پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | کلینیک زیبایی - پزشکی پیام ما

کلینیک زیبایی – پزشکی پیام ما





۲۴ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۲۹

در این ستون قصد داریم پاسخ سوالات پزشکی خوانندگان مان را در زمینه های مختلف پزشکی بدهیم. همچنین توصیه های مهم سلامتی را از زبان خود پزشکان داشته باشیم.
خوانندگان محترم لطفا سوالات خود را در رابطه با تمام رشته های تخصصی پزشکی را به شماره 10009353412500 پیامک کنید تا از طریق دکتر صفا با پزشکان متخصص حاذق شهرمان در میان گذاشته و پاسخ را در این ستون چاپ کنیم.
شماره تلفن مطب دکتر صفا: 32478203
www.drsafa.org
با پیوستن به کانال تلگرام مرکز پزشکی زیبایی دکتر صفا از مهمترین و جدیدترین خدمات زیبایی این مرکز مطلع شده و از خدمات مشاوره رایگان و انلاین بهره ببرید.
Telegram.me/safacenter

6633…0937
دختری 15 ساله هستم.‌ می‌خواستم بدانم صفحه رشد قدی دختران تا چه سنی باز است؟
پاسخ: حداکثر سرعت رشد در دو سال اول زندگی است و بعد از آن سرعت رشد کاهش پیدا‌ می‌کند و سالانه حدود 6 سانتی‌متر‌ می‌شود. در زمان بلوغ هم دوباره شاهد جهش رشدی هستیم تا اینکه صفحه رشد بسته شود. زمان بسته شدن صفحه رشد در دخترها معمولا بین 15 تا 17 سالگی و در پسرها بین 16 تا 18 سالگی است. بعد از بسته شدن صفحه رشد افزایش رشد قدی دیگر اتفاق نمی‌افتد. در مواقعی که طول قد کوتاه و فرد در شرف بلوغ باشد،‌ می‌توان با استفاده از داروهایی بلوغ را به تعویق انداخت تا فرصت کافی برای رشد قدی داشته باشد. برای اینکه مشخص شود صفحه رشد باز است یا خیر باید از ناحیه مچ دست‌ها یا زانوها عکسبرداری کرد. رشد قدی افراد معمولا به ژنتیک ارتباط دارد. بچه‌هایی که پدر و مادرشان قدکوتاه هستند ممکن است قد کوتاه شوند. همچنین اگر پدر و مادرها قدبلند باشند احتمال اینکه بچه‌ها قدبلند شوند، خیلی بیشتر است. افراد‌ می‌توانند تا حدودی رشد قدی خود را محاسبه کنند. برای این کار باید معدل قد پدر و مادرشان را اگر پسر هستند به علاوه عدد 5/6 و اگر دختر هستند منهای عدد 5/6 کنند. عددی که به دست‌ می‌آید قد حدودی آنها را نشان‌ می‌دهد.
4319…0936
ناخن‌های دستم خیلی ضعیف هستند و به محض اینکه کمی بلند‌ می‌شوند،‌ می‌شکنند به همین دلیل مجبورم آنها را همیشه کوتاه نگه دارم. آیا برای این مشکل راه‌حلی وجود دارد؟
پاسخ: مصرف مکمل بیوتین‌ می‌تواند برای شما کمک‌کننده باشد.
6281…0937
دختر 13ساله‌ام فاقد اعتماد به نفس است. واقعا عذاب‌ می‌کشم، باید چه‌کار کنم؟
پاسخ: کمبود اعتماد به نفس علل مختلفی دارد. گاهی اوقات رفتارهای نامطلوب والدین و اعضای خانواده با کودکان موجب کاهش اعتماد به نفس آنها‌ می‌شود؛ برای مثال سرزنش، تحقیر و مقایسه کردن کودکان با هم همیشه منجر به کاهش اعتماد به نفس آنها‌ می‌شود بنابراین اگر در منزل رفتارهای نامطلوبی با فرزندتان می‌شود ابتدا باید آنها را اصلاح کنید. کودکان کم‌رو، خجالتی و منزوی هم معمولا به طور طبیعی اعتماد به نفس کمتری دارند.
هرچه مهارت‌ها و توانمندی‌های کودکان و نوجوانان بیشتر باشد بدیهی است که اعتماد به نفس‌شان هم بیشتر‌ می‌شود بنابراین توصیه‌ می‌شود فرزندتان را با توجه به علائق شخصی‌اش در کلاس‌های مختلف ثبت‌نام کنید تا مهارت‌های مختلفی یاد بگیرد. از طرف دیگر تشویق بجا و به‌موقع هم در افزایش اعتماد به نفس بسیار کمک کننده است. شما‌ می‌توانید مسئولیت‌هایی را به فرزندتان واگذار کنید که‌ می‌دانید از عهده آنها بر‌ می‌آید سپس به موقع او را تشویق کنید.
تمامی این راهکارها در کنار هم‌ می‌توانند به افزایش اعتماد به نفس فرزند شما کمک کنند.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین بازنشر