پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | گردشگری از نفت ۱۳۰ دلاری سهمی نداشت چه برسد به حالا

گردشگری از نفت ۱۳۰ دلاری سهمی نداشت چه برسد به حالا





۲۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰

گردشگری از نفت ۱۳۰ دلاری سهمی نداشت چه برسد به حالا

رییس کمیسیون گردشگری اتاق ایران با انتقاد از عملکرد بخش دولتی در حمایت از صنعت آسیب‌دیده گردشگری گفت: گردشگری زمانی که نفت ۱۳۰ دلار بود هیچ کمکی دریافت نکرد. حالا که ۹۷ درصد مشاغل آن از کرونا آسیب دیده‌اند و برای اولین‌بار بعد از ۳۰ سال از دولت کمک خواستیم، جز ابراز شرمندگی چیزی نمی‌شنویم.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر عبدالملکی این صحبت‌ها را در جریان تشکیل کمیته گردشگری خلاق در کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد. باشگاه توسعه گردشگری خلاق یونسکو اواخر شهریورماه تشکیل شده بود و رییس آن در توضیح ماموریت این باشگاه گفته بود: کارشناسان این باشگاه براساس شاخص‌های مورد تایید یونسکو و سازمان جهانی گردشگری، تاسیسات گردشگری را ارزیابی و امتیازدهی کرده و بر پایه آن گواهی اهدا می‌کنند و در کنار آن، دوره‌های آموزشی با هدف ایجاد کسب‌وکارهای کوچک بر پایه گردشگری خلاق برگزار خواهد شد. اینک کمیته‌ای از آن باشگاه در کمیسیون گردشگری اتاق ایران تشکیل شده که درباره ضرورت آن گفته شده است: گردشگری خلاق راهبرد بخش خصوصی گردشگری است تا بدون اتکا به دولت با داشته‌های موجود گردشگری را گسترش دهند. علی‌اکبر عبدالملکی – رییس کمیسیون گردشگری اتاق ایران – پس از آن‌که حکم ریاست کمیته گردشگری خلاق را به سهند عقدایی داد، با بیان این‌که از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون، حدود ۹۷ درصد از مشاغل حوزه گردشگری آسیب‌دیده‌اند، گفت: دولت آن زمانی که روزانه ۳ میلیون بشکه نفت ۱۳۰ دلاری می‌فروخت به فکر توسعه زیرساخت‌های گردشگری نبود، نه هتل ساخت، نه ناوگان هوایی را گسترش داد و نه خودروهای مناسب توریست تهیه کرد. امروز هم که به خاطر کرونا، برای اولینبار در این ۳۰ سال از دولت کمک خواسته‌ایم، جز ابراز شرمندگی چیزی نمی‌شنویم. درحالی که مدام از اهمیت صنعت گردشگری و نقشی که این صنعت در کسب درآمدهای ارزی دارد، صحبت می‌شود.

سهند عقدایی ـ رییس کمیته گردشگری خلاق کمیسیون گردشگری اتاق ایران ـ نیز در این نشست گفت: در دهه ۹۰ ما شاهد دو دوره شدید رکود تورمی بوده‌ایم که در اقتصاد ایران بی‌سابقه است. در این شرایط که فعلا چشم‌اندازی برای پایانش نمی‌بینیم، راهبرد بخش خصوصی باید قطع امید از هرگونه حمایت دولتی و اتکا به داشته‌های موجود باشد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشترین بازنشر