پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۵۱

استاندار کرمان در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی عنوان کرد
سپرده های بانکی استان، شکاری لذیذ برای سودجویان
جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان کرمان دیروز در محل سالن پیامبراعظم (ص) استانداری برگزار شد. استاندار کرمان در این جلسه گفت: با حجم سپرده هایی که در بانک ها و موسسات مالی و اعتباری استان وجود دارد، شکارچیان در کمین آنها هستند لذا باید در این ستاد تدبیری اندیشیده شود تا بخشی از آنها را در پروژه هایی همچون پتروشیمی، صنایع گلخانه ای و .. به صورت خرید و فروش سهام جذب و مورد استفاده قرار گیرند.
علیرضا رزم حسینی به حاصل خیز بودن اقتصاد ایران اشاره کرد و یادآور شد: بخش عمده اقتصاد آسیب پذیر ما وابسته به اقتصاد جهانی است که قابل حل و فصل است و بخش دیگر آن بدلیل ناکارآمدی مدیران و دستگاه های دولتی است. وی با تاکید براینکه طی دو سال گذشته منتظر نمانده ایم تا از پایتخت برای استان کرمان نسخه بپیچند، خاطر نشان کرد: عمر دولت ها کوتاه است لذا نمی توان منتظر ماند تا از پایتخت برایمان نسخه بپیچند به عنوان مثال اگر می خواستیم برای رفع مشکل بحران آب منتظر بمانیم هم اکنون سند همیاران آب تهیه و در استان اجرایی نمی شد.
رزم حسینی گفت: فرهنگ کار باید در مردم ترویج شود اما در برخی از موارد نمی دانیم با بوروکراسی اداری چه کنیم بنابراین باید در دستگاه ها انگیزش ایجاد کرد و به دنبال ابداعاتی جدید متناسب با شرایط استان باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص اقتصاد مقاومتی و تصویب این ستاد و تشکیل آنها در استان ها، یادآور شد: با تهیه این مدل اقتصادی در ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان، باید هر چه سریع تر نسبت به فعال نمودن کمیته های ستاد و استفاده از حضور دانشگاهیان به طور فعال اقدام کرد.
در ادامه نیز رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه جلسه راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان اولین جلسه رسمی خود را برگزار می کند، خاطر نشان کرد: این ستاد طی ابلاغیه مقام معظم رهبری به تصویب هیات وزیران رسید که در آن یازده برنامه ملی تعریف شده که استان ها نیز این یازده برنامه ملی را دنبال می کنند.
جعفری رودری با تاکید براینکه برنامه ششم توسعه جدا از اقتصاد مقاومتی نخواهد بود، گفت: کشور نمی تواند به طور هم زمان دو برنامه اقتصادی را دنبال کند.
وی یادآور شد: در این مدل بحث مشارکت پذیری، افزایش بهره وری و امکان پذیری از امکانات موجود مطرح است.
در ادامه نیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: اگر روحیه کم کاری را در استان از بین ببریم می توانیم شاهد تحول و انقلابی در حوزه اقتصادی استان باشیم.
علی اکبر حقدوست افزود: بحث عقل و شعور، فکر و اندیشه نیز مدنظر است لذا کشوری موفق خواهد بود که تولید فکر در آن بالا باشد و از فرار مغزها جلوگیری نموده و مورد استفاده قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه شان و جایگاه این ستاد در سیاستگذاری و تصمیم گیری است، یادآور شد: در این ستاد باید به گونه ای عمل کنیم که نوجوانان نیز در مدارس به فکر اقتصاد مقاومتی باشند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *