پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان: بخش اعظمی از منابع بانک‌های استان گران قیمت است

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان: بخش اعظمی از منابع بانک‌های استان گران قیمت است





۷ دی ۱۳۹۴، ۲۲:۲۱

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان:
بخش اعظمی از منابع بانک‌های استان گران قیمت است

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان گفت: از دی ماه سال 92 تاکنون از 75 هزار میلیارد تومان تفاهمنامه سرمایه گذاری منعقد شده در سطح استان، حدود 10 هزار میلیارد تومان محقق شده و بیش از 12 درصد رسوب سرمایه گذاری در استان مشاهده می‌شود و تاکنون 171 طرح با سرمایه گذاری 5 هزار میلیارد تومان و اشتغال حدود 5482 نفر به بهره برداری رسیده است. به گزارش ایسنا رضا سنجری وضعیت منابع، مصارف و مطالبات بانک های استان کرمان اظهار کرد: منابع بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌های استان در پایان شهریور ماه حدود 149 هزار میلیارد ریال شد که نسبت به شش ماهه گذشته 6 درصد رشد داشته است. وی با اشاره به اینکه مصارف نیز 147 هزار میلیارد ریال بوده که نسبت به شش ماهه گذشته 9 درصد رشد داشته، افزود: مطالبات غیر جاری بانک ها نیز 13 هزار میلیارد ریال با رشد 25 درصدی بوده که این موضوع باعث کاهش توان بانک ها در پرداخت تسهیلات شده است. سنجری با بیان اینکه نسبت مصارف به منابع بانک های استان نیز حدود 99 درصد بوده که رشد 3 درصدی را شاهد هستیم، تصریح کرد: رتبه استان کرمان از نظر منابع در کشور هشتم و از نظر مصارف هفتم است ضمن آنکه از نظر نسبت منابع به مصارف رتبه اول کشور را داریم و این نشان دهنده حمایت بانک ها از طرح ها و پرداخت تسهیلات است.
وی بیان کرد: در پایان شهریورماه سال جاری از 92 درصد مصارف استان که در قالب تسهیلات ساماندهی شده، 13 درصد به بخش صنعت و معدن، 22 درصد به بخش کشاورزی و 34 درصد مسکن، 18 درصد خدمات و بازرگانی و یک درصد صادرات و واردات، 10 درصد قرض الحسنه و 2 درصد سایر را تشکیل داده است. مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان اظهار کرد: همچنین هشت درصد مصارف را مطالبات معوق، سررسید گذشته و مشکوک الوصول تشکیل می دهد.
این مقام مسئول افزود: بخش اعظمی از منابع بانک های استان گران قیمت است و این موضوع امکان مانور بانک ها در پرداخت تسهیلات ارزان قیمت را تحت تاثیر قرار داده و محدود کرده است. سنجری درباره وضعیت گمرکات استان کرمان گفت: در هشت ماهه سال جاری حدود 222 هزار تن کالا به ارزش 513 میلیون دلار از گمرکات استان صادر شده که اقلام عمده صادرات پسته و مغز پسته، خرما، مصنوعات مسی، کاشی و سرامیک، پلی اتیلن، سیمان و … بوده که به کشورهای اروپایی، امارات، مالزی، و آسیای میانه صادر شده است.
وی تصریح کرد: واردات استان در این مدت 82 هزار تن و به ارزش 507 میلیون دلار بوده که اقلام عمده وارداتی را اجزا و قطعات خودرو، سایر لوازم و ماشین آلات صنعتی مکانیکی، لوازم صنعتی و برقی، انواع نخ غیر پنبه ای و … تشکیل داده که از کشورهای امارات، چین، کره جنوبی و … به گمرکات استان وارد شده است. وی افزود: بازدید حضوری کارشناسان دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری به صورت هفتگی و شهرستانی از طرح ها باعث شده علاوه بر بروز رسانی دقیق اطلاعات، مشکلات و موانع سرمایه گذاری مشخص و با برگزاری جلسات با دستگاه های اجرایی و بانک های عامل، پیگیری لازم برای رفع آنها صورت گیرد. سنجری اظهار کرد: برای رفع مشکلات سرمایه گذاری، علاوه بر تشکیل منظم جلسات پنجره واحد سرمایه گذاری و ذیل شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی در سه شنبه هر هفته، جلسات ستاد و مرکز خدمات سرمایه گذاری و کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاران، کارگروه رفع موانع تولید در بخش های صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی و دامپروری و صنایع تبدیلی و گردشگری به ریاست استاندار تشکیل می گردد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری کرمان با اشاره به نقشه راه توسعه خوداشتغالی استان گفت: با تاکید و نظارت استاندار نقشه راه توسعه خوداشتغالی استان در طول برنامه ششم توسعه تدوین و سهم دستگاهی، بانکی و شهرستانی ظرفیت ها مشخص شد. وی افزود: در سال جاری 273 میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از بخش خوداشتغالی و مشاغل خانگی در قالب تسهیلات قرض الحسنه با نرخ چهار درصد در نظر گرفته شده که افزایش 50 درصدی آن در صورت جذب تا پایان سال فراهم شده است.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *