پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | اخبار آبفا

اخبار آبفا





۲۹ دی ۱۳۹۴، ۱۱:۴۴

بیش از 8600 دستگاه کنتور خراب در استان کرمان تعویض شد
محمد طاهری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: به منظور کاهش آب بدون درآمد و همچنین جلوگیری از پرت آب و دقت در تعیین مصارف مشترکین از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه 8639 دستگاه کنتور خراب در استان کرمان تعویض شد. وی افزود: این تعداد کنتور خراب در شهرستان های بافت (276)، بردسیر (309)، بم (917)، جیرفت (417)، راور (151)، رفسنجان (548)، زرند (368)، سیرجان (1952)، شهربابک (469)، عنبرآباد (159) ،کرمان (2483) و کهنوج (590) تعویض گردید. مدیرعامل شرکت آبفای کرمان در ادامه بیان داشت: تعداد کنتورهای تعویض شده در 6 ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل ،1617 دستگاه افزایش داشته است. طاهری در پایان با اشاره به اینکه کنتور های خراب و انشعابات غیر مجاز یکی از عوامل پرت آب در استان می باشند یادآور شد : تعویض کنتورهای خراب علاوه بر اینکه از پرت بیش از اندازه آب و اثرات منفی آن بر تأسیسات آب رسانی جلوگیری می کند، شرایط لازم جهت کنترل مصرف و خدمات رسانی شایسته تر به مشترکین و شهروندان را نیز فراهم می نماید.

بیش از 512 هزار مترمکعب فاضلاب شهر کرمان جمع آوری شد
طی مهر ماه سال جاری 512237 مترمکعب فاضلاب شهر کرمان جمع آوری شد. هادی دهقانی مدیر بهره برداری فاضلاب شهر کرمان گفت: طی ماه گذشته ورودی فاضلاب به تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمان 512237 مترمکعب مترمکعب و حجم فاضلاب تصفیه شده در این مدت 501992 مترمکعب می باشد. دهقانی در ادامه افزود: همچنین در این مدت 212 مورد آزمایش در آزمایشگاه تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمان انجام گرفت .گفتنی است حجم فاضلاب جمع آوری شده در مهر ماه نسبت به شهریور ماه 16285 متر معب افزایش داشته است.

بهای آب باید قانونمند شود
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: بهای آب باید تعریف و قانونمند شود و تاکنون آب به صورت ارزان در اختیار همگان قرار گرفته است. به گزارش ایرنا حسین آذین در نشست شورای حفاظت از منابع آب که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد افزود: برای تولید یک کیلوگرم هندوانه تا 500 متر مکعب آب مصرف و در بازار 200 تا 300 تومان عرضه می شود . وی خاطرنشان کرد: سال هاست که شهرستان رفسنجان به بحران آب گرفتار شده است .وی گفت: 85 درصد منابع آبی در کشور استفاده شده و ایران در حوزه برداشت آب از سفره های زیرزمینی در دنیا بعد از مصر قرار دارد .نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در ماده 11 قانون اساسی حفظ، نظارت و اجازه بهره برداری از منابع آبی به دولت واگذار شده و باید سیاست گذاری شود که در این راستا یکی از تبصره های این قانون بسته شدن قنوات است و آموزش صحیح استفاده از منابع آبی به عامه مردم نیز در این قانون آمده است .وی افزود: برخی کارشناسان معتقدند که 30 درصد باغات اضافی هستند و باید به جای آنها کشت گلخانه ای صورت گیرد لذا تغییر الگوی کشت مناسب کم آبی باید به تایید برسد که هنوز این امر محقق نشده است. آذین با بیان اینکه در کشور 750 هزار حلقه چاه کشاورزی وجود دارد خاطرنشان کرد: از این تعداد 350 هزار حلقه چاه غیر مجاز است که باید تعیین تکلیف شوند .وی نصب کنتور هوشمند بر موتورپمپ های کشاورزی را در کنترل برداشت از منابع آبی زیر زمینی مفید دانست و گفت: آب کشاورزی قیمت ندارد و دولت به دنبال این است که قیمت آب را تعیین کند و بواسطه این قیمت به کشاورزان آب ارائه دهد و اگر در کشاورزی به صرفه نیست این آب می تواند به بخش صنعت واگذار شود .

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

، ،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *