پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | کلینیک زیبایی - پزشکی پیام ما

کلینیک زیبایی – پزشکی پیام ما





۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۴۲

در این ستون قصد داریم پاسخ سوالات پزشکی خوانندگان مان را در زمینه های مختلف پزشکی بدهیم. همچنین توصیه های مهم سلامتی را از زبان خود پزشکان داشته باشیم.
خوانندگان محترم لطفا سوالات خود را در رابطه با تمام رشته های تخصصی پزشکی را به شماره 10009353412500 پیامک کنید تا از طریق دکتر صفا با پزشکان متخصص حاذق شهرمان در میان گذاشته و پاسخ را در این ستون چاپ کنیم.
شماره تلفن مطب دکتر صفا: 32478203
www.drsafa.org
با پیوستن به کانال تلگرام مرکز پزشکی زیبایی دکتر صفا از مهمترین و جدیدترین خدمات زیبایی این مرکز مطلع شده و از خدمات مشاوره رایگان و انلاین بهره ببرید.
Telegram.me/safacenter

1323…0913
مردی 38 ساله هستم و در سرم غده‌هایی وجود دارد که به مرور زمان رشد می‌کند. در واقع آنها را از مادرم به ارث برده‌ام و بین 5 فرزند فقط من به آن مبتلا شده‌ام. علت، عوارض و راه درمان این غده‌ها چیست و آیا فرزندانم هم به این غده‌ها مبتلا می‌شوند؟
پاسخ: این غده‌ها احتمالا غده‌های چربی است که در 20 تا 30 درصد از موارد بر اثر ژنتیک ایجاد می‌شود. غده چربی اگر بزرگ نباشد و از نظر زیبایی مشکلی ایجاد نکرده باشد، عارضه‌ای نخواهد داشت و نیازی به درآوردن آن وجود ندارد اما اگر چسبندگی داشته باشد یا دردناک باشد و بزرگ شود لازم است حتما به جراح مراجعه و آن را خارج کنید.
9623…0937
یک خال مادرزادی بسیار زیبا روی بازویم دارم. طول این خال بیضی‌شکل پنج میلی‌متر است و رنگ آن قهوه‌ای روشن است. چند سالی است وسط این خال قهوه‌ای تیره شده و چند تار مو در آن رشد کرده است. گاهی ‌اوقات هم خارش می‌گیرد. آیا ممکن است به سرطان پوست مبتلا شوم؟ در ضمن اختلال هورمونی دارم و تار موهایم درشت است.
پاسخ: خال‌های مادرزادی که اغلب دارای مو هستند، بهتر است در زمان مناسب به طور کامل جراحی و برداشته شوند. البته این جراحی روی بازو با خطر رخداد گوشت اضافه همراه است. این خال‌ها میزان اندکی خطر تبدیل شدن به سرطان خال یا ملانوم را دارند. در واقع هر چه خال بزرگ تر باشد این خطر بیشتر است. اگر نمی‌خواهید از نظر زیبایی این خال را بردارید، حداقل بهتر است توسط متخصص پوست تحت نظر باشید و در صورت لزوم بیوپسی (نمونه‌برداری) انجام دهید.
6429…0936
دخترم چند سال است که موهای سرش را می‌کند؛ طوری که گهگاه یک قسمت از موهایش خالی می‌شود. باید چه کار کنم؟
پاسخ: این اختلال «تریکوتیلومانیا» یا وسواس کندن مو نام دارد که معمولا مربوط به موهای سر است اما گاهی تسری پیدا می‌کند و فرد موهای مژه، ابرو و سایر قسمت‌های بدنش را هم می‌کند. به هر حال این اختلال نوعی عادت و وسواس محسوب می‌شود طوری که فرد احساس اجبار به کندن مو پیدا می‌کند و با انجام آن به نوعی لذت هم می‌برد. درمان این اختلال کار راحتی نیست اما گاهی اوقات استفاده از داروها برای کنترل وسواس همزمان با رفتاردرمانی می‌تواند کمک‌کننده باشد، پس باید حتما او را نزد روانپزشک ببرید.
6542…0937
آیا استفاده از حنای هندی برای رنگ کردن موی سر برای خانم‌های باردار مشکل‌ساز است؟
پاسخ: اگر از منشا آن مطمئن هستید و می‌دانید فقط گیاهی است، استفاده از آن مشکلی ندارد اما از آنجایی که نمی‌توانیم واقعا از همه مارک‌ها و موادی که فروخته می‌شوند مطمئن باشیم، بهتر است از رنگ‌های بدون آمونیاک استفاده کنید. روی بسته‌بندی این رنگ موها عبارت «بدون آمونیاک» نوشته شده است و انواع مارک‌های مشهور و معمولی از این رنگ مو تولید می‌کنند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *