پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | درخواست استاندار از دولت برای اختصاص 70 درصد منابع فاینانس کشور به کرمان/ لِی لِی سرمایه گذاری در زمین دولت

درخواست استاندار از دولت برای اختصاص 70 درصد منابع فاینانس کشور به کرمان/ لِی لِی سرمایه گذاری در زمین دولت





۱۴ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۴۲

درخواست استاندار از دولت برای اختصاص 70 درصد منابع فاینانس کشور به کرمان
لِی لِی سرمایه گذاری در زمین دولت

معاون وزیر اقتصاد روز پنج شنبه از درخواست استاندار کرمان برای جذب 35 میلیارد دلار فاینانس خارجی خبر داد. این در حالی است که پیش بینی شده ظرفیت کل کشور برای جذب فاینانس در سال 95 بین 45 تا 50 میلیارد دلار باشد.
درخواست 35 میلیارد دلاری استاندار کرمان
از دولت
علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان از دولت درخواست 35 میلیارد دلار فاینانس خارجی کرده است. این موضوع در سیزدهمین جلسه شورای استانی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمان مشخص شد. جلسه ای که در آن علاوه بر مسئولان استانی، محمد خزاعی معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران و سید محمد قاسم حسینی قائم مقام صندوق توسعه ملی هم حضور داشتند. معاون وزیر اقتصاد در این جلسه خبر داد که استاندار کرمان 35 میلیارد دلار فاینانس را برای طرح های توسعه ای تعریف کرده است. خزاعی این کار علیرضا رزم حسینی را «رزمِ حسینی» خواند و گفت: یکی از برکات پسابرجام این است که استاندار کرمان 35 میلیارد دلار فاینانس را تعریف می کنند. این در حالی است که در دوران تحریم ها یک چک هزار دلاری در بانک های خارج از کشور بلوکه می شد.
تامین این رقم فاینانس برای استان کرمان کار سنگینی را می طلبد
معاون وزیر اقتصاد اگرچه این درخواست استاندار کرمان را «رزمِ حسینی» خوانده اما در همین جلسه تامین این رقم فاینانس را برای استان کرمان سخت و دشوار دانسته است. خزاعی در این ارتباط اظهار داشت: فاینانس پیش بینی شده برای استان کرمان رقم بالایی است و کار سنگین و زیادی را می طلبد و با توجه به وضعیت بازارهای اقتصادی دنیا کار زیادی می برد که برای یک استان کشور این میزان را جذب کنیم. وی البته در پایان صحبت هایش اظهار امیدواری کرد که 35 میلیارد دلار فاینانس مورد نیاز استان کرمان تامین شود.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری کرمان: این رقم برای اجرای 197 طرح توسعه ای است
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان در ارتباط با درخواست 35 میلیارد دلاری استاندار کرمان از دولت به «پیام ما» گفت: همانطور که در جلسه شورای استانی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفتم، به منظور اجرای 197 طرح توسعه ای در استان کرمان به 35 میلیارد دلار فاینانس نیاز داریم. رضا سنجری افزود: تاکنون در سطح استان کرمان197 طرح که نیاز به فاینانس خارجی دارند، شناسایی شده است که میزان سرمایه گذاری ریالی آنها 137 هزار میلیارد تومان بوده است. وی اضافه کرد: در میان این طرح ها، تعدادی جدید هستند و تعدادی هم پیشرفت فیزیکی دارند. برخی طرح ها هم نیاز به توسعه دارند و یک سری از این 197 طرح نیاز به بهبود ماشین آلاتشان دیده می شود و فاینانس می خواهند. طبق گفته های سنجری این طرح ها در حوزه های فولاد، سلامت، گردشگری، کشاورزی، معدن، آب، انرژی و ساخت نیروگاه ها و زیرساخت های حمل و نقل ریلی هستند.
زود درخواست دادیم تا سهم کرمان بیشتر شود
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان در پاسخ به این که آیا این رقم فاینانس قابل تامین است، گفت: زمان می برد تا مشخص شود. ایران با بانک های خارجی یک رقم کلی را تفاهم می کند و بعد سهم هر استان مشخص می شود. سنجری افزود: تا اردیبهشت سال آینده میزان فاینانس خارجی مشخص می شود. به همین دلیل ما طرح ها را شناسایی کردیم و زودتر درخواست خود را مطرح کردیم تا کرمان سهم بیشتری از فاینانس خارجی داشته باشد. وی اضافه کرد: در همان جلسه معاون وزیر اقتصاد هم به پیشگام بودن استان کرمان در این زمینه اشاره کرد که نشان می دهد از استان های دیگر جلوتر هستیم.
فاینانس خارجی تنها گزینه ما نیست
سنجری در پاسخ به این سوال که اگر این مقدار فاینانسی که استاندار کرمان درخواست کرده تامین نشود، سرنوشت 197 طرحی که مشخص شده چه می شود، گفت: تنها گزینه ما برای این طرح ها فاینانس نیست و برای تامین منابع از چند روش از جمله صندوق توسعه ملی اقدام می کنیم. مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان تصریح کرد: سال گذشته که اصلا فاینانسی نبود اما کارها جلو رفتند. درخواست ما برای جذب فاینانس، استفاده از پتانسیل فاینانس است تا سرعت کار بالاتر رود. وی در پایان با بیان اینکه اگر این رقم هم تامین نشود طرح ها متوقف نمی شوند، عنوان کرد: با توجه به سفرهایی که رییس جمهور داشته و تفاهم نامه هایی که امضا شده و همچنین اجرای برجام، امید داریم که رقم موردنیاز تامین شود.
لی لی سرمایه گذاری در زمین دولت
در حالی استاندار کرمان از دولت اختصاص 35 میلیارد دلار فاینانس خارجی به کرمان را خواسته که خزاعی معاون وزیر اقتصاد یک ماه پیش گفته بود که پیش بینی می شود در سال آینده ظرفیت جذب فاینانس کشور 45 تا 50 میلیارد دلار باشد. خزاعی در سیزدهمین جلسه شورای استانی گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کرمان هم این صحبت خود را تکرار کرد. درخواستی که شاید چندان عملی نباشد. چرا که اولا هنوز مشخص نیست که این مقداری که معاون وزیر اقتصاد گفته است سال آینده جذب شود. دوما اگر هم در خوشبینانه ترین حالت ایران با اجرای برجام بتواند 50 میلیارد دلار فاینانس جذب کند ( در سال های 91 و 92 میزان فاینانس جذب شده ایران به ترتیب 7.5 و 16.1 میلیارد دلار بوده) و وزارت اقتصاد بخواهد به درخواست استاندار کرمان پاسخ مثبت دهد، باید 70 درصد فاینانس جذب شده در سال 95 را به کرمان بدهد که چندان باور کردنی نیست. البته از طرف دیگر می توان اینطور برداشت کرد که این رقم بالا صرفا به این دلیل درخواست شده که اگر هم سهم کرمان کم شد، باز هم میزان قابل توجهی از فاینانس جذب شده کل کشور به کرمان برسد. خصوصا که وزارت اقتصاد و معاون وزیر هم به این نکته اشاره کرده اند که استان کرمان در زمینه تلاش برای گرفتن سهم بیشتری از فاینانس در کشور پیشگام بوده است.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

بیماران «آتروفی عضلانی نخاعی» معطل پاس‌کاری وزارت بهداشت برای تدوین پروتکل‌های توزیع دارو هستند

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *