معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی:افزیش مصرف گاز موجب استفاده از سوخت دوم در نیروگاه ها شد
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی:
افزیش مصرف گاز موجب استفاده از سوخت دوم در نیروگاه ها شد
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، با بیان اینکه خاموش كردن روشناییهای غیرضروری در سطح شهرها و جادهها باید با جدیت ادامه یابد، گفت: به دلیل برودت هوا، رشد مصرف گاز بیشتر از میزان پیشبینی شده بوده و به همین دلیل در برخی از نیروگاهها مجبور به استفاده از سوخت دوم شدهایم. بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، همایون حائری در جلسه ویدئوکنفرانسی ستاد مدیریت سوخت نیروگاهها، صنایع و مدیریت مصرف انرژی (گاز و برق) كشور که با حضور مدیرعامل توانیر و مدیران عامل شركتهای برق منطقهای و توزیع سراسر كشور با هدف تاثیرگذاری در مصرف سوخت نیروگاهی برگزار شد، با توجه به تجربه دو هفته گذشته، بر لزوم هماهنگیهای بیشتر در میان دستگاههای مسئول تاكید کرد.
او این جلسه را نشستی تعاملی با هدف كمك به كاهش مصرف گاز كشور برشمرد و ضمن دعوت از مردم برای صرفهجویی در مصرف گاز به منظور تامین سوخت مورد نیاز نیروگاهها گفت: به دلیل برودت هوا، رشد مصرف گاز بیشتر از میزان پیشبینی شده بوده و به همین دلیل در برخی از نیروگاهها مجبور به استفاده از سوخت دوم شدهایم.
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به این كه صنعت برق در تابستان كار بزرگی در كنترل پیک انجام داد، خاطرنشان كرد: نتیجه همه فعالیتها باعث شد كه رشد پیک در تابستان امسال به یك درصد كاهش یابد. او ادامه داد: با كاهش رشد پیک در نهایت هزینههای سالانه كاهش و سرمایهگذاریها به سمت زمینههای زیرساختی دیگر سوق پیدا كرد.
به گفته معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، این تجربهای بود كه در كارنامه مدیران صنعت برق ثبت شد و بر اساس این تجربه نیز مقرر شد كه در تعامل با مسئولان استانی و همكاران وزارت نفت و شركت گاز، مدیریت مصرف انرژی را داشته باشیم تا همكاران شركت گاز بتوانند گاز رسانی به مشتركان خانگی را بدون مشكل داشته باشند.
او همچنین در خصوص كاهش روشناییها نیز با تصریح اینكه ما روشناییهای غیرضروری را كاهش میدهیم و روشناییهای ضروری باقی میماند، خاطرنشان كرد: كنترل روشناییهای غیرضروری به خودی خود نشانگر آن است كه ما برای برطرف کردن مشکلات نیازمند مدیریت مصرف هستیم.
حائری ادامه داد: روشناییهای غیرضروری باعث میشود كه منابع سوخت ما هدر رود، همچنین دستگاههای اداری نیز باید از روشن نگه داشتن سیستمهای گرمایشی پس از ساعات كاری بپرهیزند.
او تاكید كرد: با مجموع اقدامات باید مصرف سوخت نیروگاهها تا 10 میلیون لیتر در روز كاهش یابد.
ارسال پاسخ