پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۲:۴۷

لنوو پاداش ۱ میلیون دلاری برای طراحی بهترین ماژول موتو Z در نظر گرفت
موتورولا جدیدترین گوشی‌های هوشمند خود یعنی موتو Z و موتو Z فورس را با ویژگی ماژولار معرفی کرد. این شرکت اعلام کرده است که به ماژولی که از سوی توسعه دهندگان طراحی شود و از دیدگاه متخصصان این شرکت بهترین باشد، ۱ میلیون دلار پاداش می‌دهد. با معرفی موتو Z و موتو Z Force، موتورولا ویژن خود را برای آینده سخت افزاری گوشی‌های هوشمند به نمایش گذاشت. ماژول‌هایی که به راحتی از پشت به گوشی می‌چسبند و قابلیت‌های آن را افزایش می‌دهند.
به این قطعات اصطلاحا Moto Mods گفته می‌شود و ۴ عدد از آن‌ها تا زمان عرضه گوشی‌های جدید موتو Z آماده عرضه خواهند بود. Moto Mods در آینده نیز قابل استفاده هستند برای مثال اگر شما یک تقویت کننده صدای JBL بخرید پول خود را دور نریخته‌اید و اگر گوشی هوشمند خود را عوض کنید و بعدها نسل جدیدی از گوشی‌های موتورولا را بخرید باز هم می‌توانید از این ماژول استفاده کنید. با وجود این که این شرکت ایده‌های مفهومی زیادی برای تولید Moto Mods دارد با این حال از توسعه دهندگان دعوت کرده تا برای ساخت Moto Mods به این شرکت بپیوندند. کیت توسعه ماژولی نیز بزودی آماده می‌شود و از طریق developer.motorola.com در تابستان قابل خریداری خواهد بود. لنوو مدعی شده است که این کیت همه ابزارهایی که متخصصان لنوو برای توسعه ماژول‌ها استفاده می‌کنند را در اختیار دارد. اگر هم احیانا نیاز به کمک برای اجرای ایده خود داشته باشید، گروه سرمایه و پرورش استعدادهای لنوو (LCIG) مقداری سرمایه در اختیار شما قرار می‌دهد و اگر ایده شما واقعا خوب باشد حتی از سوی متخصصان لنوو به شما کمک فنی هم خواهد شد.اما اگر هنوز این‌ها شما را برای شرکت در این چالش مجاب نکرده است باید بگوییم که توسعه دهنده یا شرکتی که بهترین طرح ماژولی را از دید هیئت داوران لنوو تا ماه مارچ سال آینده میلادی ارائه کند، ۱ میلیون دلار پاداش دریافت می‌کند.

کشف الگوریتم جدیدی برای تصویرسازی سیاه چاله ها
سیاه‌چاله‌ها یکی از اکتشافات علم نجوم هستند که تا کنون توجه بسیاری از دانشمندان را به خود جلب کرده‌اند. تمامی تصاویری که تاکنون از سیاه‌چاله‌ها منتشر شده‌اند، تصاویری غیر واقعی و هنری از تصور این پدیده‌های نجومی بوده‌اند. یک فارغ‌التحصیل دانشگاه MIT به تازگی توانسته الگوریتمی برای بهتر نشان دادن ماهیت این پدیده‌ها ابداع کند. کیتی بومن (Katie Bouman) فارغ‌التحصیل دانشگاه MIT است که به تازگی به همراه تیم تحقیقاتی‌اش توانسته الگوریتمی ابداع کند که می‌تواند تصویری واقعی از یک سیاه‌چاله را نشان دهد. تمامی تصاویری که تا کنون از سیاه‌چاله‌ها منتشر شده‌اند (مانند تصویر این مطلب)، طراحی‌های هنری هستند که آن چیزی را نشان می‌دهند که افراد در مورد این پدیده‌های نجومی تصور می‌کنند.برای به تصویر کشیدن یکی از سیاه‌چاله‌های غول‌پیگری که در مرکز کهکشان ما قرار دارد، به یک تلسکوپ نیاز داریم که قطر لنز آن برابر با قطر سیاره‌ی زمین است. به طور حتم، ساخت چنین تلسکوپی ممکن نیست.
الگوریتم ارائه شده توسط این تیم تحقیقاتی، بازسازی مداوم تصاویر با کیفیت بالا نام دارد. نام انگلیسی این الگوریتم Continuous High-resolution Image Reconstruction using Patch priors و یا به اختصار، CHIRP است که تصاویر ارسال شده از تلسکوپ Event Horizon را به هم متصل می‌کند. تلسکوپ Event Horizon در واقع آرایه‌ای از تصاویر را از تلسکوپ‌های رادیویی مختلف در از سرتاسر جهان، جمع‌آوری می‌کند. این تلسکوپ‌ها توانایی نفوذ به گرد و غبارهای کهکشانی را دارند.
ستاره‌شناسان، این آرایه از تصاویر را به عنوان یک تلسکوپ بزرگ در اندازه‌ی کره‌ی زمین به صورت مجتمع مورد استفاده قرار می‌دهند. مشکل اصلی استفاده از این تصاویر، این است که تلسکوپ‌های مختلف این مجموعه، تصاویر را در زمان واحد دریافت نمی‌کنند، دلیل این اتفاق نیز گرد و غبار زیادی است که در فضای کهکشان وجود دارد.
الگوریتم CHIRP این تصاویر جمع‌آوری شده را فیلتر و اطلاعات ناقص آنها را نیز کامل می‌کند. با استفاده از این الگوریتم می‌توان تصویری کامل و واضح از سیاه‌چاله دریافت کرد. یکی از اعضای این تیم تحقیقاتی در مصاحبه‌ای اعلام کرده که بعد از اجرایی شدن این الگوریتم، دانشمندان می‌توانند ویدیوهایی از اجسامی که بوسیله‌ی سیاه‌چاله بلعیده می‌شوند ضبط کنند.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *