پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | موبایل؛ پرستیژ یا کاربرد

موبایل؛ پرستیژ یا کاربرد





۴ بهمن ۱۳۹۴، ۲۲:۰۱

موبایل؛ پرستیژ یا کاربرد

چندی پیش استیو وزنیاک یکی از بنیان گذاران اپل گفت: دنیا پر شده از جاهلانی که گوشی‌ هوشمند دارند. البته اگر استیو وزنیاک را نمی‌شناسید و استیو جابز را خوب می‌شناسید باید این خبر بد را به شما بدهم که زیر رگبار رسانه‌های دروغ پرداز و سلبریتی پرست قرار گرفته‌اید. وی در واقع… بگذارید درباره‌ی وزنیاک خودتان سرچ کوچکی بکنید و اینگونه اطلاعاتی که به دست می‌آورید ارزش بیشتری هم برای خودتان پیدا می‌کند، اما برگردیم سر مساله‌ی گوشی‌های هوشمند که به سرعت جامعه‌ی ما را فتح کردند و در حال حاضر کسی که گوشی هوشمندی در دستش نباشد مورد تمسخر و یا ترحم قرار می‌گیرد، حتی اگر از سر انتخاب آگاهانه تصمیم گرفته باشد بر اساس نیازش و توقعی که از گوشی دارد آن را تهیه کند و کسی که فقط مسیج می‌زند و جواب تماس‌هایش را می‌دهد منطقی است که گوشی ساده و ارزانی بخرد و هزینه‌ی اضافی را در راه خیر و یا اصلا در راه بهبود جنبه‌های دیگر زندگی شخصی هزینه‌کند کارهایی شبیه خرید کتاب و یا تغییر رژیم غذایی و بیشتر به سمت گیاهخواری حرکت کردن و از همه‌ی این موارد مهم‌تر کمک‌ به سازمان‌های مردم نهاد و غیره اما اگر توجیح‌هایی دارید برای خرید گوشی‌های بزرگ و هوشمند از کمپانی‌های چند ملیتی و خروج ارز از کشور که در پائین نمونه‌هایی از این توجیح‌ها ذکر می‌شود پس وقت‌آن رسیده که به پیشنهادهای ما گوش کنید، به خاطر شغلم باید گوشی خوبی داشته باشم که دیگران بدانند در کارم خیلی موفق بوده‌ام یا مردم عقلشان به چشم‌شان است و اگر گوشی آخرین مدلی نداشته باشم فکر می‌کنند با خاک کوچه یکی شده‌ام و اوضاع اقتصادی ام غم انگیز است ویا مهمترین گزینه اینکه فلانی چنین گوشی دارد و اگر من م‌تر از این گوشی داشته باشم نمی‌توانم به زندگی ادامه بدهم و مرگ برایم سراحت‌تر است تا کم‌تر از فلانی پول خرج گوشی کردن. پس حالا که وضعیت تا این اندازه اورژانسی شده و راهی به جز خرید گوشی هوشمند با قیمت‌های بالای ۷۰۰ هزار تومان ندارید می‌توانید کارهای مفیدی با این کامپیوترهای جیبی بکنید. برای شروع می‌توانیم کتابهای فراوانی در هر زمینه‌ای که علاقمند هستیم از طریق سایتهای مختلف تهیه کنیم و بین زمانی که برای بازی و چت کردن در گروه‌های مختلف هزینه‌می‌کنیم اندکی هم به مطالعه وقت اختصاص بدهیم برای نمونه آدرس چند سایت مفید ارائه کتاب را ذکر می‌کنیم:
www.takbook.com ، www.irebooks.com ، ketabnak.com ، www.irpdf.com
اما اگر شما هم جزو آن دسته از دوستانی هستید که علاقه زیادی به کتاب خوانی دارید اما به واسطه‌ی شغل خاصی که دارید و یا فاصله‌ی زیادی که بین محل کار تا منزل پیش رو دارید نمی‌توانید مدتها به گوشی خیره بشوید و مشغول به کتاب خواندن باشید، راه حل جالبی هست و آن هم کتاب گویا و یا همان کتاب صوتی است که در ابتدا این کتابها را برای روشن‌دلان تهیه می‌کردند چون که نمی‌شد همه‌ی کتاب‌ها را به نسخه‌ی بریل بدل کرد اما می‌شود همه‌ی کتابها را از رو خواند و فایل صدا را برای دانلود همگان گذاشت اما حالا افراد زیادی هستند که مشتری کتاب‌های صوتی شده‌اند و همیشه مشغول به شنیدن کتاب هستند و به راحتی در حالی که مشغول رانندگی و یا قدم زدن هستند کتابی هم به دانسته‌های خود اضافه می‌کنند، اگر با موفقیت اغفال شده‌اید می‌توانید از این آدرس‌ها به کتاب‌های صوتی مختلفی دسترسی داشته باشید:
http://audiolib.ir ، http://avanameh.com ، http://audiobook.irebooks.com ، http://farsibooks.ir/audio-books/persian-audio-books ، http://www.iranpdf.com/category/audio-book ،
آدرس ها با یک کاما از هم جدا شده‌اند و هر سایت پر از کتاب‌های مختلفی هست که می‌توانید حتی به عنوان داستان شب قبل از خواب گوش بدهید و به یاد کودکی‌ها با داستانی به دنیای رویاها بروید.
حال اگر علاقه‌ی آنچنانی به مطالعه و یا گوش دادن به کتاب ندارید که دل ما و خودتان را شکسته اید اما راه‌های دیگری هم هست تا از گوشی هوشمند استفاده‌ی مناسب و خوبی بکنید مثل وبسایت‌های آموزش آنلاین و رایگان که در زمینه‌های مختلفی مشغول به ارائه‌ی خدمات هستند و شخص نگارنده دوره‌ای اوقات فراغت را با آموزش فتوشاپ در وبسایت‌ها گذراند و سپس به فنی و حرفه‌ای رفت و بدون طی کردن دوره‌اجازه‌ی امتحان دادن گرفت و در حال حاضر مدرک طراحی با فتوشاپ را به لطف همین وبسایت‌ها دارد و خودتان مطلع‌هستید که مدارک فنی و حرفه‌ای در تمام جهان معتبر هستند و وام‌های اشتغال‌زایی به آنها تعلق می‌گیرد و محسنات زیادی دارند به هرحل تعدادی از سایت‌های آموزش رایگان
را در زیر به شما معرفی می‌کنم:
آموزش های آنلاین فرادرس به زبان فارسی
پروژه آنلاین فرادرس، منابع آموزشی در زمینه‌های مرتبط با هوش مصنوعی، مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق و نیز رشته های مهندسی دیگر (شامل عمران، مکانیک، شیمی و … ) را با هدف ایجاد دسترسی آسان، همیشگی و همگانی به دانش آکادمیک و تخصصی ارائه می‌کند. این پروژه که در زمستان ۱۳۹۰ توانست عنوان بهترین پروژه آنلاین آموزشی ایران به انتخاب کاربران را در چهارمین جشنواره وب ایران کسب نماید، اکنون به عنوان بزرگترین دانشگاه آنلاین ایران، آموزش‌هایی را به بیش از ۳۰ هزار دانشجوی عضو خود از کشورهای ایران، افغانستان، و عراق (و اقلیم کردستان) ارائه می‌کند. منابع آموزشی ارائه شده توسط فرادرس شامل ویدئوی تدریس مباحث، و در صورت نیاز ویدئوهای آزمایشگاه (کدنویسی در محیط)، و فایل کدهای شبیه‌سازی می‌‌باشد. کلیه این اقلام برای هر دوره قابل دانلود بوده و ویدئوهای آموزشی بر روی YouTube و سرویس های ویدئویی داخلی نیز قابل دسترسی هستند. فرادرس با بیش از یک هزار ساعت آموزش، عنوان بزرگترین کتابخانه دیجیتال آموزش های دانشگاهی کشور را با خود دارد. دوره‌های آموزشی فرادرس در دو بخش رایگان و غیررایگان ارائه شده اند.
آموزش های دانشگاه MIT
MIT هرچند در برگزاری کلاس‌های آموزش آزاد رایانه‌ای (منظور OpenCourseWare یا OCW است) اولین دانشگاه نیست، اما ابتکار این دانشگاه بود که ابتدا باعث ایجاد این حرکت در سال ۲۰۰۲ شد. بسیاری از دانشگاه‌های دیگر نیز پس از این زمان، این راه را پیمودند. MIT مباحث درسی را در قالب ۲۱۵۰ درس در زمینه‌های تجارت، مهندسی، ریاضی و علوم به صورت OCW ارائه می‌کند. MIT همچنین آموزش‌های عمیقی در حوزه‌های طراحی، تئوری موسیقی و هنرهای زیبا ارائه می‌دهد. تمام دروس آموزشی MIT در حوزه OCW، شامل تدریس صوتی و تصویری، شبیه‌سازی‌های تعاملی و کتاب‌کارهای آنلاین بوده و دارای تقویم‌ کاری، رئوس مطالب، امتحان و ابزارهای کمکی می‌باشد. MIT همچنین با سازمان‌های زیاد دیگری برای ارائه ترجمه‌ی دروس به هفت زبان همکاری می‌کند. تمام این دروس را می‌توان در قالب یک بسته دانلود کرد.
در پایان راه‌های بسیار زیادی برای استفاده‌ی خوب و مفید از گوشی‌ها هست که ما فقط به چند مورد از آنها اشاره کردیم و همین تلگرام که بیش از چند ملیون ایرانی را به خود مشغول کرده کانال‌های آموزشی فراوانی در خود دارد که از فلسفه گرفته تا امور شبکه و حتی بازاریابی را در آن تدریس می‌کنند و ما امیدواریم مخاطبان فخیم و اهل مطالعه‌ی پیام‌ما موبایل را نه وسیله‌ای مخرب برای چشم و وقت ودانش که وسیله‌ای کمک‌ آموزشی و در آینده‌ی نزدیک کتابخانه‌ی همراه خود بدانند.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *