هشدار درباره پیامدهای دوقطبی‌سازی اجتماعی

ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی





ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۰۳

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، با هشدار نسبت به پیامدهای دوقطبی‌سازی در جامعه، بر ضرورت حفظ وحدت، امید و آرامش اجتماعی تأکید کرد و گفت همه بانوان، فارغ از نوع پوشش، قابل احترام هستند و بخش مهمی از سرمایه اجتماعی کشور در میان آنان قرار دارد.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان با بیان اینکه تمام تیپ‌های مختلف حاضر در تجمعات قابل احترام هستند، اظهار کرد: در شرایط کنونی نباید اجازه دهیم هیچ شکافی در انسجام ملی ایجاد شود. وی تأکید کرد بخش مهمی از سرمایه اجتماعی در میان بانوانی است که با حجاب‌های متنوع در صحنه‌های اجتماعی حضور دارند و نباید تصوری نادرست نسبت به آنان شکل گیرد. به گفته او، بسیاری از بانوانی که در جنگ‌های اخیر از جمله جنگ ۱۲ روزه و رمضان شهید شدند، پوششی متفاوت از حجاب رسمی داشتند و این موضوع نباید موجب قضاوت یا تقسیم‌بندی مردم شود.

به گزارش پیام ما و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، حجت‌الاسلام پورذهبی روز سه‌شنبه ۱۵ اردیبهشت با اشاره به حضور گسترده زنان در تجمعات شبانه گفت: آن بعثتی که رهبر شهید انقلاب از آن سخن گفته بودند، امروز در میان بانوان جلوه‌گر شده است. او افزود که تمایلی ندارد بانوان را بر اساس نوع پوشش یا سبک زندگی از هم تفکیک کند، زیرا همه آنان با دلسوزی و علاقه در تجمعات شرکت می‌کنند و می‌توان آنان را دوستدار کشور و اسلام دانست.

پورذهبی در ادامه خاطرنشان کرد: برخی افراد از پشت تریبون‌ها، بدحجابان را مخالف قرآن معرفی می‌کنند که چنین مواضعی غیرضروری و آسیب‌زا است و می‌تواند موجب دوقطبی‌سازی در جامعه شود. به گفته او، شبکه‌های معاند در انتظار چنین لغزش‌های زبانی و رفتاری هستند تا از آن برای تخریب انسجام ملی استفاده کنند. وی تأکید کرد باید تنوع حجاب را پذیرفت، زیرا تفاوت در سبک زندگی یا نوع پوشش به معنای بی‌توجهی به مبانی دینی نیست. حتی در خانواده‌های مذهبی گاهی فرزندان با حجاب متفاوتی دیده می‌شوند، بنابراین نباید این تفاوت‌ها را تهدید تلقی کرد، بلکه باید با اقدامات فرهنگی آن را سامان داد.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان سه مؤلفه «امید»، «وحدت» و «آرامش» را اساس پایداری جامعه دانست و گفت: تریبون‌داران و مسئولان باید بیش از هر چیز در پی تقویت این سه اصل باشند. وی افزود: ما نمی‌توانیم تمام مشکلات اقتصادی یا جنگ را حل کنیم، اما توان افزایش امید در جامعه را داریم. بخش زیادی از مردم با وجود سختی‌ها همچنان به آینده و انقلاب امیدوارند.

پورذهبی در پایان یادآور شد: بهتر است بر نقاط مشترک تأکید کنیم و آرامش جامعه را حفظ کنیم. موضوع حجاب یک مسئله دینی و ضروری است، اما پرداختن به آن باید در محافل فکری و علمی و فرهنگی صورت گیرد تا فضای عمومی جامعه در وضعیت کنونی مثبت و آرام باقی بماند.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

«بانک زمان» در ایران راه‌اندازی می‌شود؛ سازوکار تبادل رایگان خدمات بدون پول

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

اکنــــونِ جامعـه ما و امـکان روایـــــــــت

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

تجربه زیسته کودکان، بازنمایی رسانه‌ای و مراقبت‌های ضروری در روزهای جنگ

کودکـــــــــــان خط مقدم نیستند

برنج گـــــــران می‌شـــــود؟

گزارش «پیام ما» از وضعیت بازار برنج در گفت‌وگو با سفیر ایران در فائو و منابع آگاه

برنج گـــــــران می‌شـــــود؟

سپیدپوشان ناراضــی

وقتی تعرفه‌گذاری پرستاری به بی‌عدالتی دامن می‌زند

سپیدپوشان ناراضــی

شبیخون نخاله‌های جنگی

کارشناسان نسبت به پیامد تخریبی و آلودگی پایدار پسماندهای جنگی در منابع آب‌وخاک هشدار دادند

شبیخون نخاله‌های جنگی

کارگران خوزستان قربانیان سیاهی جنگ

«پیام ما» تأثیر جنگ بر شرایط کارگران خوزستان را بررسی می‌کند

کارگران خوزستان قربانیان سیاهی جنگ

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

هشدار جوی برای شمال خلیج فارس

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

سرنوشت نامعلوم فرش‌های دستباف مسجد نصیرالملک شیراز پس از جایگزینی با فرش‌های ماشینی

سرنوشت نامعلوم فرش‌های دستباف مسجد نصیرالملک شیراز پس از جایگزینی با فرش‌های ماشینی

نحوه تبدیل غرامت بیمه عمر به کمک هزینه برای بازنشستگان و وظیفه‌بگیران نیروهای مسلح

نحوه تبدیل غرامت بیمه عمر به کمک هزینه برای بازنشستگان و وظیفه‌بگیران نیروهای مسلح

بیشترین نظر کاربران

شکاف دستمزدها در دانشگاه

شکاف دستمزدها در دانشگاه