پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۱۲ بهمن ۱۳۹۴، ۱۸:۰۱

6میلیارد تومان برای اتمام پروژه آبرسانی جبالبارز نیاز است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمان از اتمام پروژه آبرسانی جبالبارز با هزینه ۶ میلیارد تومان خبرداد. محمد طاهری در بازدید اعضای کمیسیون عمرانی مجلس شورای اسلامی، معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و …از پروژه آبرسانی منطقه جبالبارز در جمع خبرنگاران در این شهرستان اظهارداشت: ایستگاه نخست پروژه آب جبالبارز است که از سفر مقام معظم رهبری به طول 27 کیلومتر خط انتقال با لوله فولادی آغاز شده است. وی بیان داشت: تاکنون 24 کیلومتر از این پروژه عملیاتی شده که یک مخزن جمع آوری، دو حلقه چاه حفر شده و باید تجهیز و برق رسانی شوند و تاجبالبارز یک هزارو 500 متر اختلاف ارتفاع و چهار مرحله پمپاژ داریم که ایستگاههای شماره یک و دو آماده بهره برداری است. طاهری افزود: از این پروژه سه کیلومتر خط انتقال، دو ایستگاه بین راهی وتجهیز چاهها باقی مانده است و تاکنون 7 میلیاردو 400 میلیون تومان هزینه شده است و بیش از 2 و نیم میلیارد تومان بدهی دارد. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمان با بیان اینکه 6 میلیارد تومان برای اتمام پروژه آبرسانی جبالبارز نیاز است، خاطرنشان کرد: 20روستا در مسیر از این پروژه بهره مند می شوند.

نزدیک به 41 کیلومتر
شبکه آبرسانی شهرستان سیرجان بازسازی شد
طی شش ماه نخست سال جاری شبکه آبرسانی شهرستان سیرجان به میزان 40 کیلومتر و 817 متر بازسازی شد. مجید میرشاهی مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت آب و فاضلاب شهرستان سیرجان گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه 40 کیلومتر و 817 متر شبکه آبرسانی شهرستان در شهرهای بلورد (1000 متر)، زیدآباد (1930 متر)، سیرجان (34512 متر)، نجف شهر (2770 متر) و هماشهر (605 متر ) بازسازی شد.
وی افزود: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از آب آشامیدنی به علت فرسودگی شبکه هدر می رود به همین علت از ابتدای سال جاری بازسازی شبکه فرسوده به صورت ویژه ای انجام می شود که این میزان بازسازی در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل که 12678 متر می باشد ، رشد قابل ملاحظه ای را نشان می دهد.

44 فقره انشعاب غیرمجاز
در شهرستان عنبرآباد تبدیل
به مجاز شد
طی 4 ماهه نخست سال جاری 44 فقره انشعاب غیرمجاز در شهرستان عنبرآباد تبدیل به مجاز شد. علی مشایخی مدیر امور آب شهرستان عنبرآباد با اشاره به این مطلب که وجود اشتراک‌های غیرمجاز در شهرها هزینه‌های جاری ادارات آبفا را افزایش داده و ارائه خدمات مطلوب به مردم را با مشکلاتی مواجه می کند گفت: ساماندهی انشعابات غیرمجاز طبق یک برنامه‌ریزی منسجم در حال انجام است. وی در ادامه بیان داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه 44 فقره انشعاب غیرمجاز تبدیل به مجاز شد. مشایخی انشعابات غیرمجاز را به عنوان مهم‌ترین عامل هدررفت آب دانست و تاکیدکرد: ایجاد عدم تعادل فشار در شبکه توزیع به علت غیربرنامه‌ای بودن انشعابات، احتمال نشت آلاینده‌ها به شبکه در هنگام کاهش فشار شبکه، احتمال ایجاد آلودگی در شبکه هنگام اتصال به شبکه، استفاده بیش از حد استاندارد یا حد نیاز از آب به علت عدم اندازه گیری، عدم پرداخت آب‌بها، تشدید نشت از این انشعابات (به علت این‌که معمولا از اتصالات و لوله‌های غیراستاندارد استفاده می‌شود) و نصب غیراصولی آن از جمله مشکلاتی است که انشعابات غیرمجاز به وجود می‌آورند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *