پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | خبر

خبر





۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۲۲:۱۰

ادامه روند نوسازی ناوگان تاکسیرانی در سیرجان
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی سیرجان از ادامه روند نوسازی تاکسی‌های فرسوده در سال جاری خبر داد. حسین افشار زیدآبادی در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر سیرجان، ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به اینکه عمر بخش زیادی از خودروهای ناوگان تاکسیرانی کشور به اتمام رسیده و طبیعتا تاکسی‌های شهر سیرجان نیز از این قاعده مستثنا نیستند، طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی سیرجان همچنان ادامه دارد. وی با اشاره به اینکه تعداد زیادی از خودروهای تاکسی درون شهری سیرجان فرسوده شده‌اند که این امر موجب آلودگی هوا و استهلاک بالای این خودروه شده افزود: طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی سیرجان از بهمن ماه سال گذشته همزمان با سراسر کشور آغاز شده و تاکنون تعداد 76 دستگاه تاکسی فرسوده در این طرح شرکت کرده‌اند. مدیرعامل سازمان تاکسیرانی سیرجان ادامه داد: امیدواریم این طرح تا نیمه اول سال جاری نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد. همچنین ذاکر زاده مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی از استقرار چند دستگاه اتوبوس خط واحد درون شهری خطوط جدید جهت رفاه حال شهروندان در سیرجان خبر داد.

پایان چهارمین سوگواره تعزیه ده‌زیار
چهارمین سوگواره تعزیه ده‌زیار کرمان به کار خود پایان داد. به گزارش فارس چهارمین سوگواره تعزیه روستای ده‌زیار کرمان به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی (ره) از هفتم خرداد ماه کار خود را آغاز کرد و یکشنبه شب 16 خرداد ماه پس از 10 روز اجرا به کار خود پایان داد. در این سوگواره که به صورت تخصصی به مجلس تعزیه شهادت حضرت عباس (ع) اختصاص داشت، 13 گروه تعزیه از سراسر استان کرمان به اجرا پرداختند. چهارمین سوگواره تعزیه روستای ده‌زیار کرمان با برنامه‌های جنبی از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه تعزیه‌خوانان و شبیه‌خوانی مجالس تعزیه نیز همراه بود. ثارالله انکوتی هدف از برگزاری این سوگواره را افزایش سطح کیفی تعزیه و ایجاد رقابت سالم برای توسعه و ارتقای هنر آیینی مذهبی تعزیه عنوان کرد. وی افزود: تعزیه به عنوان هنر فاخر و زیبای مردمی از ظرفیت‌های بسیاری برخوردار است که در دورانی مظلوم واقع شد. دبیر اجرایی چهارمین سوگواره تعزیه روستای ده‌زیار ابراز داشت: روستای ده‌زیار به همت اهالی آن و مسؤولان بخش و استان توانسته در راستای معرفی هر چه بیشتر این نوع عزاداری که سرشار از عشق و ارادت به آستان مقدس امام حسین (ع) است، قدم بردارد و با برگزاری سوگواره‌های تخصصی تعزیه با حضور اساتید و پیشکسوتان تعزیه از سراسر کشور حرکتی نو و اثرگذار بردارد. وی ادامه داد: دلیل برگزاری سوگواره در ایام ارتحال امام خمینی (ره) این بود که با علاوه بر گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، پیوند مکتب امام حسین (ع) و مکتب امام خمینی (ره) را نشان دهد. انکوتی تصریح کرد: فضاسازی محل برگزاری سوگواره از دو ماه قبل به همت و همکاری اهالی روستا انجام شد و حدود 30 نفر از جوانان این روستا مشغول بازسازی فضای تعزیه بودند. وی بیان داشت: نیت برگزارکنندگان سوگواره چهارم در صورت یاری خداوند بر برگزاری سوگواره پنجم تعزیه در سال آینده است و امیدواریم مردم و تعزیه‌خوانان استان با ارائه انتقادات و پیشنهادات خود در جهت رفع معایب ما را کمک کنند. انکوتی گفت: پنجمین سوگواره تعزیه روستای ده‌زیار سال آینده به صورت تخصصی‌تر و با حضور اساتید و پیشکسوتان تعزیه کشوری برگزار می‌شود.

قلعه تاریخی کهنوج نیازمند حمایت و تخصیص اعتبار است
فرماندار کهنوج گفت: قلعه تاریخی کهنوج برای مرمت و بازسازی به حمایت و تخصیص اعتبار اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیاز دارد.به گزارش روابط عمومی فرمانداری کهنوج، سید محسن صمدانی در دیدار با کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: کهنوج شاهراه جنوب شرق ایران است و این قلعه هویت تاریخی این شهر بوده است لذا نیاز به توجه دارد. وی با اشاره به قدمت تاریخی قلعه کهنوج از تخریب آن توسط عده ای اظهار نگرانی کرد و گفت: برای مرمت، بازسازی و احیای این قلعه تاریخی از محل ماده 180 کمیته برنامه ریزی، اعتباری را تخصیص خواهیم داد. وی تصریح کرد: دولت از بخش خصوصی برای احیای برنامه های تفریحی و گردشگری حمایت می کند لذا از سرمایه گذران در این بخش به گرمی استقبال می کنیم. علیدادی کارشناس اداره کل میراث فرهنگی استان هم در این نشست گفت: اداره کل میراث فرهنگی استان قصد راه اندازی موزه مردم شناسی را در شهرستان کهنوج دارد.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

مسافران قطار مرگ

مسافران قطار مرگ

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *