پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | پُست کرمان حرکت لاک پشتی دارد

پُست کرمان حرکت لاک پشتی دارد





۶ بهمن ۱۳۹۴، ۸:۵۵

خاطرات و فعالیت های محمد صنعتی با نظری به تحولات و رخدادهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی کرمان در هفت دهه اخیر
پُست کرمان حرکت لاک پشتی دارد
بخش پنجاه و دو

در این قسمت از خاطرات و فعالیت‌های آقای صنعتی، مروری خواهیم داشت بر اهم فعالیت‌های دومین دوره انجمن شهرستان کرمان که در مطبوعات منعکس گردیده است.

بررسی چگونگی انجام طرح‌های تصویبی سال قبل انجمن
در گزارش آذر ماه روزنامه کیهان در مورد جلسه انجمن شهرستان کرمان آمده است: «جلسه انجمن شهرستان کرمان به ریاست آیت‌اللهی موسوی و شرکت کلیه اعضاء تشکیل شد. در آغاز جلسه به دنبال مذاکرات جلسه قبل در زمینه بررسی چگونگی انجام طرح‌های تصویبی سال قبل انجمن فهرست کلیه طرح-های تصویبی وسیله جلیل مظهری یکی از نمایندگان انجمن شهرستان قرائت و نظر نمایندگان در مورد چگونگی انجام هر طرح خواسته شد.
در پایان این طور استنباط گردید که تعداد زیادی از مجموعه طرح‌های تصویبی برای بخش‌ها و روستاها و خود شهر کرمان به شرح زیر تا کنون انجام نشده و علت آن معلوم نیست. تکمیل شبکه آب‌رسانی ماهان با بودجه 300 هزار تومان، ساختمان پارک شهر کرمان با بودجه 150 هزار تومان، راه ابراهیم‌آباد، احمدآباد و تقی‌آباد زرند با بودجه 100 هزار تومان، راه زرند به محمدآباد، رحمت آباد، دهنویه، فیاض، شاه جهان باد واسط نیمه تمام، ساختمان شش حمام در روستاهای دهنو سیریز، حتکن، باب گهر، زرندوئیه، آب آباد، یزدان آباد، داهوئیه از بخش زرند با بودجه 300 هزار تومان، آسفالت خیابان وسط باغین با بودجه 300 هزار تومان که فقط چند جدول نصب که آن هم وسیله اتوموبیل‌ها کنده شده‌اند. لوله‌کشی آب روستاهای ده علی، جلال‌آباد، تقی‌آباد، یوسف‌آباد، اسماعیل‎آباد، از بخش راور با بودجه 500 هزار تومان، جاده‌سازی خورند، تاشک در راور با بودجه 300 هزار تومان، راه عرب‌آباد، سکنج، هنک از بخش ماهان با بودجه 500 هزار تومان، تأمین برق زنگی‌آباد با بودجه 370 هزار تومان (نماینده گلباف: متأسفانه در گلباف هیچ کار انجام نشده)، ساختمان استادیوم‌های ورزشی مراکز بخش راور، شهداد، زرند، ماهان و کوه بنان هر یک با بودجه 300 هزار تومان، تکمیل آب آشامیدنی راور با بودجه 300 هزار تومان، تکمیل کشتارگاه کرمان با بودجه یک میلیون تومان، آسفالت خیابان‌ها و میادین جوپار با بودجه 500 هزار تومان، آسفالت خیابان کوی فرهنگیان کرمان با بودجه یک میلیون تومان، تکمیل چاه شماره 2 حوزه عمرانی زنگی‌آباد، پارک جنگلی مقابل ذوب آهن با بودجه 280 هزار تومان، راه‌سازی عرب‌آباد ـ بم، تأمین آب آشامیدنی اختیارآباد، شرف‌آباد از بخش حومه، ساختمان حمام چهار دوش هوتک، حمام دو دوش کتکوئیه زرند، آسفالت جاده کرمان، شرف‌آباد، حمام کجکین از بخش حومه، راه گلباف بید با بودجه 500 هزار تومان که قسمت عمده آن نیز از محل 35 هزار تومان خودیاری اهالی این منطقه انجام گردیده است.
به دنبال قرائت این اقلام از طرح‌های انجام نشده تصویبی سال قبل، رییس انجمن براساس پیشنهاد نمایندگان اعلام نمود: مادام که تکلیف چگونگی انجام این طرح‌ها از طرف سازمان‌های مسئول روشن نشود انجمن از طرح تصویب بودجه عمرانی 430 میلیون ریالی سال 1355 خودداری خواهد نمود.آن گاه صنعتی دبیر انجمن شهرستان اظهار داشت: همان طور که همکاران استحضار دارند سال گذشته هیئتی جهت رسیدگی به کار ساختمان یک مجتمع آموزشی در کوی جنگل قائم کرمان با بودجه 120 میلیون تومان برای پذیرش 2 هزار دانشجو به کرمان آمدند و انجمن شهرستان نیز تعهد نمود چنانچه زمین بالای جنگل قائم برای احداث این مجتمع مناسب نباشد در نقطه دیگری از شهر زمین مورد نیاز را تأمین و در اختیار این هیئت بگذارد. متأسفانه این مسئله در بوته فراموشی قرار گرفت و اخیراًَ نیز شایع شده که یک دانشسرای هنر با بودجه 75 میلیون تومان در همان محل جنگل قائم ساخته خواهد شد. از این به بعد منتظر می‌مانیم کار این دانشسرا به کجا می‌انجامد …» (3).
در گزارش روزنامه کیهان از این جلسه انجمن شهرستان کرمان، اهم مسایل ذکر شده بدین ترتیب آمده است: «برای اجرای برنامه‌های عمرانی 140 میلیون تومان اعتبار می‌خواهیم، با وجود ترافیک سنگین و تصادفات خونین، از تعریض و آسفالت راه زرند ـ کرمان خبری نیست، مسئولانی که در اجرای برنامه‌ها کوتاهی کرده‌اند نباید از انتقاد وسایل ارتباط جمعی دلگیر شوند …
در این موقع آقای محمد صنعتی دبیر انجمن گفت: مطالبی راجع به برنامه‌های عمرانی که انجام نشده در جلسات انجمن مطرح شد، آقایان اعضای انجمن اطلاع دارید در جلسه‌ای که با حضور استاندار در خانه شهر تشکیل شد و درصد پیشرفت کارهای عمرانی قرائت شد از هر یک از مسئولین سوال شد ثابت گردید که تعدادی از برنامه‌ها اجرا نشده و تعدادی گفتند که 5 درصد آن انجام شده، تصدیق می‌کنید طرحی که 95 درصد آن انجام نشده باشد تا پایان سال به انجام نمی‌رسد و همین امر باعث اعتراض آقای استاندار شد. بنابراین طرح انتقاد در این انجمن که یک پارلمان محلی است و انعکاس آن در جراید و رادیو و تلویزیون نه تنها بد نیست بلکه کار بسیار شایسته‌ای است و همین امر باعث می‌شود قصور و مسامحه از بین برود و کاری چون راه زنگی‌آباد که 9 ماه قبل باید شروع می‌شد دو روز قبل شروع نمی‌شد.
سپس از نمایندگان مطبوعات که از روی کمال بی نظری در انعکاس حقایق و انتقادات اقدام می‌کنند و از مسئولین رادیو و تلویزیون تشکر کردم و گفتم: ما اعضای انجمن شهرستان کرمان بنا به وظیفه‌ای که به عهده داریم و در مقابل قسمی که به قرآن مجید خورده‌ایم تا روزی که عهده‌دار این کار هستیم حقایق را می‌گوییم و نه تنها در ذکر حقایق رودربایستی به خرج نمی‌دهیم بلکه خودمان از نمایندگان مطبوعات دعوت می‌کنیم که بیایند و انتقادات را منعکس کنند و چون در برابر مردم احساس وظیفه می‌کنیم از رنجش و گله این و آن هم واهمه‌ای نداریم …» (5).
پُست کرمان حرکت لاک پشتی دارد
در جلسه اردیبهشت 1355، انجمن شهرستان کرمان، از وضعیت نابسامان اداره پست کرمان انتقاد گردید و ذکر شد: «در ادارات پست کرمان وضع مبادلات پستی رضایت‌بخش نیست و امانات پستی مردم با تأخیر زیاد به دست آن‌ها می‌رسد. این مطلب را محمد صنعتی دبیر انجمن شهرستان کرمان در جلسه این انجمن که به ریاست آیت‌اللهی موسوی تشکیل شده بود عنوان کرد.
وی عنوان نمود: یک بسته پستی بیش از یک سال در اداره پست کرمان مانده بود و تازه بعد از مراجعه و ارایه شماره بارنامه که مشخص کننده تاریخ ورود و خروج بسته از پست‌خانه بود، توانستم آن را دریافت کنم، آیا متصدیان ادارات باید این گونه به وظیفه خود عمل کنند؟»
وی در جلسه بعدی در تکمیل مطالبش به کادر ضعیف اداره پست استان کرمان اشاره کرد و گفت: «در نشست گذشته به اطلاع همکاران رساندم که یک بسته امانتی برای این جانب در تاریخ 7/ 1/ 1355 به اداره پست کرمان رسیده است و اداره پست در تاریخ 11/ 2/ 1355 (آن بسته را) به دست من رسانید، در حالی که فاصله دفتر پست تا محل کار من بیش از 500 متر نیست! این حرکت لاک پشتی پست‌خانه را برای چه کسی باید بازگو کنم؟ وی در ادامه اضافه کرد:
جالب‌تر این که اداره کل پست در نامه‌ای که به انجمن شهرستان فرستاده، موضوع را به نحو دیگری جلوه داده چون در تاریخ اطلاعیه هم اشتباهی کرده بودند که ندیده گرفتیم ولی اکنون اداره پست می‌گوید؛ امانت مربوط به 7/ 1/ 1355 نبوده و مربوط به 7/ 2/ 1355 بوده است که ما در این زمینه انتقادی نکردیم، بلکه گفتیم یک اطلاعیه از دفتر اداره پست تا محل کار من بیش از 25 روز طول کشید که امیدواریم مسئولین پست متوجه شده باشند با ارسال این نامه خودشان حرکت لاک پشتی کار پست را تأیید کردند.
ادامه این جلسه انجمن شهرستان با بررسی بعضی نیازهای مردم پایان یافت» (6).

پی نوشت:
(1) ـ روزنامه کیهان، سه‌شنبه 25 آذر 1354، شماره 9739.
(2) ـ. همان، دوشنبه 1 دی 1354، شماره 9743.
(3) ـ همان، سه‌شنبه 25 آذر 1354، شماره 9739.
(4) ـ همان، شنبه 6 دی 1354، شماره 9747.
(5) ـ همان، شنبه 6 دی 1354، شماره 9747.
(6) ـ روزنامه آیندگان 3 خرداد 1355.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *