سایت خبری پیام ما آنلاین | انتظار چهار ماهه کارگران شهرداری برای پرداخت حقوق

انتظار چهار ماهه کارگران شهرداری برای پرداخت حقوق





۶ بهمن ۱۳۹۴، ۷:۳۶

جلسه شورای شهر کرمان درباره حقوق کارگران به نتیجه نرسید
انتظار چهار ماهه کارگران شهرداری برای پرداخت حقوق

جلسه شورای شهر کرمان طبق روال هر هفته شامگاه یکشنبه برگزار شد.
توضیحات معاون شهردار درباره لکه گیری خیابان های کرمان
درابتدای این جلسه معاون فنی عمرانی شهردار کرمان از تولید 1600 تن آسفالت در آذر ماه با فعالیت دو کارخانه‌ی 120 تنی و 80 تنی آسفالت شهرداری کرمان خبر داد و گفت: آذر ماه در مدت 22 روز به طور میانگین در هر منطقه 150 تن آسفالت بمنظور لکه گیری استفاده شده است که مساحت لکه گیری ها در این مدت در چهار منطقه شهر کرمان 106 هزار متر مربع می باشد. محمدرضا فرقانی با اشاره به مشکلات بوجود آمده در تولید آسفالت اظهار داشت: مشکلاتی مانند نبود قطعات دستگاه های کارخانه ی آسفالت و مشکلات مالی موجب کاهش تولید آسفالت، لکه گیری و روکش آسفالت در شهر کرمان شده است که در دی‌ماه با توجه به مشکلات بوجودآمده روزانه 83 تن آسفالت تولید شده است. زهرا لری در ادامه رو به سرپرست معاونت اداری مالی و رییس مالی و حسابداری شهرداری گفت: شما باید برای بودجه برنامه ریزی کنید و بنظر من این اوضاع اصلا قابل توجیه نیست.
کارگران شهرداری؛ چهارماه بدون حقوق
علی اکبر مشرفی با اشاره به حرف مویدی که گفته بود حقوق کارگران شهرداری چهار ماه است پرداخت نشده است، به حسین سام پیشنهاد داد که به کارخانه لاستیک کرمان بیاید و ببند آنجا چطور حقوق ها پرداخت می شود. وی در ادامه گفت: ما آنجا اول حقوق کارگران و در مرحله آخر حقوق معاونین را پرداخت می کنیم، شما هم باید اول حقوق کارگران و بعد حقوق کارمندان را بدهید.
سام در پاسخ گفت: در بودجه ریزی سال گذشته 23 میلیارد پرداختی به قرارگاه خاتم الانبیا (ص) تعریف نشده بود که ما پرداخت کردیم و در بحث میدان شهدا قراربود چهار میلیارد استانداری و چهار میلیارد شورا و شهرداری بدهند درصورتی که تا الان استانداری ۱ میلیارد و ۳۰۰ ملیون تومان سال گذشته و امسال هم فقط 69 میلیون و 400 هزار تومان داده است.
مشرفی خطاب به سام گفت: بودجه سال گذشته ۳۷۵ میلیارد تومان بوده، چه گونه می شود که شما با پرداخت 23 میلیارد تومان به قرارگاه خاتم الانبیا(ص) که معادل هفت درصد از کل بودجه می باشد با مشکل مواجه شده اید، در صورتیکه شما در ماه آذر 130میلیارد پیش بینی دریافتی از کارخانجات کرده بودید که فقط 50 میلیارد محقق شده و 80 میلیارد معوقه مانده و فقط به پرداختی که به خاتم الانبیا(ص) داشته اید اشاره می کنید.
سام اظهار داشت: کارخانجات هم مشکل مالی دارند و نمی توانند پرداخت کنند.
مشرفی در ادامه گفت: من حتما با استاندار در خصوص وضعیت مالی شهرداری صحبت خواهم کرد و باید گفت بودجه باید چند مرحله ایمنی داشته باشد. وی خاطر نشان کرد: بدهی کارگران جزو بدهی های الویت دار است و شهرداری باید هر 3 ماه مسائل مالی را که الویت کمتری دارند پیش بینی و حذف کند.
معاون مالی اداری در پاسخ به مشرفی گفت: وظیفه من بوده که گزارش وضعیت فعلی و بدهی های شهرداری را به شهردار بدهم که داده ام.
شهرداری پروژه جدیدی را شروع نکند
حجت الاسلام ربانی زاده با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار داشت: انتخابات بزرگترین حرکتی است که قرار است انجام شود و دغدغه بزرگ مسئولین امنیتی حفظ امنیت کشور است. در همه جا اولویت را برای پرداخت حقوق قرار داده اند که مشکل امنیتی بوجود نیاید با توجه به شرایطی را که امسال در انتخابات داریم اگر مشکلی بوجود آید باعث سو استفاده دشمنان بیرونی خواهد شد و در داخل با مشکل مواجه خواهیم شد و تبعات بدی برای شورا خواهد داشت و هم عملکرد شهردار را که در آغاز کار است زیر سوال خواهد برد. پیشنهاد من این است که در این دو ماه آخر سال، شهرداری از اجرای هر گونه پروژه جدید خودداری کند و اولویت پروژه ها را مشخص و از پرداخت هر گونه پول به قرارگاه خاتم الانبیا(ص) خودداری شود.
در ارتباط با حقوق کارگران با حضور شهردار جلسه ای برگزار می شود
