پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | اخبار آبفا

اخبار آبفا





۲۴ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۱۷

بحران آب یکی از بحران های مهم ده سال آینده کهنوج است
فرماندار کهنوج در دیدار با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان گفت: بحران آب یکی از بحران های مهم ده سال آینده کهنوج است. فرماندار کهنوج در آئین تودیع و معارفه رئیس آبفا کهنوج که باحضور مهندس طاهری مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان در محل فرمانداری برگزار شد ، با اشاره به بحران آب ، کاهش سطح کشت محصولات محصولات کشاورزی را حاصل عدم مدیریت برمنابع آبی عنوان کرد و گفت:دراثر خشکسالی سطح سفره های زیر زمینی درکهنوج به شدت کاهش یافته است . فرماندار کهنوج بحران آب را درکهنوج جدی عنوان کرد و گفت : اگر نتوانیم آب را مدیریت کنیم همه کشاورزان ضررخواهند کرد.
سید محسن صمدانی دراین مراسم گفت : بنا به دستور استاندار محترم شورای حفاظت از منابع آبی در عملیاتی شدن طرح پلیس آب و مدیریت آب و مدیریت صرفه جویی آب درکهنوج تشکیل شده است .وی با اشاره به طرح خیلی خوب پلیس آب توسط استاندار کرمان ، افزود : این طرح یک راهبرد مهم و اولویت دار در استان و کشور است که به مدیریت آب کمک بزرگی خواهد کرد .سید محسن صمدانی کشت اضافه را حاصل عدم مدیریت آب برمنابع آبی عنوان کرد و افزود : سیزده هزارمشترک آب درکهنوج وجود دارد .رئیس شورای کشاورزی کهنوج همه آحاد جامعه را به لزوم مصرف بهینه از این نعمت خدادادی توصیه کرد و افزود : ای سی آب از ۱۴۰۰ به ۱۰۰ رسیده است.
وی از اجرای آبیاری تحت فشار ۱۱۰۰۰ هزار از هکتار اراضی کشاورزی کهنوج خبر داد .صمدانی بحران آب رایکی از بحرانهای ۱۰ سال آینده کهنوج عنوان کرد و اظهارداشت : ماهمه پشتوانه متولیان آب هستیم که باید آب را مدیریت کنیم. دراین مراسم طی آئینی رضا بهرامی به رئیس امور آب کهنوج معرفی و از زحمات مشایخی مدیرسابق آبفا کهنوج تقدیر شد.

رفسنجان سالانه ۱۳۰ میلیون مترمکعب بیلان منفی آب دارد
فرماندار رفسنجان با اشاره به خشکسالی در این شهرستان گفت: در دشتهای رفسنجان با ۱۳۰ میلیون مترمکعب برداشت منفی آب مواجه هستیم.
به گزارش مهر، حمید ملانوری در جلسه شورای اداری این شهرستان با تاکید برتداوم خشکسالی در رفسنجان گفت: نمی توان به رفسنجان اشاره کرد و به کشاورزی و مشکلاتی که خشکسالی ایجاد کرده است توجه نکرد. وی تصریح کرد: برای رفع این مشکل استفاده بهینه از آبهای در دسترس را در دستور کار قرار دادیم اما با این وجود همچنان برداشت منفی آب وجود دارد و سالانه به میزان قابل توجهی از سطح آبهای زیر زمینی شهرستان رفسنجان کاهش می یابد. ملانوری ادامه داد: سالانه ۵۷۰ میلیون مترمکعب آب از دشتهای رفسنجان برداشت می شود اما ورودی آب ۴۴۰ میلیون مترمکعب است و این یعنی با کمبود آب جدی مواجه شده ایم.
وی تصریح کرد: در ایام فصل جاری و در زمستان با آموزش کشاورزان شاهد خاموش شدن چاههای کشاورزی هستیم و سعی می کنیم بخشی از این برداشتهای منفی را جبران کنیم. وی خواستار توجه مسئولان و کشاورزان این شهرستان به آبیاری مکانیزه شد و ادامه داد: باید آبیاری سنتی را فراموش کنیم و به سمت کشاورزی مدرن برویم تا بتوانیم قابلیتهای ویژه اقتصادی رفسنجان را حفظ کنیم.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *