سایت خبری پیام ما آنلاین | در حاشیه

در حاشیه





۲۲ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۴۸

شهاب حسینی از سمت مشاور دبیر جشنواره فیلم فجراستعفا داد
شهاب حسینی بازیگر سینمای ایران در نامه سرگشاده درباره استعفای خود از سمت مشاور جشنواره فیلم فجر توضیح داد. متن نامه بدین شرح است: «پذیرش سمت مشاور دبیر جشنواره ی سی و چهارم فیلم فجر در خلال مشغله ی کاری ام، صرفا به این دلیل بود که تصور می کردم در این دوره، وجود نگاهی نو و اندیشه ای تازه موجب عدم تکرار اشتباهات گذشته و رفع نواقص دوره های قبل خواهد شد؛ چراکه در دوره های پیشین، وجود نواقص و اشتباهات بود که آن مهم را از ذات جشنواره بودنِ خود دور کرده و عملا آوردگاه حواشی بعضا تاسف بار نموده بوده است. اما متاسفانه، موضع گیری دبیر جشنواره ی سی و چهارم فیلم فجر در قبال فیلم «آشغال های دوست داشتنی» و اتلاق اصطلاحِ «معضل» به این اثر که با مجوز قانونی وزارت محترم ارشاد ساخته شده و طی چند دوره ی گذشته در محاق بدبینی و سیاه نگری قرار گرفته، امری قابل تامل بوده و نشانگر بطلان تصورات پیشین بنده است. این در حالی است که تهیه کننده و کارگردان فیلم آقای محسن امیر یوسفی صبورانه و بدون ایجاد حواشی، طی سه سال اخیر به لحاظ روحی، مادی و معنوی، فشار و خسارات زیادی را متحمل شده است. اینجانب، سید شهاب الدین حسینی به عنوان بازیگر فیلم مذکور در جهت کاهش معضلات دبیر محترم جشنواره فیلم فجر، بدین وسیله از سمت مشاور جشنواره ی سی و چهارم، اعلام انصراف و کناره گیری می نمایم. امید که یگانه یار متعال، دل های ما را به نور مهربانی و امید روشن گرداند.

خداحافظی بازیگر زن با تلویزیون
نفیسه روشن گفت: تصمیماتی گرفتم و دیگر نمی خواهم تا مدتی در آثار تلویزیونی بازی کنم، چرا که در این مدت آثار زیادی داشتم و تکرار بسیاری از آنها نیز در حال پخش از رسانه ملی است و همین باعث شده که به من بگویند چرا تا این اندازه در تلویزیون کار می کنم و این مهم باعث سوتفاهم شده است. وی ادامه داد: تقریبا همیشه سریال های مناسبتی بازی کردم که آثار پربیننده ای هم بوده اند که تکرار آنها زیاد پخش می شود. این بازیگر با بیان اینکه پیشنهاد کار سینمایی دارم، اظهار داشت: ولی برای ورودم در عرصه سینما باید کار فوق العاده حرفه ای و خاص باشد، چرا که همیشه ورود مهمتر از ماندن است. روشن خاطر نشان کرد: قصد دارم در نقش و ژانری متفاوت در سینما ظاهر شوم، چرا که نقش هایی که در تلویزیون داشتم به نوعی تکرار مکررات بوده است.

دلیل انفجار گوشی های همراه چیست؟
به دلیل استفاده از ماده شیمیایی «لیتیوم یون» در باتری تلفن های همراه بطور کلی خطر انفجار و یا آتش گرفتن وجود دارد. همچنین تنها وسیله ای که در باتری های تلفن همراه الکترودهای مثبت و منفی را از هم دور نگه می دارد به کارگیری یک «جداگر میکرومتر ۲۰» است. حال اگر باتری ها در هنگام تولید توسط ذرات خارجی آلوده شوند، یک واکنش زنجیره ای خطرناکی شکل می گیرد که یک اتصالی جزیی باعث می شود تمامی انرژی باتری در یکی از الکترودها قرار بگیرد که این خود می تواند منجر به انفجار گوشی همراه شود. همچنین اگر دمای باتری به بیش از ۱۵۰ درجه سلیسیوس برسد، می تواند عامل دیگری برای آتش گرفتن و یا انفجار باشد. بنابراین شارژ کردن گوشی همراه به هنگام خواب به هیچ وجه توصیه نمی شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *