پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خواص و فواید پزشکی دارچین

خواص و فواید پزشکی دارچین





۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۰۹

خواص و فواید پزشکی دارچین
دارچین (cinnamon) یکی از ادویه‌های مشهور است، که در تعداد زیادی از خوراکی ها استفاده می‌شود. اما در طب سنتی این خوراکی فقط ادویه نبوده و خواص و فواید درمانی نیز دارد. دارچین به دودسته دارچین سیلان (در آمریکای جنوبی می‌روید) و دارچین سنا (یا دارچین چینی که در جنوب آسیا می‌روید) تقسیم می‌شود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می‌شد. برطبق تحقیقات جدید ثبت شده در کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده آمریکا، دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی و بی‌اشتهایی استفاده می‌شود. همچنین به گفته مرکز دیابت انگلستان، دارچین می‌تواند قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 کاهش دهد، هرچند که تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا نیاز است. سایر موارد عبارتست از:
عفونت های قارچی: برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می‌تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.
دیابت: دارچین می‌تواند سطح قند و چربی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشد. محققان معتقدند مصرف روزانه 6 گرم دارچین می‌تواند به کاهش گلوکوز سرمی، تری‌گلیسیرید و کلسترول خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک نماید. وجود دارچین در رژیم غذایی افراد دیابتی می‌تواند به کاهش اثرات جانبی دیابت و بیماری های قلبی کمک نماید.
بیماری آلزایمر: برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می‌تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.
اچ آی وی: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که دارچین می‌تواند بصورت بالقوه ضد ویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین علیه ویروس اچ آی وی 1 و 2 نوع چینی (سنا) آن می‌باشد.
بیماری ام اس (Multiple Sclerosis): دارچین می‌تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می‌شوند، مصرف شود.
کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب: رژیم غذایی پر دارچین می‌تواند اثرات منفی خوراکی های پرچربی را کاهش دهد.
*میزان مصرف توصیه شده دارچین
بعضی از محققان مصرف روزانه 2 تا 4 گرم پودر دارچین را توصیه می‌نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین 1 تا 6 گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین می‌تواند مسموم کننده باشد.
*ارزش غذایی دارچین
بر طبق دپارتمان کشاورزی ایالات متحده، 10 گرم دارچین حاوی:
24.7 کیلوکالری انرژی،0.12 گرم چربی،8.06 گرم کربوهیدرات و0.4 گرم پروتئین می‌باشد.
*خطرات و تداخلات دارویی دارچین
عوارض جانبی: معمولا دارچین اثرات جانبی خاصی ندارد. مصرف دارچین در بعضی از افراد باعث واکنش های آلرژیکی می‌شود. همچنین مالیدن دارچین برروی پوست می‌تواند باعث سرخی و التهاب پوست شود.
تداخلات دارویی: دارچین ممکن است با داروهای آنتی بیوتیک، دیابت، رقیق کننده خون، داروهای قلبی و بعضی دیگر از داروها تداخل داشته باشد، در اینباره با پزشک خود مشورت نمایید.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *