نظارت می‌گویند

فرار از آموزش رسمی با «هوم‌اسکول»

میوه از سفره مردم پر کشید

میوه از سفره مردم پر کشید

افزایش ۲ برابری مراکز درمان ناباروری در کشور

رونمایی از کارت امید مادران با حمایت ماهیانه ۲ میلیون تومانی

افزایش ۲ برابری مراکز درمان ناباروری در کشور

 سومین بار است که بیمارستان به دلیل بمباران پادگان مجاور تخلیه می‌شود

 دکتر کاوه جاسب، فوق‌تخصص سرطان کودکان شاغل در بیمارستان  بقایی ۲ اهواز

 سومین بار است که بیمارستان به دلیل بمباران پادگان مجاور تخلیه می‌شود

آغاز سلسله آموزش‌های ژئوپارک یونسکو در قشم با تمرکز بر اقتصاد بومی

آغاز سلسله آموزش‌های ژئوپارک یونسکو در قشم با تمرکز بر اقتصاد بومی

قربانی فراموش‌شده  اقتصاد حمل‌ونقل

قربانی فراموش‌شده اقتصاد حمل‌ونقل

تجربه‌های موفق شهرها در تبدیل بزرگراه‌ها به فضاهای طبیعی

تجربه‌های موفق شهرها در تبدیل بزرگراه‌ها به فضاهای طبیعی

پل‌های زخمی بنــــــــــدر

جنگ در جنوب به محورهای ارتباطی رسید

پل‌های زخمی بنــــــــــدر