پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | اقتصاد به وقت ۹۵

اقتصاد به وقت ۹۵





۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۶:۵۷

اقتصاد به وقت ۹۵
فعالان اقتصادی درباره وضعیت اقتصادی ایران در ۶ ماه دوم سال پیشنهادات و پیش بینی های خود را مطرح کردند.
در همین راستا اسدالله عسگراولادی رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین پیش بینی خود را درباره وضعیت اقتصاد کشور در ۶ ماه دوم سال اینگونه مطرح کرد:«در نیمه دوم سال جاری به لحاظ اقتصادی می توان گفت که وضعیت مناسب و بهتری نداریم.»
عسگراولادی ابراز داشت:« مملکت در رکود است شاید در ۶ ماه اول سال ۱۳۹۵ با اجرای برجام بتوانیم وضعیت را بهبود دهیم ولی در حال حاضر اگر دو تحریم نفت و بانک برداشته نشود وضعیت اقتصاد ایران شرایط بهتری پیدا نخواهد یافت و تحریم ها باید سبک شوند. »
پیشنهاد وی به دولت برای بهبود وضعیت اقتصادی چنین بود:«باید وضعیت انبساطی به وجود آورند تا بتوانیم از رکود خارج شویم. در حالی که تورم پایین است رکود ادامه دارد. باید در زمستان انبساط در وضعیت مالی ایجاد کنند و رکود را کم کنیم.»
همچنین احمد پورفلاح رئیس کمیسیون امور صنایع اتاق بازرگانی نیز درباره پیش بینی وضعیت اقتصادی ۶ ماه دوم سال به خبرگزاری خبرآنلاین گفت:« هیچ اتفاق خاصی در این ۶ ماه یا در سال ۱۳۹۴ نمی افتد. البته عدم اتفاق و بدتر نشدن وضعیت اقتصادی ایران رویداد بدی نیست و مانند ۲ سال گذشته با همان سرعت سقوط نمی کنیم. همین موضوع جای امیدواری برای ما گذاشته است. اما نباید انتظاری داشته باشیم.»
وی نیز به امید وار بودن و تحول پیدا کردن در بهار سال ۹۵ اشاره کرد و در ادامه گفت:«سپرده های راکد کشور آزاد نشده است و دولت بیشتر برای تامین یارانه های سنگین بودجه قرار داده است. سرمایه گذاری خارجی نیز تا زمانی که زیر ساخت ها و وضعیت عادی نشود اعتبار نمی دهند و اول پول را می گیرند سپس شروع به سرمایه گزاری می کنند. در حال حاضر همین که این وضعیت حفظ شده بسیار خوب است.»
پیشنهاد وی نیز به دولت چنین بود:«در بخش خصوصی اعداد و ارقام مختلف به مسئولان ارائه نکنند و انتظار های زیادی ایجاد نکنند که نمی توانند آن ها را عمل کنند. این قضیه موجب یاس و دلسردی می شود. خوشنود هستیم از این بابت که دولت به بلوغ فکری رسیده است و اخیرا در بخش خصوصی همراهی های مورد نظر شده است. وعده های غیرعمل و غیراجرا و ناشی از جو کمتر شده است. بنگاه های تولیدی دلسرد نمی شوند.»
مسعود خوانساری٫ رئیس اتاق بازرگانی تهران در مصاحبه با خبرآنلاین گفت:«در ۶ ماه دوم سال نیز وضعیت همین طور است و تغییر در مسیر اقتصادی رخ نمی دهد.در حال حاضر بزرگ ترین بحران، رکود است و مانند دومینو افراد به یکدیگر بدهکارند و بانک ها نیز بدهکار هستند. باید صادرات واردات و بودجه ها عمرانی را تغییر دهیم.»
وی با اشاره به مهم بودن سال ۹۵ و خوش بین بودن مردم به وضعیت اقتصادی خطاب به دولت گفت:« دکتر اصلی دولت است. راهکار ها و ابزار همه دست دولت است. هرچقدر افراد دیگر پیشنهاداتی هم بدهند ولی شاخص های اصلی در دست دولت است و دولت باید اقدام کند.»
خوانساری در ادامه گفت:« دولت اگر به مردم به طور صریح مسائل را توضیح دهد مطمئننا مردم آسوده خاطر می شوند و مسائل را راحت تر قبول می کنند.»

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

یازده روز بی‌خبری از «بی‌بی زلیخا»

یک دختر دستفروش ۱۰ ساله حوالی محله تهرانپارس تهران گمشده است

یازده روز بی‌خبری از «بی‌بی زلیخا»

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *