«اطلس آلودگی‌های سواحل و آب‌های ساحلی دریای مکران» به‌زودی منتشر می‌شود





«اطلس آلودگی‌های سواحل و آب‌های ساحلی دریای مکران» به‌زودی منتشر می‌شود

۱۲ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۳۷

در نشست معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست با رئیس و کارشناسان پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، نتایج مطالعات شناسایی و ارزیابی منابع آلاینده سواحل و آب‌های ساحلی دریای مکران بررسی شد. در این نشست همچنین اعلام شد «اطلس منابع آلاینده و آلودگی‌های سواحل و آب‌های ساحلی دریای مکران» پس از تکمیل و نهایی‌سازی، در آینده نزدیک منتشر خواهد شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، نشست بررسی نتایج مطالعات شناسایی و ارزیابی منابع آلاینده سواحل و آب‌های ساحلی دریای مکران امروز با حضور احمدرضا لاهیجان‌زاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، رئیس و جمعی از کارشناسان پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی در دفتر معاونت محیط زیست دریایی و تالاب‌ها برگزار شد.

در این نشست، نتایج مطالعات و پایش‌های انجام‌شده در زمینه شناسایی منابع آلاینده و ارزیابی وضعیت آلودگی سواحل و آب‌های ساحلی دریای مکران ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعات با هدف شناسایی کانون‌های اصلی آلودگی، ارزیابی فشارهای محیط‌زیستی و تأمین اطلاعات پایه برای برنامه‌ریزی‌های مدیریتی و حفاظتی در منطقه انجام شده است.

احمدرضا لاهیجان‌زاده در این جلسه با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی کشور در حفاظت از اکوسیستم‌های دریایی و ساحلی، بر ضرورت تقویت همکاری‌های مشترک میان سازمان حفاظت محیط زیست و مراکز علمی و پژوهشی تأکید کرد.

وی تهیه اطلاعات مستند، دقیق و مبتنی بر داده‌های علمی را از الزامات تصمیم‌گیری مؤثر در حوزه مدیریت محیط زیست دریایی دانست و گفت: استفاده از نتایج تحقیقات علمی و پایش‌های تخصصی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای برنامه‌های حفاظتی و کاهش تهدیدات زیست‌محیطی در سواحل و آب‌های کشور ایفا کند.

در ادامه نشست، ساختار و محتوای «اطلس منابع آلاینده و آلودگی‌های سواحل و آب‌های ساحلی دریای مکران» که با همکاری پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی در حال نهایی‌سازی است، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. حاضران ضمن ارائه دیدگاه‌ها و پیشنهادهای تخصصی خود، بر اهمیت انتشار این اطلس به عنوان یک مرجع علمی و مدیریتی برای شناسایی، پایش و مدیریت منابع آلاینده منطقه تأکید کردند.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این اطلس پس از تکمیل و نهایی‌سازی، در آینده نزدیک منتشر خواهد شد و به عنوان یکی از اسناد پایه در برنامه‌ریزی‌های محیط‌زیستی و مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی و دریایی دریای مکران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

به یاد «ناهید خانوم»

به یاد «ناهید خانوم»

مردم؛ شریکان حفاظت از طبیعت

مردم؛ شریکان حفاظت از طبیعت

حفاظت مشارکتی؛ مفهومی که مد شد، اجرا نه

«پیام ما» چالش‌های حفاظت در ایران را در گفت‌وگو با محمدصادق فرهادی‌نیا رئیس کمیته برگزارکننده «کنگره آسیایی حفاظت» بررسی می‌کند

حفاظت مشارکتی؛ مفهومی که مد شد، اجرا نه

صید کوسه‌ماهیان در خلیج فارس زیر تیغ برخورد قانونی رفت

هشدار سازمان حفاظت محیط زیست درباره صید غیرمجاز در خلیج فارس

صید کوسه‌ماهیان در خلیج فارس زیر تیغ برخورد قانونی رفت

تبریک شینا انصاری به وزیر جدید محیط زیست عراق با تأکید بر توسعه همکاری‌های مشترک

در پیام رسمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران مطرح شد

تبریک شینا انصاری به وزیر جدید محیط زیست عراق با تأکید بر توسعه همکاری‌های مشترک

تنوع فرهنگی ایران برخاسته از تنوع زیستی کشور است

محیط طباطبایی: 

تنوع فرهنگی ایران برخاسته از تنوع زیستی کشور است

مهار آتش در منطقه حفاظت‌شده دیل پس از ۱۳ ساعت عملیات

مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

مهار آتش در منطقه حفاظت‌شده دیل پس از ۱۳ ساعت عملیات

هوش مصنوعی سبز نیست

هوش مصنوعی سبز نیست

همیاران پارک ملی گلستان در تله وعده‌ها

گزارش «پیام ما» از سرنوشت ۳۰ همیار پارک ملی گلستان پس از معرفی به‌عنوان یکی از پنج تجربه برتر حفاظت مشارکتی جهان

همیاران پارک ملی گلستان در تله وعده‌ها

بهارستان در مسیر کاهش آلایندگی‌های شهری

در هفته محیط زیست در بهارستان انجام شد

بهارستان در مسیر کاهش آلایندگی‌های شهری