خبر





۶ دی ۱۳۹۴، ۲۲:۴۵

کسب تندیس طلایی دوازدهمین کنفرانس روابط عمومی توسط روابط عمومی مس منطقه کرمان
روابط عمومی مس منطقه کرمان تندیس طلایی دوازدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران را در موضوع انتشارات از آن خود کرد. دوازدهمین کنفرانس بین المللی روابط عمومی ایران، یکشنبه ششم دیماه در سالن همایش‌های هتل المپیک برگزارشد. در این کنفرانس که صبح یکشنبه با حضور دکتر آشنا مشاور رییس جمهور، حجت الاسلام شهیدی رییس بنیاد شهید، دکتر مظاهری رییس کنفرانس و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شد، محمدرضا رجب پور رییس روابط عمومی مس سرچشمه به نمایندگی از مس منطقه کرمان تندیس طلایی کنفرانس را دریافت کرد.

ابراز تمایل عمانی‌ها برای ساخت بیمارستان و هتل در کرمان
دبیر هیات رییسه اتاق کرمان که در قالب هیات تجاری ایران به همراه جمعی از بازرگانان کشور به عمان سفر کرده بود از ابراز تمایل عمانی‌ها برای همکاری با کرمان در مسایل اقتصادی و به خصوص حوزه سلامت خبر داد. به ایسنا مهدی سیاوشی با اعلام این خبر گفت: 60 نفر از اعضای اتاق‌های سراسر کشور و فعالان اقتصادی حوزه های مختلف از جمله نفت و گاز، مصالح ساختمانی، خدمات فنی و مهندسی و گردشگری در این هیات حضور داشتند. عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان، با اشاره به استقبال خوب عمانی‌ها از هیات ایرانی، افزود: در این سفر از امکانات و شرایط حمل بار در بنادر عمان به ویژه بندر دوقم که در حال تبدیل شدن به بندر آزاد است، بازدید به عمل آمد. وی به برگزاری میزهای مشترک تجار و بازرگانان دو کشور و مذاکرات انجام شده ایشان در چند حوزه اشاره و بیان کرد: فعالان اقتصادی استان کرمان نیز در حوزه های سنگ، تجارت پسته و موادغذایی در این هیات حضور داشتند. سیاوشی، از جمله مذاکرات مهم بازرگانان کرمانی را در بخش احداث بیمارستان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر برخی عمانی‌ها برای دریافت خدمات درمانی به ویژه در بخش قلب و چشم، به ایران سفر می کنند؛ به همین دلیل در چند ملاقات، بر احداث بیمارستان و ارایه خدمات درمانی توسط پزشکان ایرانی در عمان تاکید شد و حتی یک گروه عمانی پیشنهاد احداث و تجهیز یک بیمارستان در این کشور و اجاره آن به پزشکان ایرانی را مطرح کرد. دبیر هیات رییسه اتاق کرمان، ادامه داد: احداث بیمارستان های 30 تختخوابی در مسقط و 200 تختخوابی در کرمان را به عمانی‌ها پیشنهاد دادیم که بر اساس آن ابتدا بیماران عمانی در بیمارستان کوچک مسقط معاینه می‌شوند و در صورتی که نیاز به جراحی و یا دریافت خدمات پیشرفته‌تر داشتند، به کرمان سفر می کنند. وی با بیان اینکه در حال حاضر خط پروازی مستقیم از مسقط به کرمان وجود ندارد و با احداث بیمارستان های مذکور، این پرواز مستقیم نیز می‌تواند ایجاد شود، اظهار کرد: در تفاهم با یک گروه عمانی مقرر شد پزشکان ایرانی سه روز در ماه برای معاینه بیماران در مسقط حضور یابند و در صورتی که این بیماران به عمل جراحی نیاز داشتند، به کرمان اعزام شوند. سیاوشی، با اشاره به اینکه تا هنگام احداث این بیمارستان ها می توان از بیمارستان مجهز ایران در دبی استفاده کرد، خاطرنشان کرد: با راه اندازی بیمارستان توسط عمانی ها و حضور بیشتر بیماران این کشور در استان، می‌توان زمینه احداث یک هتل در کرمان را فراهم کرد.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

، ، ،





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

پنج موزه و هفت بنای تاریخی فارس در انتظار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی

پنج موزه و هفت بنای تاریخی فارس در انتظار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی

نشانه‌های نجومی پیش از استون‌هنج آشکار شد

کشف تازه باستان‌شناسی در بریتانیا

نشانه‌های نجومی پیش از استون‌هنج آشکار شد

ارتقای جایگاه گردشگری در نظام حکمرانی کشور

میراث فرهنگی و گردشگری

ارتقای جایگاه گردشگری در نظام حکمرانی کشور

ظرفیت مشترک صنایع دستی و میراث تاریخی برای رونق توریسم فارس

پیوند هنر و گردشگری؛

ظرفیت مشترک صنایع دستی و میراث تاریخی برای رونق توریسم فارس

توافق دو استان برای توسعه کریدور گردشگری ریلی اردبیل–مشهد

توسعه زیرساخت‌های گردشگری

توافق دو استان برای توسعه کریدور گردشگری ریلی اردبیل–مشهد

سیاست‌گذاری گردشگری در دو راهی شعار و برنامه

به بهانه سفر وزیر میراث‌فرهنگی به نصف‌جهان

سیاست‌گذاری گردشگری در دو راهی شعار و برنامه

خانه، مفهومی که آن را گم کردیم |پیـام ما

تأسیس بوم‌گردی چه الزاماتی دارد؟

خانه، مفهومی که آن را گم کردیم |پیـام ما

جهانی‌شدن روستاها در میانه جنگ |پیام ما

هشت روستای ایران برای ثبت در فهرست دهکده‌های برتر گردشگری دنیا نامزد شده‌اند اما چشم‌انداز توسعه پایدار پس از ثبت جهانی روستاها همچنان مبهم است

جهانی‌شدن روستاها در میانه جنگ |پیام ما

سرمــایه‌گذار گـراند هتل کیست؟ | پیـام ما

ابهام در واگذاری و سرنوشت هتل تاریخی قزوین

سرمــایه‌گذار گـراند هتل کیست؟ | پیـام ما

صنایع‌دستی در بحران؛ مروری بر تیترهای پیام ما در ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

محیط‌زیست در آتش جنگ

صنایع‌دستی در بحران؛ مروری بر تیترهای پیام ما در ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

بیشترین نظر کاربران