مشرفی پس از صحبت های حجت الاسلام ربانی زاده گفت: حقوق بدهی است که اولویت دارد و باید پرداخت شود، اما اضافه کار نیست. آقای سام بطور مثال شما زمانی که می بینید حقوق من پرداخت نشده نباید به جوانمرد اضافه کار بدهید و فقط باید اصل حقوق پرداخت شود. کسی که حقوق بگیرد دیگر نباید برای اضافه کار اعتراضی داشته باشد تا زمانی که حقوق دیگران پرداخت نشده است و اضافه کارها را طلبکار می ماند.
مویدی با اعتراض گفت: از ابتدای کار شورا بیش از چند بار گفته ام که شهرداری منطقه 2 می گوید من جمعه کاری به کسی می دهم که حداقل 3 ساعت جمعه کار کند اما کسانی را داریم جمعه کاری که نمی آیند هیچ، حداقل 200 ساعت اضافه کار و تعطیل کاری می گیرند. مویدی افزود: هیچ یک از ما احساساتی صحبت نمی کند و حرف هایی را که زدیم درد دل کارگران بود، ما خود را با شهرداری کرمان و شهردار یکی می دانیم. ربانی هم در پایان گفت بحث های مالی شهرداری باید در حضور شهردار مطرح شود و تصمیم نهایی را باید ایشان بگیرند که اضافه حقوق و پایه حقوق را به چه نسبتی پرداخت خواهند کرد. مشرفی افزود: البته معاونت اداری باید حقوق ها را به روز رسانی کند و به هر فردی حقوق واقعی را بدهد، متاسفانه سیستم اداری ما اشکال دارد.
انتقاد مویدی از طولانی شدن
اجرای فاضلاب بلوار جهاد
در ادامه ی جلسه ی شورا شهرکرمان مشرفی از معاون فنی عمرانی شهردار کرمان خواست نسبت به آسفالت مناطقی از جمله شهرک بنی‌هاشم توجه بیشتری داشته باشد. وی با اشاره به اینکه شهرداری تاکنون لکه‌گیری و آسفالت معابر شهر را براساس اولویت‌هایی که تعیین شده، انجام داده، تصریح کرد: اما لازم است معابری مثل خیابان‌های شهرک بنی‌هاشم که سال گذشته هشت میلیارد تومان برای زیرسازی آن هزینه شد، در دستور کار آسفالت قرار گیرد تا زیرسازی که انجام شده، تخریب نشود.
مشرفی با اشاره به تخصیص قطعه‌زمینی برای تامین منابع مالی پل سیدی گفت: در کمیسیون ماده پنج نیز، کاربری این قطعه‌زمین تغییر یافت تا پس از فروش، منابع مالی حاصل از آن برای تکمیل پل سیدی استفاده شود.
در ادامه مؤیدی از معطل ماندن کار آب و فاضلاب در بولوار جهاد و مسدود بودن این بولوار انتقاد کرد و از معاون فنی عمرانی شهردار خواست در این رابطه اقدامات لازم را انجام دهند.
فرقانی نیز در پاسخ گفت: طبق روال هرساله از اول اسفند، هیچ‌گونه حفاری در شهر نخواهیم داشت؛ ضمن این‌که شرکت‌های حفار موظفند تا پایان بهمن‌ماه، تمام کارها را به پایان برسانند و نقاطی که حفاری شده را پر کنند. در رابطه با بلوار جهاد نیز مهلت قانونی به شرکت آب و فاضلاب داده شده و تا آخر بهمن‌ماه باید مسیر باز شود.
زباله های بیمارستانی توسط علوم پزشکی بی خطرسازی می شوند
در ادامه ی جلسه شورا مصوبات کمیسیون خدمات شهری مورد بررسی قرار گرفت. زهرا لری موضوع جمع‌آوری زباله‌های عفونی بیمارستان‌ها را از جمله موارد بررسی شده دانست و گفت: با توجه به حساسیتی که بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی بیمارستان‌ها داشته، چند روز پیش این موضوع در معاونت فنی عمرانی استانداری هم مورد بررسی قرار گرفته که در آن جلسه رؤسای دانشگاه علوم پزشکی قول داده‌اند تا پایان امسال، زباله‌های بیمارستانی پس از بی‌خطرسازی، به خودروهای سازمان پسماند شهرداری تحویل داده شود.
وی با بیان این‌که در نشست کمیسیون خدمات شهری شورا نیز این موضوع بررسی و تاکید شد شهرداری فقط تا پایان امسال زباله‌های عفونی را از بیمارستان‌ها تحویل بگیرد، افزود: طبق نظر نماینده‌ی محیط زیست، تعرفه‌های جمع‌آوری زباله‌های عفونی بسیار پایین است که باید در لوایح عوارضی شهرداری برای سال آینده، تعرفه‌ها افزایش چشم‌گیری داشته باشد.
لری تصریح کرد: مطب‌های پزشکان و داندان‌پزشکان، آزمایشگاه‌ها و سایر واحدهای پزشکی شهر نیز، به اندازه‌ی بیمارستان‌ها، زباله‌ی عفونی دارند که باید با کارِ کارشناسی، عوارض بالایی برای جمع‌آوری زباله‌های عفونی پیش‌بینی شود تا این واحدها نیز زباله‌های خود را به سایت بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی که قرار است دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی کند، تحویل دهند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *