پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | به بهانه 15 اسفند، روز درختکاری/ برای ریه های خشک کویر

به بهانه 15 اسفند، روز درختکاری/ برای ریه های خشک کویر





۱۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۲:۰۸

به بهانه 15 اسفند، روز درختکاری
برای ریه های خشک کویر
نجمه سعیدی
امام صادق (ع)میفرمایند: «کشت کنید و درخت بنشانید. به خدا قسم آدمیان، کاری برتر و پاکتر از این نکرده اند. »
ریه های بزرگ کرمان نیاز به اکسیژن بیشتری دارد، درخت، این محبت سبز الهی، بشارت دهنده ی سلامت و آرامش، این دارایی ارزشمند که میراث ما برای کودکانمان و ثروتی بینهایت ارزشمند است، همه را مبهوت خود می کند و حالا در روز درختکاری، چه چیزی گفتنی تر از اینکه به فکر نایژکهای سبز ریه های کرمان باشیم .کرمانی که به واسطه شرایط اقلیمی، آب وهوایش نیاز بیشتری به توجه مردمانش دارد تا ساقه ی نهال های سبز امید را به دامنه ی وسیع کویرش بنشانند تا تازه و پاکیزه شود. هوایی که نفس می کشیم و اگر هر کرمانی رسالت خود بداند که نهالی را به سینه فراخ کویرمان هدیه دهد، بی شک دیدنی تر می شود کرامت این سرزمین بخشنده و آرام …
در عصری که انسان ها در حصار سنگ، آهن و امواج محاصره شدند و خوراک هر روزه دود است و در شلوغی شهرها حتی چشم ها هم به دنبال گلی، درختی است تا خود را دوباره گره بزند به طبیعتی که شاید همه مان اگر نگرانش نشویم، گمش می کنیم. درخت یک نجات دهنده است. درخت یکی از نیازهای زندگی انسان در میان انبوه آلاینده هاست .انسانی که در میان دنیای تکنولوژی گم می شود اگر درختان و گل ها راه برگشت به دامان طبیعت را نشانش ندهند. درخت فرصتی است برای دوباره عاشق زمین شدن، زمینی که بی دریغ می بخشد و باید این آرزوی سبز را نگه داشت.
علاوه بر بحث کاشت نهال های تازه نفس چیزی که کمتر به آن پرداخته می شود نگهداری این ثروت است که اشاره به آن هم خالی از لطف نخواهد بود و چقدر زیباست شعاری که این روزها به گوش می رسد و ای کاش از شعار به واقعیت بدل شود که به یاد هر کسی که از بینمان می رود درختی بکاریم و برای هر کسی هم که به دنیایمان اضافه می شود هم نهالی بنشانیم و به یاد داشته باشیم که هم کاشت و هم نگهداری دو مسیریست که حرکت در هردوی آنها واجب است و چقدر زیباست که هم کاشتن نهال را یاد بگیریم وهم هرس کردنش را… فرهنگ سازی در این مسیر یکی از رسالت های بزرگ مسئولان، اصحاب رسانه و همه مردم شهر و کشورمان می باشد و لازم است که فرهنگ کاشت و نگهداری و حفظ این منابع ارزشمند طبیعی را بیشتر در بین خود و کودکانمان رواج دهیم، تا دیگر هیچ کودکی حتی حاضر نشود برگی از درختی جدا کند چه برسد به این که شاخه ای را بشکند، شاخه درختی که زندگی اش را پاک تر خواهد کرد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *